22041
17. januar 2041 · Jeg var ved at glemme min maske i dag. Frakken og... [...]
Noveller
6 år siden
4A-bomberne kan ikke høres fra helved
Jeg er lidt træt · Af stereotyper og nederen typer · Og hvorfor kan v... [...]
Digte · samfund, samfundskritik
6 år siden
8Jødekager
"Kathrine, du bliver nødt til at tage over til din mormor. Jeg få... [...]
Noveller · jul, julefortælling
6 år siden
6Jeg er en kvinde
Jeg er en kvinde · Med hår på benene · Og under armene · Blod ud af fis... [...]
Digte
7 år siden
4Neglebideren
Vækkeuret ringede klokken seks som det gjorde hver eneste morgen.... [...]
Noveller · familie, tilgivelse, identitet
9 år siden
3Louise
Aftenen havde sneget sig ind på den lille familie. Maden var blev... [...]
Noveller · familie, drama, børn
9 år siden
1Vinter Kulde
Han sad og kiggede udover det store landskab. Sneen faldt stille ... [...]
Noveller · romantik, døden, sorg
9 år siden
14Igen Kunne Jeg Smile
I går da jeg kom hjem, sad han i stolen med lyset slukket og en s... [...]
Kortprosa
9 år siden
6En God Snak
Hun sad i en mørkebrun lædersofa, i et lyst rum. Et venterum. Det... [...]
Noveller
9 år siden
1Light My Fire (dansk.)
Der stod en masse tomme, og halvtomme flasker på det lille glasbo... [...]
Kortprosa
9 år siden
6Brændte Mandler
Vinteren var kold i år. Der lå sne på alt. På bilerne, på de elle... [...]
Kortprosa
9 år siden
4Stormens Kraft
Gråheden · I verden · Kvæler mig langsomt · Pinefuldt. · Regndråbernes · Tr... [...]
Digte
9 år siden
7Trompetens Hals
Dansende · Levende · Drikkende. · Hallucinerende · Hypnotiseret · Himmelfar... [...]
Digte
9 år siden
7Guld, sølv og lort
de drikker og drikker · og fører intetsigende samtaler · han blærer s... [...]
Digte
10 år siden
8Neonlys
Hvis du går ned i den skumle del af Berlin, vil du finde murer de... [...]
Noveller
10 år siden
11Knuste smil
Knuste smil · Vandre gennem gaderne · Sprængte grin · Løber gennem verd... [...]
Digte
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Sarah Kristine Frederiksen (f. 1995)
Aftenen havde sneget sig ind på den lille familie. Maden var blevet spist og tænderne var børstet. Det var sengetid for de to små søstre. Moren sad med en bog i sofaen. "Ligger du dem ikke i seng? Så kommer jeg og siger godnat til dem lige om lidt?" spurgte hun sin mand. "Jo. Det skal jeg nok skat." sagde han og kyssede sin kone på panden da han rejste sig op fra lænestolen. "Kom piger. Så er det sengetid." De to små piger sad og legede foran fjernsynet. De rejste sig og løb ind på deres fælles værelse. De lagde sig under dynen og gjorde sig klar til at putte. "Nå. I er jo allerede gået i seng." sagde han smilende til dem. De begyndte at le. "Så kan jeg jo godt gå igen." sagde han og bakkede langsomt ud. "Neeej far!" råbte de grinende i kor. Han gik ind og trak gardinerne for og sagde så først godnat til den mindste søster, Maja. Han kyssede hende på begge kinder, hev hende i fletningen og sagde godnat. Så satte han sig over i den ældste datters seng, Louise. Han lagde sig ned ved siden af hende, gav hende et kys på hver kind, krammede hende og gav hende et kys på munden. "Godnat min smukke pige." hviskede han til hende. Hun rynkede de små øjenbryn. Hun havde aldrig helt forstået hvorfor hun godt måtte få et kys på munden men Maja ikke måtte. Næste morgen vågnede de små piger af at deres far kom ind og trak gardinerne fra. "Godmorgen mine to solstråler." sagde han og blinkede til Louise. De to trætte kroppe strakte sig og smilede til hinanden. De rejste sig op og gik ud til badeværelset sammen. Først tissede Maja og så tissede Louise. De vaskede deres hænder og så deres ansigter. De tog deres trusser af, tog nogle rene på og smed de beskidte til vask. De gik ind til morgenbordet sammen og satte sig på deres pladser. Maja ved siden af mor. Louise ved siden af far. Maja og mor begyndte at snakke om hvor dejligt det ville blive at komme ud og lege. Far læste avis og Louise spiste sin mad. Pludselig kunne hun mærke hans hånd på hendes lår. Hun løftede hovedet og kiggede på ham. Hun prøvede at regne ud hvad han tænkte. Han smilte til hende. Sommeren kom. Solen skinnede. En lille fugl sad og sang lige ude foran køkken vinduet. Hendes mor sad i haven og legede med Maja. Louise sad ved spisebordet og tegnede mens hun kiggede ud på dem. Hun mærkede hvordan hun havde følt sig lykkelig. Hendes far kom gående ind mod deres køkkenalrum. Han tog et glad vand og gik så hen til hende. "Rigtig flot tegning min skat. Når nu mor og Maja leger, skal vi så ikke gå ind og lege?" Hun nikkede. Det lød sjovt at lege med far. Han løftede hende op i hans arme. Og bar hende ind i det store soveværelse. Han satte hende på dobbeltsengen, og satte sig selv på huk foran hende.
