En Skræmmende Nat


9 år siden 3 kommentarer Noveller spænding døden ondskab

1Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
"Tom, stop!" · Faren til teenageren, stod nogle meter længere nede ... [...]
Fantasy · sorg, tragedie, en virus
5 år siden
4Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
"Bag dig!" advarede stemmen i hans øre. Tom trykkede på dobbelt v... [...]
Fantasy · familie, en virus, tragedie
5 år siden
2Minutter Efter Glimtet
Hal Gage trådte på enden af sit skateboard, så den anden ende spr... [...]
Fantasy · en anden verden, to venner, naturkatastrofe
5 år siden
2Donndrick
Donndrick løftede sit krus og tog en stor slurk af dens indhold. ... [...]
Fantasy · racisme, tab, fremmedgørelse
6 år siden
1Når Zombier Ikke Er Zombier - I Sikkerhed
Manden vaklede nogle skridt tilbage. Et 'plump' lød i det noget s... [...]
Fantasy · sorg, skyld, frygt
6 år siden
2En Stormende Ankomst
Det var en dag ulig nogen anden dag. Solen havde efterladt landsb... [...]
Fantasy · uvejr, tro, mægtige kræfter
6 år siden
5Når Zombier Ikke Er Zombier - Første og Sid...
Del 1: · "Du burde virkelig gå ned til skolesygeplejersken med det,... [...]
Fantasy · frygt, overlevelse
6 år siden
3At Overleve - Kapitel 2
"Rolig Stejler," sagde Kaptajn Ryland til sin sorte, robuste hing... [...]
Fantasy · vold, mod, desperation
7 år siden
3At Overleve - Kap 1
Jeg løb forbi grønne, hvide og brune træer i min flugt gennem sko... [...]
Fantasy · overlevelse, monstre
7 år siden
3Vor Hold
Hey du · Ja dig · Tror vi stadig på hinaden · Ved du at dine ord fik mi... [...]
Digte
7 år siden
5Markor's Lod - Prolog - Et Nyt Liv.
Markor's fingre lukkede sig om skæftet, før han åbnede sine øjne.... [...]
Fantasy · skæbnefortælling, konflikt, flugt
7 år siden
5Et Guddommeligt Bryllup!
Regnen stoppede med at falde, da døren til kareten, trukket af på... [...]
Fantasy · kærlighed, følelser, guder
7 år siden
3Når Zombier Ikke Er Zombier - En Blodig Opv...
Jeg vendte bøffen på den osende gril, som fik mine tænder til at ... [...]
Fantasy
8 år siden
3Bonde-oprøret - Prinsen og Kagerulledamen
"At de vover!" fnyste Kenric og kastede et blåt blik på bondehære... [...]
Fantasy · bønder, prins, krig
8 år siden
2Når Zombier Ikke Er Zombier - Blindgyden, 2...
Jody skreg på asfalten. Hendes lillebror lænede sig indover hende... [...]
Fantasy · monstre, søgen, død
8 år siden
3Når Zombier Ikke Er Zombier - Baren, 1. his...
Bill Payne åbnede flasken og fyldte de små glas op, der stod på b... [...]
Fantasy · frygt
8 år siden
4Et Sent Visit
"Skat, kommer du snart?" Kaldte Josette. · "Kun et sekund, baby," s... [...]
Fantasy · venskab, dæmon, vrede
8 år siden
7Fantasy Digt
Skarpe sværd · Behøver ikke at skære · Din klinge · Skal ej vædes i blo... [...]
Digte · beskyttelse, sværd
8 år siden

Puls: 2,5

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kristian Andersen (f. 1991)
Caden trak en hånd gennem sit uglede, brune hår og kastede et himmelblåt blik på de røde lys over krydset. Han var en middelhøj, bredskuldret mand med fremtrædende muskler under politi uniformen. Min partner trådte på speederen og kørte forbi nogle rækkehuse, da det blev grønt. "Problemer over ved Alexis Butik," skrattede en stemme over walkie talkien på mit bryst. "Roger that," gryntede jeg i det min finger trykkede på samtaleknappen. Et par lyskryds senere stoppede Caden den blå og sorte politibil foran en mellemstor butik med oplyste vinduer over for et stort supermarked med et fladt tag. Butikkens skilt blinkede under gavlen bag lygtepælenes gule lys. Sidedøren delte sig i to, da vi gik ind i butikken.

