5Familiedrama
Det gør ondt. Det gør ondt at vide, at lige meget hvad jeg gør, v... [...]
Blandede tekster · hverdagslivet, skam, foagt
8 måneder, 29 dage siden
2Step 6 til hjertesorg
Jeg forholdt mig roligt udenpå, mens jeg skreg og hulkede bag ski... [...]
Blandede tekster · brud, selverkendelse, hjertesorg
9 måneder, 4 dage siden
3Step 5 til hjertesorg
Jeg søger efter smerten. Jeg søger efter det, der kan ødelægge mi... [...]
Blandede tekster · fortabt, indre konflikt, forelskelse
1 år, 1 måned siden
2Step 4 til hjertesorg
Afstand. Afstand er godt. Afstand er sikkerhed. Afstand er en måd... [...]
Blandede tekster · frustration, forhåbninger, sårbarhed
1 år, 2 måneder siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Laura Patricia Hultberg (f. 2000)
Jeg er tilbage på skolebænken. Tilbage til lærernes uendelige fremvisning af PowerPoints og noteskrivning på tavlen. Tilbage til de indelukkede klasselokaler, de overfyldte gange og larmen i kantinen. Tilbage til at tvinge mig selv ud af sengen og tage mig selv i at drømme mig væk i timerne. Tilbage til de mange smøger, der får mig til at klare mig gennem de uendelige moduler. Jeg satte mig et mål om, at tage mig sammen og fokusere og jeg klarede første uge, men jeg er allerede træt. Træt af at være fanget på den skole, med så mange mennesker jeg ikke kan udstå. Det bliver et hårdt år at gennemføre, men jeg gør det ikke alene. Der er de få mennesker, der holder mig oppe og som jeg prøver at holde oppe. Mennesker jeg skal nyde det sidste år med, for ingen ved hvor vi ender, når huen er kommet på. Over oceaner og til alle verdenshjørne og måske ender vi på plejehjem sammen, eller måske er vi kun støtte det næste skoleår endnu. Det er der ingen der kan sige. Men disse mennesker vil sørge for, at jeg får min hue og jeg vil sørge for at de får deres. Vi holder hinanden oppe på lektier, deler noter og husker hinanden på, at følge med i timerne. Et 10 tal i huen kunne være fedt, men det kommer ikke af sig selv. Og huen skal vi have. Vi skal have et trofæ for at hade vores liv fra mandag-fredag kl. 8:10-15:10. Det skal ikke være forgæves.
   ​

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 20/08-2018 17:22 af Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 257 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.