1Vurdering af et menneske
Der er gået 38 år siden det skete, men i mange områder af verden ... [...]
Klummen
14 år siden
040 og 4 og færdig
Fuldmånen lyser i toppen af sceneriet. Nedenunder blinker i tusin... [...]
Klummen
17 år siden
0En heftig 50-års fødselsdag
I disse dage - for nøjagtig 50 år siden - var Budapest og Ungarn ... [...]
Klummen
17 år siden
0Brunch
Jeg har spist > 100 brunches i ind- og udland. Det skyldes flere... [...]
Klummen
17 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Erik Hulegaard (f. 1949)
Gastroenterologer, medicinske forskere, kokke, folk med specifik interesse i mavefunktioner og/eller tolvfinger-, tyk-, tynd eller endetarm samt udvalgte beboere i den herlige jydske by Tarm har ikke speciel udbytte af denne klumme. - Så er de advaret!
Der forskes som aldrig før. Det er næsten blevet mode (undskyld!). Den ene phD-afhandling og doktordisputats afløser den anden. Gigabytes af ord, der beskriver et/n givent emne, felt eller funktion, publiceres i en massiv strøm.

Et lidt anderledes eksempel er et nyligt emne og resultat, som en kvindelig fremtidsforsker har udført og publiceret for et firma, der fremstiller toiletsæder. Nu tænker den kvikke læser (ja, dig naturligvis!), at vi skal læse beskrivelser af træmolekylers interaktion med metal o.l.

Nej, gudskelov, det er mere enkelt og dog. "Mænd bruger i dag to timer mere i selskab med toiletkummen end for fire år siden". - Og det viser sig, at det ikke skyldes fordøjelsesproblemer, ifølge en delkonklusion fra denne hårdtarbejdende kvindelige forsker.
"Det er simpelthen det sidste sted i boligen, hvor mændene kan være fred med avisen. Denne anderledes lænestol bruges som en art modpol til tidens mange "samtale-køkkener".

Denne forsker synes at have forstået begrebet grundforskning! - Vi trækker i snoren og ønsker hinanden en fortsat god fordøjelse!

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/06-2006 19:51 af Erik Hulegaard (ehu) og er kategoriseret under Klummen.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.