   "Du er en smuk pige." sagde han og nussede hendes tynde lår, der var blevet godt brune af sommer solen. Hun smilte tilbage til sin far. "Du ved godt at jeg elsker dig rigtig højt, ikke?" sagde han. Hun vidste godt hvor meget han elskede hende. "Jeg elsker dig farmand." Han smilte og begyndte at åbne sin sorte skjorte. Da hans store hænder fik fat om hans bælte blev hun nervøs. Havde hun mon gjort noget galt? Havde hun sagt noget forkert? Hun ville ikke have at han tog det bælte af. Men inden hun overhovedet kunne nå at tænke det, havde han revet bæltet af. Hun var rædselsslagen. Heldigt for hende, blev bæltet lagt ned på sengen. Han åbnede sine bukser og kort efter stod han helt nøgen foran hende. Hun syntes at hans krop så mærkelig ud. Den så ikke ud som den plejede. Hun havde set ham nøgen flere gang da hun var mindre. Men der var noget der var anderledes. Der lige under hans mave, og lige før hans ben, var der noget der ikke så ud som sidst. Det var det samme, men det havde ændret form. Hun var sikker på at den plejede at hænge og se helt blød og død ud. Men denne gang var den hård og lang.
   Han satte sig ned ved siden af hende, og løsnede det bånd der holdte hendes lille hvide kjole oppe. Imens han nussede hendes skuldre, nussede han kjolen væk fra hendes krop. Han løftede hende op og placerede hende ovenpå ham, og pludselig kunne hun mærke hans lange, hårde ting gennem hendes trusser. Han løftede hende lidt op og trak så trusserne af hende. Nu var hendes lille krop helt nøgen. Han gav hende et kys på den ene kind mens han holdte fat om hendes små baller. Han kyssede hendes kraveben. Han lagde hende ned i sengen og gav hende et kys på munden. Han gav hende endnu et kys på det sted hvor hun senere hen ville få bryster. Hun forstod på ingen måde hvad der var i gang med at ske. Hun havde aldrig oplevet noget der bare mindede om det. Han lagde sig pludselig hen over hende, og han begyndte at lave lyde. Lyder der lød som om at de kom helt fra hans inderste.
   "Er du klar?" spurgte han. Hun forstod ikke hans spørgsmål, men en ting hun havde lært, var at man ikke skulle sige nej til far. Så hun sagde intet. Han holdte en hånd for hendes mund. Han spredte hendes ben, og pludselig oplevede hun den værste smerte der findes. Hun pev da hans lem hårdt trængte ind. Han fortsatte den samme bevægelse mens han sagde, "Jeg elsker også dig min pige." Han stønnede og holdte hende om munden.
   Efter han havde stønnede højst, rejste han sig og tog sit tøj på. Hun lå tilbage helt lammet i kroppen. Hun græd, men kunne ikke mærke tårerne på sin kind. Han kiggede op og ned af hendes krop. Hans øjne stoppede midt på hendes krop. Hun bevægede øjne det samme sted hen og så blodet der lå på hende, og på sengen.
   "Se det svineri du har lavet?! Har du tænkt dig at rydde det op?!" råbte han. Hun kunne ikke svare. "NEJ, DET TÆNKTE JEG GODT. SÅ SKAL JEG TIL AT GØRE DET! JEG LAVER JO ALT I FORVEJEN! HVAD FORSKEL HAR EN SMULE BLOD, HVA?!" Han blev ved med at råbe mens han tog sit bælte af igen. Denne gang vidste hun hvad der ville ske. Denne her gang var hun sikker. Han rev fat i hendes krop og vendte hende om. Bæltet ramte hende hårdt flere steder på kroppen. Lyden af bæltet der ramte hendes hud, lød som et barns skrig. Hun græd men kunne kun mærke bæltet. "LIGGER DU OG TUDER!? JEG SKAL GIVE DIG NOGET AT TUDE OVER!" Han stoppede og kiggede på hende. Lagde bæltet fra sig og gik ud. Hun lå nøgen på sengen.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 29/09-2014 21:08 af Sarah Kristine Frederiksen (Street Writer) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 1178 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.