1Blikmanden
Jeg ønsker mig et hjerte. Det var hvad blikmanden fortale Dorothy... [...]
Blandede tekster
10 år siden
2Buler
Why! Måske et bevis på at jeg har set for mange amerikanske film,... [...]
Blandede tekster
10 år siden
1Et træ falder
Jeg er mig. · Jeg er mig, og det er et jeg som jeg har brugt lang t... [...]
Blandede tekster
10 år siden
1Er Det Din Eller Min Skyld?
Er det din skyld eller min? Ja, for helt ærligt vil jeg gerne hav... [...]
Blandede tekster
10 år siden
6Akademikeren
Jeg er akademiker. Og fordi jeg er akademiker, så må jeg lære at ... [...]
Blandede tekster
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Astrid Harboe (f. 1992)
Hvis det bare skal være dig og mig.... Hvem skal "dig "så være? Helt ærligt kan det jo være hvem som helst. Det kan være mit livs kærlighed, på den måde vil min sjæl altid være mæt og tilfreds og mit hjerte slå smut i mit bryst. På den måde vil det måske en dag ikke kun være dig og mig, men dig og mig og nogle flere.
Var jeg romantiker ville jeg vælge det hjerteformede dig. Men det er jeg ikke.
Romantikeren er let påvirkelig. Let modtagelig. Romantikeren er blød. Og skal det være bare dig og mig - og jeg elsker dig - så har du magten. Du har kontrollen over mine emotioner - og har du det har du kontrollen over mig. På den måde styrer du mig. På den måde er jeg svag. Og når det nu kun er dig og mig så nytter det ikke noget at jeg er svag - der er ikke plads til svaghed i så lille en flok. Darwin har sagt det: de svageste pilles fra. Så jeg må være stærk og holde ved og ikke pilles fra.

Hvis det bare skal være dig og mig... Så behøver "dig" ikke at være en hvem - hvorfor kan "dig" ikke være et hvad i stedet? Skulle du så være en af mine mange bøger? På den måde er problemet kun at vælge hvilken en af dem der er "dig". Men det samme problem gælder for kærligheden, bortset fra at kærligheden er en hjertens sag, mens dette tydeligt er fornuftens. Den tykkeste bog må derfor være den eneste løsning... Eller vent! Du kunne også være min iPod og spille musik for mig hele dagen. Fortælle mig gode historier på alle de bøger jeg har downloaded ned på dig - for hvorfor nøjes med kun én god fortælling når der nu findes så mange?

Men skulle det være bare dig og mig, og du ikke kan svare igen... Ja, jeg ved jeg før har givet udtryk for at det er rart - men forestiller mig at det i længden er kedsommeligt uden at høre en anden tale tilbage til en. Forestiller mig det. Tænker det. Fornuften siger mig det - men hvem ved? Men hvis du ikke er en hvem, men stadig skal kunne svare. Så er der kun ét eneste valg og det er dig Siri - vi to går aldrig helt fejl af hinanden.

Og hvis det nu kun skal være dig og mig, så må du godt være "dig" - så længe der er mest plads til mig.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 28/09-2012 03:57 af Astrid Harboe (bette o) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 417 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.