4Skolestart
Jeg er tilbage på skolebænken. Tilbage til lærernes uendelige fre... [...]
Livshistorier · venner, skolegang, udholdenhed
11 måneder, 1 dag siden
3Lille prinsesse i røde gummistøvler
Jeg drømmer. Drømmer mig tilbage, til da jeg var lille. Til denga... [...]
Livshistorier · barndom, fortvivlelse, dagdrømme
11 måneder, 20 dage siden
1Hans guitarspil
Han siger, han er ved at lære en ny sang. En af vores sange. Jeg ... [...]
Livshistorier · taknemmelighed, kærlighed, guitarspil
11 måneder, 25 dage siden
1Himmelsøen
Vi er mange. Vi venter på bussen, der skal føre os til destinatio... [...]
Livshistorier · glæde, sommerferie, teenageliv
11 måneder, 29 dage siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Laura Patricia Hultberg (f. 2000)
Regnen siler ned udenfor. Den er højlydt med sine store dråber der falder langvejs fra og rammer de hårde kolde fliser. Skyerne er grå, men med små huller solen kigger fra. Den får dråberne til at skinne og dens varme blander sig med kulden fra regnen. Det er længe siden det har regnet og der er inderligt brug for det, men den spærrer folk inde i deres små hjem med en kop kaffe og en familiefilm. Det er stadig ulideligt varmt udenfor og med den stigende fugtighed føles lille Danmarks klima helt forkert. Som om syden har rykket sig nordpå og tvinger de blege danskere til at have alle døre og vinduer åbne, for at prøve at køle hjemmet ned. Sommerregn er anderledes. Den kommer med en friskhed, der skal suges helt ned i lungerne og nydes i hele kroppen. Det er en regn, der glæder og kun gør godt for naturens frodighed. Det er den regn der bliver kysset i, i de følelsesladede kærlighedsfilm. Den er velkommen, for den er der ikke så ofte som efterårsregnen og friheden til at komme ud og nyde livet med venner i sommeren, er stadig stor. For det meste. For det er jo Danmark og denne sommer er noget for sig. Den er fyldt til randen med høje temperaturer, strandturer, brunt og bart skind, store smil, kolde øl i sommersolen med de mennesker, der betyder mest. Den er fyldt med fuglesang fra morgen til aften og lange lyse nætter. Den er fyldt med aktiviteter og et travlt program. Regnen får os til at tage en slapper fra de mange aktiviteter. Den holder på os og tvinger os til hygge og afslapning, for man vil jo ikke blive gennemblødt af at gå udenfor. Det er sådan en dag, der bruges på ingenting. En dag man har tid til afslapning, ordnig og ligegyldighed.
   ​

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/07-2018 19:19 af Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 309 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.