Al opmærksomhed frabedes!


13 år siden 2 kommentarer Klummen

1Vurdering af et menneske
Der er gået 38 år siden det skete, men i mange områder af verden ... [...]
Klummen
9 år siden
040 og 4 og færdig
Fuldmånen lyser i toppen af sceneriet. Nedenunder blinker i tusin... [...]
Klummen
12 år siden
0En heftig 50-års fødselsdag
I disse dage - for nøjagtig 50 år siden - var Budapest og Ungarn ... [...]
Klummen
12 år siden
0Brunch
Jeg har spist > 100 brunches i ind- og udland. Det skyldes flere... [...]
Klummen
12 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Erik Hulegaard (f. 1949)
I forbindelse med festligholdelse af mærkedage af enhver art er der groft sagt 3 kategorier af menneskeheden.

1. Dem, der ikke frabeder sig noget, glæder sig til dagen og festen, nyder hvert et ord, som (u?)fortjent skyller mod det menneskelige centrum. Er klar fra tidlig morgen til midnat for at modtage gæster, gratulanter, familie, venner, kunder, leverandører, samarbejdspartnere, kolleger, husdyr, avisomtaler, taler og andre, der kommer/mailer/ringer/sender gaver for at markere højdepunktet. Et yndet parameter på successen er antallet af vinflasker. - Hurra, hurra!

2. Dem, som frabeder sig, men gerne kan overtales til alligevel at være centrum.
Min 50+ leveår har vist mig med al tydelighed, at denne gruppe er langt den største. Jeg blev nødt til, jeg kan ikke være andet bekendt, grundet min position er det nødvendigt, de andre gør det også, det er jo den faste (familie/arbejdssted) tradition osv.osv.
Jeg har deltaget i en del sammenkomster/receptioner afholdt på denne kategori. Det er min erfaring, at de bagefter var mindst ligeså glade for at gense festlighederne på videobåndet som kategori 1.

3. Dem, der frabeder sig alt markering, og mener det! - Dette er en lille udvalgt skare af personligheder. Jeg har mødt dem i mange forskellige samfundslag og områder.
For nylig læste jeg i den lokale - og sædvanligvis velunderrettede - avis en annonce, hvor en navngiven person havde indrykket en klar tekst omkranset af stor fed ramme :
Al opmærksomhed frabedes venligst på d. 26.04.06 - herefter fulde navn

Jeg tror faktisk, at han mente det alvorligt og det er altid rart at møde ligesindede, ikke mindst når man er i klart mindretal til gruppe 2.

En festlig hilsen fra webmasteren

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/06-2006 19:49 af Erik Hulegaard (ehu) og er kategoriseret under Klummen.
Teksten er på 279 ord og lix-tallet er 36.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.