Hvad der videre hændte den vandrende ridder 4


10 år siden 2 kommentarer Fantasy

1Simons store gilde 5
Den klamme ungarske langgossælger Pfister havde tænkt sig at slå ... [...]
Kortprosa
7 år siden
0Simons store gilde 4
Da de fleste var blevet mætte, blev der spillet op til Limbo (et ... [...]
Kortprosa
7 år siden
0Simons store gilde 3
På fortovet lå ridderpræsten i en blodpøl, og der var bomstille, ... [...]
Kortprosa
7 år siden
1Simons store gilde 2
Inden for var festen så småt ved at komme i gang. Den lystige hav... [...]
Kortprosa
7 år siden
3Simons store gilde 1
Simon besluttede at holde et et mægtigt gilde for alle sine hoved... [...]
Kortprosa
7 år siden
1Havenes Beskytter 7
Kejserens store legerum var fyldt med alskens legetøj fra den sto... [...]
Fantasy
8 år siden
2Havenes Beskytter 6
Tuk-tukken brød sammen umiddelbart før de nåede frem til paladset... [...]
Fantasy
8 år siden
4Havenes Beskytter 5
Da de steg af toget, blev de totalt blændet af den gyldne bys ove... [...]
Fantasy
8 år siden
2Havenes Beskytter 4
S-toget var et gammelt udrangeret tog "ovenfra", og det forlod sk... [...]
Fantasy
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Simon Katona-Peyk (f. 1992)
Den næste dag tilbød præsten at forhandle med fængslets ledelse om frigivelse af ridderens uretfærdigt dømte søn. Han blev udstyret med et hvidt flag, og iført præstekjole bankede han på fænglets dør. Dørvogteren ville kun lukke ham ind på betingelse af, at han tog sine bukser af, og således gik han ind i fængslet i bare røv.
   Her blev han udsat for en del andre ydmygelser, f.eks. stoppede den fængselsbetjent, der blev kaldt Kong Gulerod, en gulerod op i røven på ham, hvorefter han blev tæsket blå og gul med store fisk. Da han fremførte sit ærinde for fængselsdirektøren, fortalte denne ham, at ridderens søn var det værste svin, der havde siddet i dette fængsel, hvortil præsten sagde: man må tilgive, det har vi dog lært af vor herre Jesus Kristus. Hvad hedder du? spurgte direktøren, du er en beundringsværdig præst, og jeg er ked af, at mit personale har behandlet dig så dårligt, men de er svære at holde styr på. Mit navn Zsolt Katona, og min mor hedder Gissi Fissi. Jeg har ikke spor imod, at jeg er blevet udsat for disse ting, alt bliver jo dog godt til sidst. Jeg håber at også du finder frelsen, min ven.
   Fængselsdirektøren var nu blevet lidt brødflov og interesseret i at få samtalen afsluttet, så han gav ordre til, at ridderens søn skulle frigives.
   Stor var overraskelsen og glæden hos den vandrende ridder, da han så porten gå op og hans søn komme ud, ledsaget af præsten i bare røv. Det sidste stillede han dog ingen spørgsmål til.
   Ridderen blev så glad, at han besluttede sig til at afholde en stor fest på pladsen foran fængslet. At hans søn straks begyndte at opføre sig forbryderisk og perverst overså han.
   Nu indfandt der sig under larm og lystig festmusik gøglere, teltholdere, gadesangere og et sandt mylder af andre deltagere i den store fest. Der var steder hvor der blev grillet hele pattegrise og rotter, der var slikboder, karusseler og luftgynger, et bordeltelt med udenlandske ludere og radiobiler. Der var også en spåkone, der vaccinerede børn og kastrerede fulde landmænd. Det var en pragtfuld fest, succesen var over al forventning. Der var ustyrteligt mange, der blev så fulde, at de måtte på hospitalet og udpumpes. Der var slagsmål i mængder, her deltog Rollouwe og fiskerne Nordenfjords med stor succes. Shadowman holdt foredrag om sit liv og sine kampe med de underjordiske dæmoner og om cyberpunk i al almindelighed. Han solgte også t-shirts med sit eget billede på. Skærsliberen var uafbrudt optaget af at slibe knive og sværd, der blev anvendt i de mange slagsmål. Krokonen arbejdede fast i bordelteltet.
   Ridderens befriede søn voldtog jomfruer bagved de talrige telte og solgte sin krop til betalingsvillige homoer. Han var en sand sexbombe.
   Festen varede tre dage, og bagefter lignede pladsen et bombekrater: Der var nedbrændte telte, tomme flasker, bræk over det hele og nogle enkelte døddrukne, der sov rusen ud.
   Det var lidt ugudeligt, men alligevel festligt. Nu må vi så se at komme afsted, sagde ridderen, der af sendebude fra den ophøjede, havde fået efterretning om, at hans fjende var den sorte ridders søn, der havde hjemme på en borg i det mørke Transylvanien. Lad os alle drage mod Rumænien og besejre vores sorte fjende. Men her gjorde han regning uden vært. Fiskerne Nordenfjords, der led af uudholdelige tømmermænd, ville ikke med. Vi må hjem til stranden igen, sagde de, og tog afsked.
   Shadowman førte an i korstoget mod de mørke magter.

(Fortsættes)

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 28/04-2014 16:32 af Simon Katona-Peyk (SimonKP) og er kategoriseret under Fantasy.
Teksten er på 581 ord og lix-tallet er 39.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.