1Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
"Tom, stop!" · Faren til teenageren, stod nogle meter længere nede ... [...]
Fantasy · sorg, tragedie, en virus
1 år, 4 måneder siden
4Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
"Bag dig!" advarede stemmen i hans øre. Tom trykkede på dobbelt v... [...]
Fantasy · familie, en virus, tragedie
1 år, 4 måneder siden
2Minutter Efter Glimtet
Hal Gage trådte på enden af sit skateboard, så den anden ende spr... [...]
Fantasy · en anden verden, to venner, naturkatastrofe
2 år siden
2Donndrick
Donndrick løftede sit krus og tog en stor slurk af dens indhold. ... [...]
Fantasy · racisme, tab, fremmedgørelse
2 år siden
1Når Zombier Ikke Er Zombier - I Sikkerhed
Manden vaklede nogle skridt tilbage. Et 'plump' lød i det noget s... [...]
Fantasy · sorg, skyld, frygt
2 år siden
2En Stormende Ankomst
Det var en dag ulig nogen anden dag. Solen havde efterladt landsb... [...]
Fantasy · uvejr, tro, mægtige kræfter
2 år siden
5Når Zombier Ikke Er Zombier - Første og Sid...
Del 1: · "Du burde virkelig gå ned til skolesygeplejersken med det,... [...]
Fantasy · frygt, overlevelse
3 år siden
3At Overleve - Kapitel 2
"Rolig Stejler," sagde Kaptajn Ryland til sin sorte, robuste hing... [...]
Fantasy · vold, mod, desperation
3 år siden
3At Overleve - Kap 1
Jeg løb forbi grønne, hvide og brune træer i min flugt gennem sko... [...]
Fantasy · overlevelse, monstre
3 år siden
3Vor Hold
Hey du · Ja dig · Tror vi stadig på hinaden · Ved du at dine ord fik mi... [...]
Digte
3 år siden
5Markor's Lod - Prolog - Et Nyt Liv.
Markor's fingre lukkede sig om skæftet, før han åbnede sine øjne.... [...]
Fantasy · skæbnefortælling, konflikt, flugt
3 år siden
5Et Guddommeligt Bryllup!
Regnen stoppede med at falde, da døren til kareten, trukket af på... [...]
Fantasy · kærlighed, følelser, guder
3 år siden
3Når Zombier Ikke Er Zombier - En Blodig Opv...
Jeg vendte bøffen på den osende gril, som fik mine tænder til at ... [...]
Fantasy
4 år siden
3Bonde-oprøret - Prinsen og Kagerulledamen
"At de vover!" fnyste Kenric og kastede et blåt blik på bondehære... [...]
Fantasy · bønder, prins, krig
4 år siden
2Når Zombier Ikke Er Zombier - Blindgyden, 2...
Jody skreg på asfalten. Hendes lillebror lænede sig indover hende... [...]
Fantasy · monstre, søgen, død
4 år siden

Puls: 3,6

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kristian Andersen (f. 1991)
"Hvordan ser det ud deroppe?" Spurgte Ana, hvis sorte, tykke fletning faldt ned over skuldrene og kastede et blik på platformen, som var en stor plade sat op på en stak af dæk. Jeg satte løbet på kanten af palisaden og kiggede ind gennem sigtekornet, der viste en Savtand i iturevne klæder. Han havde en rynket pande over glødende, blodskudte øjne i et mørkegråt ansigt. De lange, nålespidse tænder blev blottet i en snerren, der endte i en rallen, da et brag lød. Kuglen fortsatte ud gennem nakken efterfulgt af en stråle af sort blod. Den buttede kvinde med de bløde kurver stod og hængte tøj op på tørresnoren, som var bundet fast til to høje pæle. Kathy og Melanie sad på græsset og vaskede tøj i en balje. Kokken smilede op til mig og fjernede en kobberrød lok fra sine sumpgrønne øjne.

Den anden kvinde snuppede nogle tøjklemmer og hængte sit afvaskede tøj op på snoren og gøs, da en pludselig brise ruskede i hendes rosenfarvede hår. "Alt er i orden," forsikrede jeg dem og drejede hovedet, for at se de andre der spillede kongespil. Jose og Blake jublede, fordi Matthew ramte en klods med sin pind. Børnene grinede og smilede fra øre til øre. Nathan betragtede dem fra terrasen, hvor han sad i en stol og drak kaffe sammen med den snakkende Rina. Hun var en høj kvinde, som var svær at overse med hendes lange ben og markerede barm. Hendes stribede, brune hår nærmede sig midten af ryggen. Sangeren's blågrå øjne veg ikke fra den store mand og hans uredte, vildmandsskæg og de grå striber i det halvlange, mørke hår. Trenton stod i et hjørne og passede en rygende grill, hvor noget kød blev steget over de glødende kul.