Tøj hang på stativer bagerst i butikken, mens køleskabe med drikkevarer var skubbet op af væggen i nærheden af reoler med chips, chokaldebarer og slik. "Slip mig!" Råbte en pige ved skranken, hvor en lille, fed mand holdte hende i armen. "Hvad har du nu hugget Skyler?" Sukkede jeg hovedrystende og hev hende væk fra manden. "Få den tyv ud herfra," buldrede butiksejeren og rystede sin næve. Hendes lysebrune øjne slog gnister i det hun mødte mine øjne, så de sorte krøller faldt ned over skulderne. "En tshirt eller to," mumlede hun som svar og så ned i asfalten, da vi kom udenfor. Caden rystede på hovedet og lo i det han åbnede døren. "Luk arret, Keller!" Snerrede hun og satte sig ind bilen, før jeg smækkede bagdøren. Han skulle til at dreje nøglen om, men stoppede pludselig midt i bevægelsen idet hans øjne var vendt mod supermarkedet.

Jeg fulgte Caden's blik over gaden og hævede et øjenbryn, da en lille flok af kunder kom løbende ud fra supermarkedet i iturevne klæder med åbne sår på arme og hals. "G-gør noget!" Råbte en mand og pegede ind i supermarkedet med en rystende finger. "De er bindegale." Min makker løb over gaden og trak sin politistav. Han skreg, da noget sprang gennem vinduerne og væltede ham omkuld. Hans våben rullede hen af fortovet. Den havde en gustengrå hudfarve, blottede nålespidse tænder og blodskudte, glødende øjne uden pupiler og irisser. Caden blødte fra sin næse og hans ene øje var begyndt at hæve, mens slagene regnede ned over ham. Jeg greb min håndpistol og trak det op fra lårhylsteret. "Stop eller jeg skyder!" Befalede jeg og pegede på 'ham' med løbet. Hvad fanden er der galt med ham? Hviskede en advarende stemme i mit indre. Den lagde sin hænder på hans hals og strammede grebet. Min makker rallede og hans øjne bulede ud i det hans læber prøvede at forme ord, da han kiggede over på mig. Tre brag lød og den faldt ned fra en gispende Caden.

Flere folk kom løbende gennem udgangen. En af dem væltede pludselig i det en grålig hånd greb fat i hans ankel og trak ham skrigende indenfor igen. Han skreg og skreg og tiggede forgæves om nåde, mens blodet bredte sig og til sidst løb ud over fortovet. Åh gud, tænkte jeg og var lige ved at pisse i bukserne, da mandens morder gik udenfor. Caden var kommet op at stå og havde fundet sin pistol frem. "Hvad venter du på, Hopkins? Skyd for fanden," råbte han og trykkede gentagne gange på aftrækkeren.

Den hvæsede og vaklede nogle skridt bagud, da kuglerne ramte. Misfosteret begyndte at løbe, men kuglerne prellede af og faldt klirrende hen af asfalten. Jeg blev ved med at trykke indtil mit våben løb tør for ammonution. Min hånd nåede med nød at næppe at putte et nyt magasin i skyderen, da dens arme skubbede mig op mod muren i det fråden løb fra dens mund. Det der lignede en mand bankede mig op mod muren i det den snerrede med sin blodindsmurte mund. Dens greb føltes som en jernskrue, der blev strammere og strammere. Jeg stirrede rædselslagent i det monsteret vi havde skudt tidligere og rejste sig op. "Ca-," rallede jeg, men min mund svigtede. Min hånd pressede pistolen op mod dens hage, hvorefter blod og hjermasse spredte sig til alle sider. "Pas på Caden!" Råbte Skyler, der var løbet ud den ulåste bil. Den snerrede og vendte sig mod hende. Hun blev bleg i det hendes røde, buede læber blev delt i et langtrukkent skrig. Den sprang på hende og de tumlede ned på asfalten. Caden bandede og sparkede monsteret af hende.

