1 år, 2 måneder siden

Ros + snak og bolcher

Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Hej dagbog, - Jeg fik lidt ros de sidste par dage. Vores nye leder har fundet ud af, at jeg sidder med en del, uden at ha værktøjet til at ordne alt. Alligevel får jeg løst problemerne, - så hun arbejder på, at fylde min "værktøjskasse" med flere ting.. så jeg har flere muligheder. Så havde hun haft møde med indskolingen, og de havde brokket sig over printeren.. men så havde hun spurgt dem, om der var en der kunne vise hende et mail, et brev eller et eller andet.. der viser at de havde kontaktet mig om fejler... alle kiggede ned sagde hun.. Det var der nemlig ikke. Så sagde hun et par andre ting, der ikke tåler gentagelse om nogle folk og deres viden om hvordan man gør ting..

Nå, men så kom hun ned til mig med et problem, hvor hun sagde.. at de ikke kunne slettet deres cookies og ikke kunne gå privat.. og det skulle de kunne.. hun havde stirret sig blind på det man ikke kunne.. man kunne stadig fjerne de nødvendige cookies, også virkede det for læreren.. Jeg rettede fejlen da lederen var på vej væk op af gangen.. så gjorde jeg det jeg plejede..

så var jeg oppe på hendes kontor, hvor hun begyndte at snakke om at hun ikke kunne komme ind på aula via appen.. En problem stilling jeg kendte, - så jeg fortalte hende, at hun skulle bruge deres hjemmeside i stedet.. så virker det.. det havde hun prøvet, det virkede ikke.. så gjorde hun det jeg sagde, og jeg fulgte med i at det blev gjort rigtigt.. og vupti, så virkede det.. Jeg er ikke den bedste til noget, - men jeg bruger min dag på alle de fejl folk kommer med til mig.. jeg er et mekka af fejl som jeg så finder en work-around på.. Thats what i do.. i make shit work, thinking out of that box, called.. "I always do this"

Det er ikke ateisme, det er IT arbejde.. og ja, der føler jeg mig lidt som en "fake" - fordi jeg ved, at alle andre er bedre end mig.. Fake, fordi jeg alligevel på en eller anden måde, altid løser problemerne.. Måske er det min tilgang til at prøve alt.. hvilket har gjort, at jeg har fået at vide, at jeg blot behøver være der.. så virker det..

Jeg kunne i øvrigt ikke dy mig for at sige, at min leder lidt var som en enhjørning, - En kvinde der går op i IT! - der er sjældent. JaJa, - der er få, - men de fleste er mænd.. og kigger du på dating, så søger alle kvinder også mænd at gå i naturen med.. de søger ikke IT mænd! Det er fordi de flestes kvinders værdisæt handler om natur/mennesker.. hvor mænds mere handler om det fede ved ting! - og ja, du kan finde enhjørninge.. Men de er ikke reglen..

Der var 1 på mit IT studie dengang, - det var hende der ville sættes sammen med mig, så jeg kunne hjælpe hende.. why me? - nå, men hun holdt ikke så længe.

Der var i øvrigt en pædagog studerende, der kom med hans lånte chromebook. Han sprang fra uddannelsen, pga psykiske problemer, han ikke regnede med at komme sig over før til næste år. Jeg tog mig en snak med ham, fordi jeg tænkte han havde det svært.. og ja, - det er en af de ting jeg er god til, når jeg ellers prøver. Jeg har haft flere der er kommet til mig, blot for at snakke..

hjemme ved mine forældre sagde min mor, at det var de blå bolcher hun syntes var bedst.. af dem jeg havde købt til hende.. 4 forskellige pakker, 20 kr pr pakke. Om jeg ville se efter dem, næste gang jeg tog i aldi.. Ja da :) så jeg tog i aldi med det samme.. jeg ville ha været i abc, - men det blev så aldi.. så købte jeg 2 blå poser og 1 grøn... grøn var nr 2 på favoritlisten.

Hun sagde, at jeg ikke behøvede at gøre det nu.. bare engang.. Jo,- men jeg er Kenny, - og hun betyder alt for mig.. så,.. Jeg kunne ikke gøre andet.. Det gode er, at de havde et dynebetræk med lynlås til 169 kr.. 2 forskellige slags, begge pæne.. så sådan et købte jeg også til mig selv.

Jeg fortalte hende om alt det ros jeg havde fået af min nye leder.. det var hun glad for at høre sagde hun.. Nå ja, også er hun bange for, at jeg dør.. Men, ja.. som jeg ser det..så længe mere behøver jeg jo ikke leve..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ros + snak og bolcher er publiceret 01/03-2023 15:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.