16 år siden

Jeg er ikke kristen

Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Så er han afsted. Sidder i Hamburg og venter på deres første fly.
Han kom igår. Omkring halv elleve og det var noget så hyggeligt. Endnu engang snakkede vi bare om alt og ingenting. Fandt en film, som vi egentlig fik set særlig meget af fordi han hele tiden skulle kommentere et eller andet. Ihh. Han holdte om mig, kiggede på mig, kyssede mig. Han er bare så sød ved mig. Helt af sig selv nusser han mig. Helt af sig selv spørger han mig om jeg fryser. Helt af sig selv tænder han stearinlys mens jeg er nedenunder. Helt af sig selv.
Spurgte ham hvad vi gjorde når han rejste til Afrika. Fortabt kigger han på mig og ved lige så lidt som jeg gør. Spørger hvad jeg tænker. Synes det er svært når vi ikke har kendt hinanden længere tid og så han smutter i tre måneder. Blev enige om at tage den når han kom hjem, og så se hvordan vi havde det.
Spurgte mig hvordan jeg havde det med at han er kristen. Jeg har altid vidst det, så det er ikke noget jeg har tænkt videre meget over.
Omvendt spurgte jeg ham hvordan han havde det med at jeg ikke var. Til sidst svarede han at det havde det nok lidt svært ved, fordi det har de bare altid været i hans familie. Og alle hans brødre er gift med en der er kristen. Spurgte om hans forældre havde sagt noget om det hele. Tøvende svarede han nej. Meen det virkede ikke helt oprigtigt. Ved det ikke.
Herefter var det sådan lidt. Hvad gør vi nu? Inddirekte har du lige sagt at det er usikkert om vi kan være sammen når jeg ikke er kristen. Selvom han ikke spurgte, så ved han godt at jeg ikke er villig til pludselig at skulle lave mit liv om på den måde. Han kiggede bare på mig. Smilte. Ved ikke rigtig hvad jeg gjorde tilbage.
Pludselig tager han fat i mig og kysser mig, holder mig om mig og fortæller mig at jeg er dejlig.
Ja!, men jeg er ikke kristen. Så det dur åbenbart ikke. Jeg var lidt negativ.
Resten af aftenen/natten snakkede vi, nussede, slåssede. Alt. Ved ikke hvad der skete, men med ét overfalder han mig nærmest med kys. Jeg bliver forbavset, men glad. Pludselig virkede han ikke skide meget kristen mere. Det hele gik en smule hektisk for sig. Vi lavede ikke noget, det vidste jeg godt vi ikke skulle. Meen. Ja. Puuh. Han har stadig de blødeste læber jeg nogensinde har mærket. Forstår det ikke. Men de er meget fantastiske. :)
Klokken halv to begynder han at snakke om at han skal til og hjem. Det bliver aldrig til noget.
Klokken 6 i morges kører han hjemad. Selvom jeg de sidste par timer garanteret har været mega nederen at være sammen med, og det eneste vi lavede var bare at være sammen, så fortryder jeg nu, at jeg ikke bad ham blev her noget længere. Ved godt at han skulle hjem og sove. Men alligevel. Det er først ved at gå op for mig nu, at han skal være væk i 3 måneder og hvor lang tid det egentlig er. Jeg bliver helt ked af det. Det gider jeg ikke.
Jeg har fået en adresse jeg kan skrive til, han har min mail og han har lovet at sende i hvert fald et postkort.
Han behandler mig bare så godt. Det sidste han sagde var han allerede savnede mig, at jeg var skøn og smuk. Ihh altså. Kan mærke at han mener det.
Men jeg er ikke kristen.
---

Burde have påbegyndt dansk stil eller den tyske artikel jeg skal skrive til mandag. Eller det oplæg jeg skal holde i engelsk. Ingenting har jeg lavet idag. Skide godt Anne. Ej, skal også have læst stiloplæggene til dansk. Jeg gider bare ingenting. Og så er jeg blevet forkølet. Hvor er jeg ynkelig egentlig.

Men det har sneet idag, så håber på at busserne ikke kører på mandag. Jeg er meget optimistisk når det kommer til snestorm i Danmark. :)

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er ikke kristen er publiceret 05/01-2008 17:19 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.