En lang springkniv stak ud fra dens øje, hvor knivspidsen stak ud gennem baghovedet. Caden trak kniven ud med et svuuurp og foldte den sammen. "Her," sagde han. "Den må du hellere beholde." Hun nikkede og springkniven forsvandt ned i hendes højre lomme på de blå, slidte cowboybukser. "Lad os komme afsted," sagde hun og nikkede mod bilen. Jeg rystede på hovedet og hævede min skyder i det jeg trådte hen mod indgangen. Caden bakkede mig op og puttede et nyt magasin i sit våben. Vi spærede begge øjnene op ved synet af det, der forgik inde i supermarkedet. "Hvad venter i på?" Snerrede Skyler og pegede insisterende på politibilen. "VÆR nu ikke dum."

Gulvet og væggene var plettede til af blod og reoler lå væltet, hvis varer var blevet spildt ud over det hele. Tre af de gråhudede monsterer sad bøjet over liget af en buttet kvinde. Hendes strube lå nogle meter væk fra hendes lig. En af dem havde flået kvindens mave op og de var kommet op og slås om tarmene. Uhyrerne hev dem fra side til side indtil de til sidst knækkede. Min mave vendte sig og en klump sad fast i min hals. Caden prikkede til mig og nikkede mod kassen. En lille pige kiggede op og snøftede i det tårerne flød fra hendes skovgrønne øjne. Hendes lyse hår var sat op i en hestehale og tøjet var gået i stykker på skulderen. En af de uhyrlige skabninger kiggede op fra sit måltid og vendte blikket mod hende. Den rejste sig og nærmede sig kassen. Jeg trykkede på aftrækkeren og den ene af monsterne faldt til jorden med et blødende øje. Den anden begyndte at løbe i det vi skød som gale. Et af skudene ramte den i halsen og gjorde det af med uhyret. Det sidste monster snuste til luften og kiggede rundt med sit rovdyrsblik.

"Jeg er løbet tør," sagde jeg og så på Caden. "Også mig," svarede han. Monsteret brølede og havde fået fat i den hylende pige. Mine hænder lukkede sig om dens nakke og bankede dens hoved ned i kassen, så kasseapperatet blev knust. Caden løftede pigen op i sin favn og løb væk fra os. Uhyret kastede sit baghoved tilbage og ramte mig lige i smasken. Jeg blinkede med øjnene idet mit syn et øjeblik blev uklart. Dens næve ramte mig i brystet, så jeg fløj gennem luften og gled hen af gulvet. Skyler kom springende bagfra i det hendes kniv skød gennem dens nakke og ud gennem struben. Skabningen faldt om og hun sprang over dens lig. Jeg tog hendes hånd og rejste mig op. Caden åbne en af bilens døre, satte pigen ind og spændte sikkerhedsselen, da nogle af monsterne kom slentrende ud fra Joey's Bar. Skyler satte sig ind ved siden af pigen og jeg satte mig foran i det dækkene hvinede og bilen drønede fremad gennem dem. De rullede hen over taget og ramte asfalten hårdt. Jeg kiggede bagud og så dem rejse sig op igen. Hvad fanden var det der forgik?
Forfatterbemærkninger
På det sidste har jeg været lidt optaget af at skrive en zombiehistorie og så var det at jeg fik ideen til den her historie, der fortæller om to politibetjentes kamp mod uhyggelige, zombielike monsterer.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 10/02-2015 20:48 af Kristian Andersen (Den_Friske) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 1239 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.