Et brøl gav genlyd i skoven og jeg tabte riflen, som dumpede ned på jorden, da mine hænder fløj op til ørerne. "Hvad fanden var det?" Råbte Trenton og så på mig med sine lyseblå øjne. Han havde tilbagestrøet, høfarvet hår og et bredt overskæg over den stramme, sammenbidte mund. "Det ved jeg ikke," svarede jeg og greb riflen, da den blev kastet op til mig. Jeg lagde løbet til rette igen og kiggede endnu en gang ind i sigtekornet. Træer og buske raslede i det en gruppe småfugle lettede fra trætopperne og dykkede skrigende ned mod os. "Hvad i alverden forgår der?" Brølede Nathan og greb sin hakke, da nogle af fuglene sværmede rundt om ham. Hans muskuløse overarme blødte fra nogle rifter, mens han svingede sin hakke. En svedperle gled ned af min tinding i det to træer blev skubbet til siden og væltede ikke langt fra muren. Den blåsorte skabning havde intet hår på issen, men mindede meget om et menneske. Hans blege øjne med de mørke senehinder holdte øje med mig, før han begyndte at løbe. Uhyrets muskler svulmede, da hans skygge voksede og faldt over mig. Monsteret fortsatte lige ind i muren, så splinter og træstykker fløj til alle sider. Platformen væltede og jeg rullede hen af jorden i det en aflang planke hvirvlede gennem luften.

Den tynde kok skreg, da den ramte hende midt i ryggen. Hun sukkede og sank sammen. Ryland kom springende fra den anden side af huset, hvor han havde stået og bevogtet porten. Kuglerne suste gennem luften fra det løftede maskingevær. Trenton trådte ind foran Blake og Jose. "Bring dem i sikkerhed," sagde han til Ana, der løftede dem op i sine arme og hastede ind i huset. "Det gælder også jer," sagde han med en skarp og fast stemme. Joy ryste på hovedet. "Men..." Kole hev fat i hende og trak sin søster med sig. Ethan skyndte sig hen til Melanie og samlede hende op i sin favn. Drengen stirrede rystende på kæmpen bag sig under hans rødblonde pandehår, der faldt ned over de grønne øjne. "Jeg kan ikke mærke mine ben," hørte jeg kokken hulke fortvivlet. Han var lige kommet ind i huset, da kæmpens store næve lavede et stort hul i huset. Monsteret vendte sig om og rakte pludselig ud efter Kathy. Hun skreg skingert i det den stoppede hende ind i sin kæft og bed tænderne gnaskende sammen, mens den anden hånd trak i benene, så den spiste blev delt midt på.

"KAT!" Skreg Trenton i det alt farve forlod hans ansigt og knæene gav efter under ham. Han stirrede frem for sig og rørte ikke en muskel selvom hylende Savtænder gik ind gennem hullet i muren. "Dø dit misfoster," skreg Ryland og kastede en tikkende granat ind i dens åbne mund, hvis eksplonerende hoved badede os i blod og hjernemasse. "Gør noget," råbte han til Trenton, mens han fyrede løs med sit maskingevær ved siden af Rina, der affyrede en salve fra sin maskinpistol. Tårerne løb ned af den lyshårede mands kind, men han reagerede ikke på de hårde ord. "Alle Savtænder i området må havde hørt Stormeren's råb," sagde jeg og skød en lille Savtandspige i øret, før hendes hænder kunne få fat I Matthew.

"Stormer?" Råbte Ryland, som var ved at lade sit maskingevær i det nogle høje, tynde og tykke Savtænder væltede ind gennem hullet i muren. "Ledere lyder bedre." Rina rullede med øjnene, da hun skød et par stykker af monsterne i halsen. "Vi kan give dem navne senere!" Ethan satte et brædde op langs hullet og hamrede hurtigt nogle søm ind i træet. Indenlænge var hullet forsvarligt lukket og dækket af flere vandrette træplader. Vores leder rejste sig op uden et ord og greb en skovl inde fra skuret.

Vi betragtede ham, mens han svedende begyndte at grave i jorden bag ved huset. Snart var der en bunke jord og et stort hul, hvor resterne af hans kone blev lagt i. Joy gemte sig hikstende i Rylands favn, der klappede hende på skulderen. Kole's skuldre skælvede, men ingen tårer faldt. Alle var stille, da Trenton dækkede graven til. Ethan rakte ham et kors han hurtigt havde sat sammen, som blev sat foran hendes hvilested. Hvil i fred, tænkte jeg og så op på solen, hvis solnedgang gav himlen en blodig farve.
Forfatterbemærkninger
3 del, som bliver fortalt gennem Ashers øjne.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 11/05-2015 00:26 af Kristian Andersen (Den_Friske) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 1016 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.