4Tiende del om Anna
Vi går ind af en stor tung port af træ, som har det smukkeste uds... [...]
Fantasy
1 år, 9 måneder siden
2Niende del om Anna
Bag os begynder en masse af de lilla folk lige så stille at dukke... [...]
Fantasy
2 år siden
1Ottende del om Anna
Da jeg vågner er jeg i fuld hopla. Jeg er spændt, og kan ikke kom... [...]
Fantasy
2 år siden
3Syvende del om Anna
Dagen snegler sig afsted, og mine tanker bliver ved med at snige ... [...]
Fantasy
2 år siden
5Sjette del om Anna
Jeg bliver vækket af min alarm. Klokken er nu halv 9, og om en ti... [...]
Fantasy
2 år siden
2Femte del om Anna
Hvad var det der skete her. Hvem var han, hvorfor havde han hevet... [...]
Fantasy
2 år siden
4Fjerde del om Anna
Jeg stiller mig tættere på. Tøver inden jeg sætter mig ned på knæ... [...]
Fantasy
2 år siden
2Tredje del om Anna
Jeg skriver en sms til min chef, om at jeg er på vej. Skynder mig... [...]
Fantasy
3 år siden
2Anden del om Anna
Da jeg ligger i min seng til aften, kører mit hoved rundt. Skal j... [...]
Fantasy
3 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Pernille Rosenberg Wesselink (f. 1989)
Da jeg ligger i min seng til aften, kører mit hoved rundt. Skal jeg tage ned i skoven nu? Nej det er for åndssvagt. Jeg kunne jo ikke se nogen, da jeg hørte stemmen. Det var nok alt sammen i mit hoved. Jeg må sove nu.
   Jeg kigger på uret. Nu har jeg ligget her en time, og kan ikke falde i søvn. Jeg står ud af sengen. Jeg tager sgu' derned. I kommoden ved siden af min seng, har jeg altid en lommelygte liggende. Hvis nu strømmen skulle gå en dag. Jeg tager lommelygten, hopper i et par cowboybukser og en langærmet t-shirt, og går ud af døren.
   Der er næsten øde herude på gaden. Det er blevet mørkt, og det er kun gadelygterne, der lyser gaden op. Vejen ned til skoven føles så lang. Det er uhyggeligt og jeg føler mig utilpas. Jeg kigger mig over skulderen, mens jeg begynder at gå hurtigere og hurtigere. Jeg skulle have ventet til i morgen.
   Nu kan jeg endelig se skoven. Mens jeg står hvor skoven starter, og tager mod til at gå ind i mørket, begynder mit hjerte at hamre tungere i mit bryst. Jeg har aldrig været vild med mørke. Jeg synker en klump i halsen. Okay afsted med dig Anna. Jeg tænder lommelygten og træder ind i skoven. Alle mine sanser er på vagt.
   Skoven er slet ikke til at kende i mørket. Jeg går ind mellem de store træer. Mit hjertebanken er nu så højt, at jeg føler jeg kan høre det. Jeg kigger fra side til side, ind mellem de store træer, mens jeg går stille fremad. Nu må jeg snart være ved det store egetræ.
   Der står egetræet, smukt i månelysets skær. Da jeg lyser hen på træet med lommelygten, giver det et sug i mig. Jeg føler ikke jeg er alene. Det pusler i bladene ved træets fod, hvor de store trærødder snor sig rundt ud fra træet. Jeg sætter mig ned på knæene, og begynder forsigtigt at søge i bladene.
   "Kom!" Det var stemmen igen. Noget griber fast i min hånd og hiver mig ned mellem trærødderne. Jeg skriger, og tør ikke åbne øjnene, mens jeg sparker og slår.
   Jeg kommer fri, og løber alt hvad jeg kan mod skovens udgang. Hele min krop ryster, men jeg stopper ikke med at løbe. Jeg vil bare hjem.

Mine hænder ryster så meget, at jeg har svært ved at ramme nøglehullet med nøglen. Jeg tør ikke kigge mig tilbage. Mit hjerte hamre derudaf og jeg er forpustet. Endelig får jeg døren op, og jeg skynder mig ind og låser døren efter mig.
   Jeg kigger ned af mig selv. Mit tøj er beskidt, og på min højre hånd, er der et lilla mærke. Det ser mærkeligt ud, og gør ikke ondt når jeg trykker på det. Det var den hånd, som Stemmen fik fat i.
   Jeg går ud på badeværelset, tænder for bruseren, klæder mig af, og går ind under vandet. Skidtet glider lige så stille af mig, med vandet, der løber ned af mig. Mens jeg står der, kommer stemmen frem i mit hoved igen. Stemmen sagde "Kom!". Men han lød ikke vred eller farlig. Nej han lød nærmere venlig. Jeg kigger ned på min hånd. Der er stadig en lilla plet ved mit håndled. Jeg gnider på det, men det går ikke af. Det er mærkeligt.
   Da jeg stiger ud af badet, braser søvnen ind over mig. Jeg er helt vildt træt. Jeg tørrer mig, tager en t-shirt og et par trusser på, og går ind i min seng og lægger mig.

Jeg vågner med følelsen af, at jeg har sovet over mig. Jeg kigger på min mobil. Klokken er 11. Shit, jeg skulle have været på arbejde klokken 10.
   Mit hjerte begynder at banke igen, da jeg kommer i tanke om Stemmen. Jeg kigger ned på mit håndled. Den lilla plet er der endnu.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 14/06-2018 10:27 af Pernille Rosenberg Wesselink (nillepoulsen) og er kategoriseret under Fantasy.
Teksten er på 651 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.