20 år siden

ja, forandring fryder.. :o)

En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Pyyyh.....mit liv er skæbnessvangerts *GG* :oP

Jeg har mødt en dejlig mand. Han er stille og rolig af natur. Jeg vidste det meget hurtigt..... at han blev skæbnesvanger.

Det har været overvældende. En følelse af.....hjææælp....hvor er han dejlig, sød, rolig, bevidst, fornuftig, tankefuld, rummelig og ..... kysser dejligt......ååååh..... :o) skrækindjagende, da jeg fornemmer...at lige netop han kunne være dén som jeg kunne få en dejlig følelse af tryghed med. Jeg har bare haft lyst til at være i nærheden af ham, og har også hilst på hans teenagerbørn. Sovet hos ham i hans sparsomt møblerede hjem. Han har et hjem, som jeg har boet i. Spartansk, få ting med et formål og af billig kvalitet. Nok lidt ved siden af hvad jeg har ønsket *GMS* men hellere en persons kvaliteter end materielle goder og overflod. Og som jeg har bemærket det, så sparer han slet ikke på kronerne med de ting hans unger ønsker síg. Overhovedet. Jeg kan lide at han derudover er ren, dufter af renhed og meget glad for mit væsen. Han synes jeg har nogen gode egenskaber, først og fremmest en god mor :o) god dømmekraft, spændende og interessant. Han er klar over at jeg har sprudlende liv omkring mig - og at jeg nyder det. Jeg tror, at vi begge er meget bevidste om hvor vi står i livet - og han har ihvertfald vægt bag sine ord. Dejlig. Han søger altid efter ord, som passer til det han vil udtrykke. Meget nuanceret. Dét er et tegn på en mand, der tænker, vurderer og tager standpunkt. Uden at være anmassende...med sit gode sind og tålmodige væsen :o) han synes han er heldig at have fået mig ind i sit liv. Og jeg synes jo at jeg er den heldige :o) vi er begge heldige... heeehaaa..... ! ;o)

Jeg ringede til Jan igår. Jeg har jo haft ham i tankerne og fortalt om ham til den søde mand. Jeg tror jeg strålede af min betagelse af ham :o) *GMS* Jan er så fascinerende og ja,,,,ham vil jeg jo være forelsket i resten af mit liv :o) dejlige mand.

Jeg ringede, men Jan var på kursus. Så ringede han idag, hvor jeg er hjemme fra arbejdet for at få noget af den forsømte søvn fra de sidste mange dage :o) jeg har nemlig også fået noget blærebetændelse. Altså al dén intim barbering er usundt ! :oD *GGG* nu må den søde mand tage mig som naturen har skabt mig i den næste kolde tid :oP *GG*
Næste gang, må blive en hyggeaften i stearinlysets skær, hvor dejlig flot undertøj med netstrømper skal frem ;o) godt han har tålmodighed *GG* uuuuuh, dét må jeg sms´e til ham *GGG* :oD Som han siger, jeg forstår at gøre en mand svag ;o)

Igår var jeg til mit ACA-møde, hvor jeg selvfølgelig havde min nye relation oppe. Når jeg kommer til det forum er jeg fuldstændig hudløs ærlig. Overfor mig selv, og selvfølgelig dermed de andre. Det var en "rystende" oplevelse. Som jeg skrev skrækindjagende....

Men min søde mand han er den type, som jeg har brug for. Han tager det med ro. Har sin tålmodighed. Et godt grundlag til mig og min utilpassethed, som jeg har søgt at tæmme - på en god måde. Konstruktiv måde. Som jeg sagde til mødet. Jeg er så meget mere klar end jeg nogensinde har været. Og det er bare så overvældende at møde et sundt menneske. Jeg ER mere larmende, sprudlende og meget social :o) og jeg henter min inspiration og kærlighed igennem mine venner :o) dét må jeg indrømme. ACA skal så hjælpe mig til at fortsat at søge hele mig. Sunde, søde, sjove og fornuftige mig, der får overskud til mere mod, kreativitet, ro og ikke mindst at være fræk på en ny måde. Nu skal jeg til at ...iiiiiiih ! Være fræk med én mand :oP *GGGGGGGGG* Ny oplevelse ! *HAHAHAHAA* :oD

Ørj, og jeg glæder mig til at han en dag får introduceret Tantra Sex videobåndet af mig ;o)hihi. SÅ skal vi prøve dét og dét er meget spændende ;o) uuuha. Han er så kærlig, udholden og...ja, åben for nye ting, at jeg er sikker på at det er ham jeg åbenbart, først nu efter 3 år, skal prøve det med :o)

Jeg har kun kendt ham i 4 dage ;o) *GS* hvor er det underligt *GS* og alligevel er han ham jeg har ventet på længe. Det kan jeg mærke. Som jeg sagde til Jan. Måske er det slut om 3 måneder. Det er ikke til at vide, men vi har besluttet os for, at vi tager det som det kommer. Som han sagde der er 2 muligheder. Og jeg sad og ventede på- yours & my way... :o/ yyyyrk. Men NEJ :oP *GGGG* han er skøn.

Der er 1. forpligtende forhold, hvor man sætter nogle mål sammen. Eller 2. Et forhold hvor man baserer det på hinandens lyst til at være sammen, uden forpligtelser.

Jeg måtte indrømme at det sidste er hvad der gør mig glad. Og som han sagde, så er der også muligheden for at det kan udvikle sig til det første :o)
Og jeg har faktisk ikke lyst til ´flere sexoplevelser, som sådan. Jeg vil have ham. Han har en dejlig skøn og smuk hvid hud og indenunder dén hud...er der en meget dejlig, alvorlig og beskeden personlighed, som giver mig tryghed. Han kan også lide at grine *GG* hans grin er så varm, at den forplanter sig til hans livlige øjne med en masse smilerynker og glimts.

*nikker* ;o) han er bare fjong ! *Bryder ud i sang*: "Åh ja, ham kan vi lide åh ja, ham kan vi lide...åh ja, ham kan vi lide - han skal i glas og ramme !" ;o) hihihi.

Han giver mig alle muligheder for at inspirere mig til et sundere liv.

jeg har mange flere tanker omkring dette, men nu er jeg for en gangs skyld træt i fingrene af at skrive. MEN det skyldes også i høj grad hans dårlige indflydelse.... *GGG* han nyder mig så meget at jeg ikke vil væk fra ham og skubber trætheden og søvnmanglen fra mig. Det påvirker min krop. Men jeg har også sagt til mig selv. Sådan er den første periode af forelskelse :o)
efter sms´er med hende han tænker så meget på *peger på sig selv* ;o)
lavede han mad, vaskede tøj osv :o)

Hende her...ordnede i huset :o) også med vasketøj. Nu føles det så meget nemmere at bringe orden i huset *GS* dejligt.

Hans var forbi til eftermiddagskaffe og kage i dag :o) min ven. Åh, hvor jeg ikke kan undvære mine dejlige og tætte venner.

Slutter for nu ;o)

QnuzerSnuzer

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ja, forandring fryder.. :o) er publiceret 07/01-2004 22:20 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.