0Blæst
1. · For tre uger siden var Anita mirakuløst nået i land på Vestvåg... [...]
Noveller
12 år siden
0Dias 8
Han læser højt af farvefloraen og forsøger at bestemme en lille g... [...]
Kortprosa
12 år siden
0Dias 7
Han bakker lastbilen ned ad den smalle grusvej. Må slå det ene si... [...]
Kortprosa
12 år siden
0Dias 6
Han går med lange skridt henover den nyslåede mark, standser og i... [...]
Kortprosa
12 år siden
0Dias 5
Hun tørrer opvaskefingrene af i forklædet og sætter sig til rette... [...]
Kortprosa
12 år siden
1Min by
virkelig at komme hjem til sin by · husenes graffiti og pisklattern... [...]
Digte
14 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Enol Remark (f. 1964)
En mandsling med erigeret lem står på de små skrævende ben og med hænderne i siden. Hans store hoved sidder på stærke hals- og skuldermuskler. Hans øjne er frække, liderlige. Han strækker tungen ud og slikker sit pikhovede. Bag dværgen brænder en ild. Stærkt orange og rødt står flammerne som et levende lyshav.
Kvinden ligger alene og nøgen på en seng betrukket med violette silkelagner. Hun vrider sin lyse krop i lyst. Silken føles kold og glat mod hendes hud. Hun vil ikke røre sig selv, nyder pinen i ophidselsen. Ind kommer en sort mand. Han er nøgen. Kun hans øjne lyser hvidt. Hans hud er helt sort og han er kun sparsomt behåret. Små fine krushår på brystet. De kan trækkes ud og snor sig igen sammen til små hårde spiraler. Hans håndflader og fodsåler er lyse. Hans tunge er rød. Hans pik er sort og hård.
En sort dværg. Et himmellegeme. Det suger al lys til sig. Sort liderlighed. En hvid dværg skinner hvidt. Den sorte og den hvide dværg drages mod hinanden. Rejser tusind mil med rivende fart over himlen. Den hvide skinner, den sorte suger til sig. Sluger den hvide dværg med sin krop. Den sorte dværg skinner, lyser sort. Kommer med flyvende fart mod kvinden. Hun skriger og forsøger at flygte. Men han har allerede boret sig ind i hende. Er ved at fortære hende, stjæle alt hendes hvide lys. Hun vågner opfyldt af lyst og skræk. Det er mørk nat, hun står op. Hviler sin hede pande mod det kolde spejl. Angst løfter hun blikket og ser den hvide dværg. Han griner ondt og viser hende sin røde tunge. Hun flygter baglæns, fastholdt af hans hånende blik. Hun snubler og falder.
Lander på en fjedrende kølig bund. En blomstereng. Bellis og følfod. Hun fletter en krans. Binder den om sit mørke hår. Løber over det saftige grønne græs. En mand kommer imod hende. Hithcliff, råber hun og griner. De tumler sammen rundt i græsset. Griner, slås, kæmper. De bliver stille, ser i hinandens øjne, mens deres kroppe mødes. Blå, blå øjne. Bagefter kilder han hende med et strå. De rejser sig og løber mod skoven. Han vælger en anden vej og hun kommer til et lille hus. En gammel dværg åbner for hende. Serverer brændenældesuppe. Han putter hende og lader hende græde mod sit hvide skæg.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 20/12-2008 19:11 af Enol Remark (Mole) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 392 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.