3Jeg drak grådigt
Jeg drak grådigt, · af din lyssky generthed. · Træk dig rundt i magne... [...]
Digte · drak, smerte, begær
3 år siden
2Du er...
Du er min flamme. · Du er mit håb. · Alligevel er du ude for min rækk... [...]
Rim og vers
3 år siden
2Kvinden uden hukommelse
"Kom, sæt dig ned," sagde han og peger på sofaen, der stod foran ... [...]
Noveller · skæbne, skæbnefortælling, kærlighedslængsel
5 år siden
9Her sidder jeg med skjulte tåre
Mit hjerte er tynget med sorg · En dyb og kvalmende sort · Et lys i d... [...]
Digte · længsel, lys, melankoli
7 år siden
3Kære dagbog! Det at date
Min perfekte date, er ikke det tidspunkt, hvor HAN skal vise hvad... [...]
Blandede tekster · eventyr, håb, date
7 år siden

Puls: 3,8

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Winnie Leth Buch (f. 1983)
Kære dagbog!

Luften omkring os sitrede, nej den slog nærmest gnister, hver gang vores øjne mødtes, og mit hjerte begyndte at slå hurtigere. De sideblikke han sendte mig, og den måde vi prøvede at undgå at røre hinanden på, var ved at tage livet af mig.

Det hele begyndte nok den nat jeg vågnede ved at han sad på min sengekant. Han havde nemlig vækket mig fra et mareridt. Uden egentlig at tænke over det slog jeg begge mine arme omkring ham og knugede mig så fast ind til ham, som jeg overhovedet kunne. Da min kind lagde sig mod hans brystkasse, var varmen fra hans krop det første jeg kunne mærke. Jeg kunne også mærke at en lille sitren strømmede igennem ham. Hans hjerte slog mod mig som trommeslag, der gav et løfte om en enkel og meget hed nat med følelser, der ikke kunne tåle at se dagens lys og som kun var tilladt at blive inde for disse mure.
   Han strøg mig forsigtig over håret med en mesters øvede håndbevægelse. Jeg kunne ikke gøre for det, men lige med et begyndte jeg at græde. Jeg tænkte at det måtte skyldes det mareridt, som jeg nu ikke kunne huske, for jeg ville ikke give sorgen et andet navn.
   Han plantede et lille forsigtig kys på toppen af mit hoved og der gik en skælven igennem mig. Den følelse der strømmede igennem hele min krop og berusede mig, var for mig en så ny og underlig følelse, at jeg næsten med lynets hast trak mig væk fra ham, vende mig rund, og lagde mig ned med ryggen til ham.
   Der var stille, med undtagelserne af de fluer og andre insekter der summede rundt omkring os. Vi havde ikke sagt noget.
   Det havde ikke været nødvendigt, men nu ville jeg ønske at han ville sige et eller andet, for han havde rejst sig, og stod nu bare stille, som om han ventede på en invitation. Den kom aldrig, og han gik sin vej, kort efter. Jeg lå med mit hoved godt begravet i min pude, mens jeg stortudede. Jeg havde været i hans arme. Han havde kærtegnet mit hår og derefter givet mig et lille kys, og så ignorerede jeg ham bare. Men hvordan kunne jeg bede ham om at kravle ned til mig, når jeg viste at han havde en forlovet der hjemme?

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 26/09-2012 16:06 af Winnie Leth Buch (Miss-Leth) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 408 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.