Lille prinsesse i røde gummistøvler


8 måneder, 24 dage siden 3 kommentarer Livshistorier barndom fortvivlelse dagdrømme

4Skolestart
Jeg er tilbage på skolebænken. Tilbage til lærernes uendelige fre... [...]
Livshistorier · venner, skolegang, udholdenhed
8 måneder, 5 dage siden
3Lille prinsesse i røde gummistøvler
Jeg drømmer. Drømmer mig tilbage, til da jeg var lille. Til denga... [...]
Livshistorier · barndom, fortvivlelse, dagdrømme
8 måneder, 24 dage siden
1Hans guitarspil
Han siger, han er ved at lære en ny sang. En af vores sange. Jeg ... [...]
Livshistorier · taknemmelighed, kærlighed, guitarspil
9 måneder siden
1Himmelsøen
Vi er mange. Vi venter på bussen, der skal føre os til destinatio... [...]
Livshistorier · glæde, sommerferie, teenageliv
9 måneder, 3 dage siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 1
Laura Patricia Hultberg (f. 2000)
Jeg drømmer. Drømmer mig tilbage, til da jeg var lille. Til dengang mine forældre havde det godt sammen. Til dengang jeg løb rundt i den store have i mine røde gummistøvler. Til dengang jeg havde fingrene i sukkerskålen. Til dengang jeg hjalp min far med at male og dengang min mor puttede mig i min prinsesseseng, med det lyserøde sjal med de små sommerfugle på. Til dengang jeg legede prinser og prinsesser med pigerne i børnehaven. Til dengang jeg løb rundt og fik huller i tøjet, efter en dag fyldt med leg og ballade. Til dengang jeg fik min lyserøde prinsessekjole og min mor bagte et prinsesseslot til min fødselsdag, for jeg var mor og fars lille prinsesse. Til dengang jeg fik min vilje over broderen min. Jeg drømmer mig tilbage til dengang, hvor livet var nemt og de største kvaler var, når slikskålen var tom og jeg skulle tideligt i seng. Jeg drømmer om at være barn igen og ikke stå ansigt til ansigt med store livsproblemer, gråd og fortvivlelse. Jeg husker det, som en dans gennem livet og alt var så lige til, for jeg havde ingen bekymringer dengang. Ingen bekymringer om hvad der skulle ske og hvad jeg skulle stille op med mig selv og livet og tage store livsomvæltende beslutninger. Bare man kunne rejse tilbage og have en dag, som en lille pige igen hvor alle forgudede en og man bare kunne løbe rundt i haven i ble og ikke bekymre sig for, hvad andre tænkte om en, for man var jo kun et barn og vidste ikke bedre
   ​

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 01/08-2018 12:37 af Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 264 ord og lix-tallet er 37.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.