Det uendeligt rå paradis (eller sådan noget) ;-P


1 måned, 6 dage siden 0 kommentarer Blandede tekster

29Digte 4 (bliver løbende opdateret) ;-P
Jeg boller med dig, du boller med mig. Alle boller med hinanden, ... [...]
Digte
7 dage siden
6Er lige vågnet fra en drøm
Hey allesammen! det er nu tidlig morgen, og jeg er lige stået op ... [...]
Blandede tekster
19 dage siden
13Et Samfund i samfundet?
Hey fra mig alle i dejlige skrivere. vil hermed dele nogle tanker... [...]
Blandede tekster
1 måned, 6 dage siden
0Det uendeligt rå paradis (eller sådan noget...
Tja vores alle sammens sol, hænger deroppe, og lyser så smukt ned... [...]
Blandede tekster
1 måned, 6 dage siden
1Fortabt lige nu
Ja i skrivende stund er jeg fortabt, kvinden jeg elskede af hele ... [...]
Blandede tekster
1 måned, 11 dage siden
02 Sjæle 1 tanke
Skal jeg blive ved med at sidde her på mit værelse, og stene, og ... [...]
Blandede tekster
2 måneder, 14 dage siden

Puls: 48,1

Publiceret: 8
Afgivet: 31
Modtaget: 29
Kenneth Hvid (f. 1983)
Tja vores alle sammens sol, hænger deroppe, og lyser så smukt ned, i sit helt eget platin agtige skær. Det er smukt, og jeg håber den lyser for evigt, et tegn på at den gør det, er sgu at den efterhånden har et platin agtigt skær. Som sagt. JEG håber ihvertfald at vi er kommet i paradis, og vores allesammens kærlighed til hinanden er uendelig. Ifølge vores kære Jesus, er tro, håb, og kærlighed, det største af alt. Det har han jo nok et eller andet sted ret i, MEN brænde for evigt? Hvis der findes en stor altelskende gud, hvorfor skulle han så have skabt sådan noget? JEG vil ikke være et af hans får. Jeg er ligesom en tiger når den brøler, og viser tænder, det er naturligt, når den nedlægger sit bytte, sådan er naturen, jeg er helt min egen. Forvandle vand til rødvin, og gå på vandet, kunne måske tyde på, at han har været på stoffer? Jeg eeeeeelsker torden vejr, det er sande kræfter, der udfolder sig, på vores guddommelige planet. JEG tror på tordenvejr. Min farfar havde prøvet at være ude og sejle i tordenvejr, og fortalte min far, at når det buldrer, så er det fordi det slår ned i havet, når det giver et skræl, så er det vidst fordi det slår ned i et træ, og det tror jeg det som oftest gør. Tja man kan sige en smule farligt, (på en måde) men hvis der ikke sker det store ved det farlige, og det bare slår ned i et træ, så er det vel ikke så farligt endda, men fucking råt, OG et pistolskud, fra en 9'er, er næsten ligeså råt, men ikke helt. Ydermere, er et brøl fra en Ferrari's V12'er, også næsten ligeså råt. Jeg tror på alt det rå OG smukke, "He was a soldier of Rome, Honour him..." (Citat, filmen Gladiator.) JA for helvede, hold kæft i røven til evig tid, AMEN. Smukt, OG råt på samme tid, hvad mere skal vi ønske os? Nogle vil sige, at den der griber til sværd, falder for sværd, men jeg kan nu bedre lide at falde til en 9'er, for der er lyd på, det er der ikke ved et sværd, ihvertfald ikke på samme måde."You see We live by the gun, so we die by the gun." (Citat 2Pac)


PS: ÆGTE tordenvejr, kan næsten ikke engang gengives på de fedeste højttalere der findes i denne verden, men igen, igen, også kun næsten. Ligeved og næsten slår vel ingen mand af hesten vel? :-)

Ydermere, har sgu efterhånden skrivekramper, og delirium, af at skrive denne tekst, men håber i kan tilgive mit gakkede univers. :-) Det er ihvertfald noget af min verden, jeg har delt med jer ENJOY!

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 19/02-2023 15:23 af Kenneth Hvid (DeuceF43) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 463 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.