Første dag.
Neola
3 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år, 3 dage siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
No name girl
8 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 14 dage siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Hold da helt op, hvor har det været nogle dejlige dage… - hæsblæsende, lidt stressende og anstrengende, og de gode øjeblikke skinner klart igennem og overskygger trætheden.

Torsdag var min veninde og jeg på skønhedsklinik for at forkæle os selv med en ansigtsbehandling. Jeg har prøvet det nogle gange før, og nyder det bare hver gang – til trods for, at den der dybderensning godt kan gøre lidt ondt.. Man må jo lide for skønheden, ikke ?
- Og om vi så blev skønnere af det ?? Tja, det må andre jo bedømme, men jeg syntes nu, det var en dejlig fornemmelse, at gå derfra med engle-blød hud og varme i kinderne..!


Undervejs hjem derfra begyndte jeg at få samling på tropperne..! Irene og Jonas blev samlet op, og sammen med min veninde ankom vi til et lidt koldt hus. Jeg skyndte mig at få startet træfyret op, der blev tændt 100 (nok ikke helt, men i hvert fald MANGE) fyrfadslys, og gryden med risengrød blev sat i gang på komfuret, så der var hurtigt varmt og hyggeligt i huset.
Da Peter ankom noget senere, var grøden klar og juleøl serveret..!
Inden længe ankom Annie, Peter og Josva også, og så var huset næsten fyldt … Det var dejligt at se dem alle igen, og nu kan Josva begynde at kende mig fra gang til gang – det er jo bare skønt..!
Aftenen var rigtig hyggelig, snakken gik og spil af forskellig slags kom frem, samtidig med at computeren kørte for fulde drøn på skift for os alle. Nogen skulle kikke Fyldepennen, nogen skulle se fodboldresultater, og andre skulle spille på forskellige sider….
Simpelt hen en dejlig aften, men jeg måtte gi’ op omkring midnat – jeg var drøn træt og skulle jo tidligt op igen fredag morgen. Så tidligt, at jeg ikke engang fik sagt farvel til min søde veninde, men af hendes dagbog kan jeg heldigvis se, at hun er kommet godt hjem..! :O) Måske vil jeg tage din tradition op med at servere risengrød hvert år den 24. november – det er jo slet ikke så ringe endda..!! Nej, det var faktisk rigtig godt…..

Fredag hentede Peter mig fra arbejde, hvorefter turen gik i Bilka for at kikke lidt på julegaver og købe ind til aftensmaden - og for at mødes med Irene og Jonas over en kop kaffe i bistroen.
Vi blev 10 voksne til ribbensteg den aften – Lene og hendes Lars var også ankommet nu, og Birthe og Rune ligeså med lille Job. Denne aften blev desværre knap så hyggelig som torsdagen, for Josva var dårlig, han hostede og det peb frygteligt fra hans lille bryst, så vagtlægen måtte kontaktes. Falsk strubehoste lød ”dommen”, så det blev en hård nat for forældrene, men allerede næste morgen havde han det meget bedre, heldigvis.

Lørdagen tilbragte vi lidt spredt – flere af os på strøgtur i Vejle, andre i biografen, og nogle besøgte gamle farmor. Peter og jeg nød at være os selv lidt og bare gå hånd i hånd med Pongo i snor. Jeg var selvfølgelig ude efter at finde flere julegaver, men det blev det nu ikke så meget til – derimod blev det til møde med flere børn, der gerne ville hilse på Pongo. Det sker faktisk tit, når vi går i byen, og heldigvis er Pongo jo en hund, der er lige så god som dagen er lang, så han er absolut børnevenlig..!

I dag er de så alle taget af sted igen – bortset fra Peter, der slider flittigt på min sofa lige nu :O)
Efter morgenmaden blev Københavner-bilen pakket, og ved middagstid vinkede vi farvel til dem alle.
Efter lidt oprydning og en tur med støvsugeren, faldt jeg om på sofaen lidt, men blev hurtigt vækket af telefonen og Lene, der ønskede at hende og Lars kunne komme et smut herhen til os, og selvfølgelig kunne de da det..! Det lykkedes at få lavet rimelig god aftensmad endnu engang, inden de måtte tage afsked og sætte næsen mod Ringkøbing og endnu en uges skolegang.
Og NU er der så kun os to gamle tilbage her. Som sagt har Peter indtaget sofaen, og jeg har ”besat” computeren – dejligt at føle sig helt ”hjemme” igen, efter nogle lidt hektiske, men skønne dage..!

Adventskransen blev tændt i morges, og der er sat lyskæde i mit lille træ herude i haven – det er faktisk snart Jul, og det er heller ikke så ringe endda..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke så ringe endda :O) er publiceret 27/11-2005 22:42 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.