3Kaffe
"Er jeg ikke god nok til at lave den åndsvage kaffe, er det det, ... [...]
Kortprosa · parforhold, livsanskuelse, minimalisme
7 år siden
7Generation fucked up!
Er vi unge på den forkerte måde? · Navnet er Emma. · Alderen siger 19... [...]
Klummen · ungdom, frihed, tanker
8 år siden
2Kunsten, der ikke er på væggen
Motiver og citater fylder min krop med kunst · Blækket der går i ét... [...]
Digte · eksistens, minder
8 år siden
8Jeg rækker min hånd ud
Du stille pige · Hvorfor sidder du der i det fjerneste hjørne? · I mø... [...]
Digte
8 år siden
12Walk of shame...
Jeg sidder på kanten af en seng. I sengen ligger en mand. Jeg arb... [...]
Blandede tekster
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Emma Holst (f. 1996)
Jeg sidder på kanten af en seng. I sengen ligger en mand. Jeg arbejder sammen med ham. Han er køkkenchef, ældre, sød og kan tage fat. Han er en af de typer, jeg kan falde for og forelske mig i, sådan rigtigt altså.

Jeg sidder helt nøgen, og så siger han, at han ikke synes, at vi skal ses mere, da han har en søn og en forlovet i hans hjemland, som snart kom til Danmark. Hvilket han havde glemt at fortælle mig. Hvis vi kendte hinanden rigtig godt, kunne det være, at situationen havde været anderledes, sagde han. Det synes jeg det er lidt koldt og hårdt at få af vide, når man lige har haft sex. Ikke bare en gang, men flere gange. Lige efter sex, er jo den tid, hvor man kan lege kærester og holde i hånd, ligge tæt og glemme hvordan det er at være alene og single.

Jeg sidder igen der på sengekanten, helt nøgen og sårbar.
Jeg begynder at lede efter mit tøj, kigger lidt rundt og kommer til at tænke på, at jeg også var grådig og utaknemmelig som teenager og jeg er det stadig.Jeg kan uden problemer æde 2 plader chokolade, eller pålægschokolade-madder - uden brød. Jeg kører bare de tynde skiver chokolade ind. Det samme med mænd. Hellere i dag end i morgen og hellere nu, inden jeg bliver gammel og slap, og også her, uden brød til.

Så tænker jeg også på, at det er godt jeg har prøvet det før, han er ikke den første, der skyller mig med ud med sveden når han går i bad... Jeg kender det ansigt jeg skal tage på, og jeg skal skjule, at det er hårde ord når man nu lige lå og var så skide forelsket. Bare lidt..
Jeg giver ham ret og får sagt, at det nok er bedst, at vi slutter.

Pis.

Jeg er for gavmild. Åbner gaveboden ALT for tidligt og giver ham præmierne for hurtigt.
Så jeg skal ikke have nogle forventninger om at blive inviteret på en kop kaffe eller forvente at overnatte. Nej, har jo allerede givet det hele væk. Har vild sex i personalerummet efter lukketid og hjemme hos ham. Frækt og hemmeligt.

Jeg kan godt se det, det med at det er sluddy, men jeg kan ikke forstå det.

Hvad er det for en uskreven regel? helt ærligt? Jeg synes det er en lorteregel og jeg forstår ikke at tidlig, fræk og ukompliceret sex skal ødelægge al fremtid, som andet end et bolle hul... et kedeligt bolle hul, der kun kan bruges, når han har lyst.

Jeg skal måske styre mig? For de pæne piger på arbejdet, har måske mere tøj på og mindre sæd oppe i sig hvis det var dem, der sad på sengekanten.

Føles som en fælde. Så kan man rigtig skamme sig, for man er røget direkte i penisfælden.

Jeg tager tøj på, pakker mine ting og cykler hjem i de tidlige morgentimer. De folk jeg møder, giver mig et blik, som om de godt ved hvad jeg har lavet. Igen kommer skammen frem i mig. Men er det fair, at jeg som singlekvinde skal skamme mig over, at gå i seng med en, i dette tilfælde, fra arbejdet? Jeg vil ikke tage skammen til mig... Jeg burde ikke skamme mig over at give, tage og få hvad jeg vil og hvornår jeg vil. Måske skulle folk tage og glemme alt om hr. og fru. Danmark, der kun har sex om onsdagen, eller om singlen, der ligger hjemme fredag nat og onanere, med sin dildo, købt i skam. Ikke fordi hun ikke kan finde en lækker fyr, men fordi det er forkert "bare at tage en med hjem fra byen, knalde ham og tage hjem næste morgen. " Men derimod leve livet og nyde at man er ung, uden at blive stemplet! Lad dette være en opfordring til alle kedelige singlekvinder.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 16/12-2015 12:31 af Emma Holst (Emma Holst Magnusson) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 653 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.