Random profiltekst



2Når gyngen svinger højt
Jeg gynger højere og højere. Snart er jeg helt oppe ved solen. De... [...]
Noveller · livsrefleksion, livets gang, magtesløshed
7 år siden
2Pandoras æske
Den aften sad de i stilhed mens de spiste aftensmad. Normalt snak... [...]
Kortprosa · eksistentialisme, valg, kommunikation
7 år siden
3Demokrati i børnehøjde - Indskolingen
Janni, Karsten og Sigurd er venner. De har gået i børnehave samme... [...]
Blandede tekster · politik, børn
8 år siden
8Mig og min kæreste
Det har stået på længe. Hun er den smukkeste pige jeg kender: så ... [...]
Noveller · kærlighed, tragedie, skæbnefortælling
9 år siden
2Nissen Alberts fortællinger 1
Hej. Mit navn er Albert. Jeg er en halv meter høj, og jeg har alt... [...]
Eventyr og fabler · eventyr, højtider
9 år siden
2Knitrende sten
Stenene knitrer som jeg går hen ad stien. Der er mørkt; kun lyset... [...]
Noveller · livet, frygt, magtesløshed
10 år siden
2Random profiltekst
Humørbombe med hang til vandpytter. 26 år på bagen med 80 års erf... [...]
Blandede tekster
10 år siden
5Hverdagens glæder
Det syder og bobler, varmen fra gryden blandet med temperaturen u... [...]
Noveller
10 år siden
5Rimhistorie for voksne - Tyren Mikkel
Mikkel er en jæger og en af de bedste · Han klarer sig fint, uden f... [...]
Rim og vers
10 år siden
3Min machete
Min egen machete, du er her altid · I skeden i mit bælte er du i si... [...]
Digte
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Dianna Korshøj (f. 1987)
Humørbombe med hang til vandpytter. 26 år på bagen med 80 års erfaringer. Begavet lille væsen med en ventil for hovedet i form af titlen "fritidsforfatter". Hang til skæve holdninger og stimulerende samtaler. Det kræver kun et lille afsæt for at hoppe i en vandpyt - Ta' springet! ;)

Mange ord kan sættes på mig; mange af dem er tvetydige, dobbeltmoralske eller modsætninger, men to som vægter meget er optimistisk og passioneret.

Hvad er passion?
Det er den glød indeni, som siger: "Hvorfor ikke?", "Jeg kan ikke næsten ikke lade være" eller "Det her er bare helt fantastisk". Det er næsten samme følelse som en brændende libido (i Freuds så kære forståelse), men det jeg taler om er bare så meget mere ;)
Mine basispassioner er bl.a. min rolle som mor, menneskelig adfærd (psykologisk aspekt og samfund), mine skriverier og mine nære relationer. Jeg gør ikke noget halvt, fordi jeg brænder for hvor jeg går hen! Hvis jeg bader, dypper jeg altså ikke kun storetåen men hele kroppen! Dette er en kvalitet jeg er super glad for, og jeg foretrækker mennesker omkring mig - Lige børn leger bedst.

Hvad er lige børn?
Find en væg, placer dit barn op ad vægen (Har du ikke et barn ved hånden, gå ud på gaden og find et. Hvis gaden er tom for børn, find da den nærmeste legeplads - Sådanne steder vrimler med dem!), placer en bog på hovedet af barnet og tegn en streg. Denne fremgangsmåde gør din potentielle ven også, og hvis de to streger er præcis samme sted, er I venner for livet! (Er stregerne lidt fra hinanden, kan resultatet manipuleres med fx en høj frisure, en frugthat, buffalosko, indlæg i skoene, enormt dårlig holdning eller find et nyt barn).
Hmm... Det kan selvfølgelig også være at ordsprog, som betyder noget i stilen med at det er nemmest at være sammen med mennesker, som har ca de samme forudsætninger som en selv dvs. at man har noget at mødes om. For mig er det vigtigste at mødes om ens livsværdier - Tilgangen til omverden :)

Hvad er omverden?
Den lille kasse vi render rundt i. Tænk nu hvis man zoomer helt ud og finder ud af at det hele bare er et lille eksperiment, nogle gale videnskabsmarsvin leger med :-O Gør det der gør dig og dine omgivelser i godt humør og find ud af hvad din definition af 'lykke' er - Hvis denne definition er rammer et sted, som ikke er perfekt eller afhængig af en partner, kan det være at vi kan snakke sammen, for mig og 'lykke' er totalt BFF :-P

Hvad betyder: "Snakke sammen"?
En dialog mellem en eller flere mennesker. En flydende dialog er, for mig, at foretrække. En Ping Pong - Ikke et interview. Man skriver eller taler ordentligt, har en god tone, er interesseret i modparten ved at spørge lidt ind, lytte til svar og skaffe sig lidt viden på forhånd. Sidst men ikke mindst, så skal det ikke være alt for højtideligt - jeg har ikke ansøgt jobbet som nogens kæreste... ENDNU... Brug sund fornuft og humor.

Hvad er humor?
Jokes, vittigheder, sarkasme, sindssyge, ironi, dyb sort.. Kaffe?! Det som frigiver endorfiner og gør glad. Det er mit valgte stof, mit fix, min afhængighed; en stor del af mig!

Hvem er jeg?
Random girl who just passed your way. Du burde have fået et minimalt indblik i hvem jeg er, hvis du har læst overstående. Hvis du rystede på hovedet, tænkte at der er sprunget en sikring, mental sindssygt, ogginok eller lignende, bør du virkelig løbe langt i den anden retning, for jeg har hygget mig med at skrive det, meningsløst eller ej. Jeg hygger mig generelt, og det er også det jeg er her for. Jeg regner ikke med at finde manden i mit liv (hvis han dukker op er det da super, men jeg tvivler), for jeg er kræsen: jeg kræver både passion, logistik på højere plan og KEMI. Jeg vil hygge mig ved at skrive, og hygger jeg mig rigtigt meget, vil jeg også gerne hurtigt mødes for at sætte ansigt på og se om den skriftlige kemi er illusion eller virkelighed. Derudover foretrækker jeg virkelige relationer frem for den skriftlige, for nærvær betyder meget for mig.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/03-2014 21:49 af Dianna Korshøj og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 708 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.