Step 1 til hjertesorg


1 år, 2 måneder siden 3 kommentarer Blandede tekster romantik spænding flirt

5Familiedrama
Det gør ondt. Det gør ondt at vide, at lige meget hvad jeg gør, v... [...]
Blandede tekster · hverdagslivet, skam, foagt
7 måneder, 23 dage siden
2Step 6 til hjertesorg
Jeg forholdt mig roligt udenpå, mens jeg skreg og hulkede bag ski... [...]
Blandede tekster · brud, selverkendelse, hjertesorg
7 måneder, 28 dage siden
3Step 5 til hjertesorg
Jeg søger efter smerten. Jeg søger efter det, der kan ødelægge mi... [...]
Blandede tekster · fortabt, indre konflikt, forelskelse
1 år siden
2Step 4 til hjertesorg
Afstand. Afstand er godt. Afstand er sikkerhed. Afstand er en måd... [...]
Blandede tekster · frustration, forhåbninger, sårbarhed
1 år, 1 måned siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Laura Patricia Hultberg (f. 2000)
Det er bare et chrush. Et lille uskyldigt chrush. Han er bare lidt sød. Der er ikke noget i det. Det er ikke en romance. Bare et lidt bredere smil, og lidt sommerfugle i maven. Det er ikke en storm og den store overdådige romance. Helt roligt og uskyldigt. Det sker vel når man skriver meget sammen, og ser hinanden til hverdag? Gør det ikke? At man bliver lidt interesseret. Overvejer mulighederne. Men det bliver ikke til noget. Det hele handler om spændingen i det. Om at have den rare følelse af velvære, når han smiler bredt til en. Når man får øjenkontakt i et splitsekund, for så at skynde sig at kigge væk, fordi man mærker rødmen i kinderne. Det er for komplimenterne og opmærksomheden. Det er alt det gode og alt det behagelige. Det er alt på overfladen, uden at skulle tage stilling til noget. Man ved det ikke bliver til noget alligevel, så man kan bare nyde de varme følelser, der strømmer gennem blodårerne. Ikke tænke på at lave planer langt ud i fremtiden, men bare være i øjeblikket sammen. Man kan holde det hele på et drømmeplan. Dagdrømme om hans kys, hans berøring, og hvad fremtiden nu skulle bringe, men ikke tage noget seriøst. Ikke tænke på alle skænderierne og misforståelserne. Det er en drøm uden det faste forholds problemer. Alt det gode i en stor pakke, med fokus på hvad man har lyst til, og ikke hvad der forventes. For intet forventes at ske. Det er jo bare et chrush. De er flygtige og utilregnelige. De kommer og går som de nu vil, og man bliver ikke såret hvis der ikke sker noget, for det var aldrig meningen alligevel. Det var bare en rar følelse i en ensom stund.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 21/07-2019 21:34 af Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 294 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.