Anmeldere burde droppe stjerner ...


3 år siden 1 kommentar Klummen film anmeldelse kastestjerner

5Manden der ikke var konge
Det var en evig kamp, som han aldrig opgav. Imens han stod og så ... [...]
Kortprosa · frustration, danmark, livet
2 år siden
0Camilla
1 · *Bank, bank, bank* · "To sekunder." · Jeg kunne ikke kende min egen... [...]
Noveller · egoisme, usikkerhed, frustration
2 år siden
1Anmeldere burde droppe stjerner ...
Anmeldere burde ikke have lov at uddele karakterer. Det gælder al... [...]
Klummen · film, anmeldelse, kastestjerner
3 år siden
2Lettere beruset Mikkel (Part 1)
Mikkel ville have betegnet sig selv som lettere beruset i skriven... [...]
Kortprosa · sort humor, eksistens, kamp
3 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Jesper Riel (f. 1990)
Anmeldere burde ikke have lov at uddele karakterer. Det gælder alle anmeldere. De må gerne ytre deres mening om en film, en plade, restaurant, litteratur, etc., men de må under ingen omstændigheder begynde at lege vurderingsninja og kaste med stjerner.
I "Til Middag Hos ..." så jeg en kendis give en anden kendis en lav karakter fordi han ikke kunne lide fisk og der blev serveret fisk for dem. Hende der havde serveret fisk havde fået høje karakterer af de andre, da der faktisk ikke var noget ved fisken at klage over. Den var ekstraordinær god og det overraskede de andre at hun kunne lave mad. Endda god mad. Hun endte alligevel med at tabe fordi der sad en kræsen "anmelder" og lod sin 10-tals-skala gå ud over hans personlige misfornøjelse over for fisk, som han faktisk ikke engang ville smage.
En karakter er vel vigtig nok, hvis det er 100 eller 100.000 mennesker der giver en karakter til en serie eller en hypet biograffilm. Så kan man lige danne sig et overblik over hvor mange mennesker der kunne lide den og så stadig skide på stjernerne og tage ind for at danne sig sin egen mening.
Det allerværste ved filmanmeldere, er når de putter en komedie ned i deres makuleringsmaskine. At ordet "plat" trækker ned, forstår jeg simpelthen ikke. En komedie må fandeme gerne være plat. Komedier er slå-hjernen-fra-og-grin-hvis-der-er-noget-at-grine-af film. Jeg bliver sgu sur når anmeldere bliver sure over at de ikke har haft latterkramper eller forstået filmen.
Alle har delte meninger, blandet humor, forskellige smagsløg og hver deres egen unikke opfattelse af verdenen. At ytre sin mening er vigtigt, men lad ikke en enkelt persons karakter påvirke dig på nogen som helst måde... medmindre det er censor til din eksamen. Der må du gerne lade dig påvirke lidt.
Forfatterbemærkninger
En anmeldelse af anmeldere ...

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 14/12-2016 11:10 af Jesper Riel (JesperIlmer) og er kategoriseret under Klummen.
Teksten er på 300 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.