18 år siden

Fingrene væk fra Bobs ambassade

Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
2 måneder, 3 dage siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
10 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 22 dage siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære DagBob

Uuuuuhhhh.....Bob er i den grad i dårligt humør. Ikke sådan overordnet set, for der går det godt nok, men Bob er edderspændt rasende over at der til stadighed skal være ballade over en flok tegninger af en turbanklædt ypperstepræst. Nu må i fanden galeme tage jer sammen i snotnæsede tåber. Det med at rende rundt og brænde danske ambassader (og svenske og norske..hvor fanden kom de lige ind i billedet henne?), det er jo fuldstændigt tåbeligt og aldeles uacceptabelt.

Hvordan i alverden kan man blive så dybt fornærmet over den slags? Kan det skyldes at man dybest set ikke er tilfreds med sit eget livsindhold, og derfor søger tilflugt i sin religion? Kan det skyldes at man selv, og religionen, kommer fra underudviklede samfund, hvor den har været brugt som et redskab for magthaverne, for at holde folket fra selvstændige tanker?

Hvordan kan man forvente at blive taget alvorligt, når man kan hidse sig op over den slags småting? Niksen biksen, fandeme om jeg vil "se sagen fra deres side". De kan rende og hoppe. Det her er foregået i Danmark, og var med stor sandsynlighed ikke eskaleret, hvis ikke herboende muslimer, med Islamisk trossamfund, og den nævenyttige lille snotnæsede møgunge med kvindestemmen hvis navn jeg ikke kender (til trods for jeg har set ham stå frem på skærmen med sine latterlige krav om undskyldninger fra både Statsminister og Dronning) i spidsen var rendt "hjem til moar".
Kære venner....så smut dog for satan tilbage til det liv i gerne vil have, i de lande hvor den slags kan leves ud, der er ingen der holder på jer. Det mener jeg for alvor det her. Bor du i Danmark, og er du fornærmet over de her tegninger, så bør du nok gå hjem til din ghetto og pakke en kuffert, og derefter rejse tilbage til det land du i sin tid flygtede fra. De tegninger repræsenterer en så grundlæggende værdi i det danske samfund, at kan du ikke acceptere dem, kan du ikke acceptere det samfund der har taget sig til dig, giver dig gratis lægehjælp, bistandshjælp hvis du har brug for det, samt gratis skolegang til dig selv og dine børn. Måske du så, mens du sidder i flyveren, skulle tænke lidt over, at man bare ikke kan få det hele her i livet. Du kan ikke bare flytte din snævertsynede og indskrænkede livsindstilling med op til et åbent og tolerant samfund, og tro du kan leve begge dele ud her, mens du samtidig høster af vores fordele. Ked af at skulle sige det, men du har selv valget. Du kan sagtens vælge at flytte tilbage, hvis du ikke bryder dig om Danmark, hvis du ikke vil deltage i vores måde at drive et samfund på. God tur, og pas godt på dig selv.

Hvor er det dog iøvrigt dejligt at se, at ikke alle muslimer er vanvittige tomhjernede pyromaner og bombemænd, men kan samles i modstand mod fundamentalisterne. Tak til især Naser Khader for initiativet til "moderate muslimer". Hvor er det trist, at en religion som i sit grundlæggende budskab er smuk og beundringsværdig, skal søles til, på lige fod med jeres generelle omdømme, fordi der findes fatsvage, hjernevaskede analfabeter med trang til lavt selvværd blandt jer.
Det må ikke være let at bo i Danmark og være en helt almindelig person, som tilfældigvis er muslim. Vel at mærke muslim på den helt almindelige cool og afslappede måde, uden behov for selvmordsbomber og leg med ild, for dem findes der heldigvis rigtigt mange af. Jeg håber ikke der er understimulerede unge danskere som føler de skal sætte nogen på plads, og begynder at udøve vold eller chikane mod tilfældige uskyldige mennesker på den baggrund, men det er vel et meget naivt håb. Det vil jo gå galt, for der vil, på begge sider, være masser af unge mennesker som vil udnytte situationen til at få lov at lave lidt ballade. Hvis de så bare kunne slås med hinanden, og lade alle andre være i fred, så er det jo fint nok. Så kan vi måske ligefrem komme af med nogle ballademagere på begge sider, et tab Bob i hvert fald ikke vil begræde særligt meget.

Bob - Pissesur

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fingrene væk fra Bobs ambassade er publiceret 04/02-2006 19:23 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.