18 år siden

Jeg er blevet gammel nok til ham nu!

Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 3 dage siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Jeg sidder med en stak papirer foran mig. Mine tanker fra vinterferien,. Jeg nåede at skrive hele to gange, men jeg havde ingen computer derhjemme. Nu sidder jeg her så igen og skriver noget gammelt ind hvor jeg allerede er blevet klogere, men den slags sker jo..

11.02.06
Det her er stadigvæk helt uvirkeligt. Jeg sætter små ting sammen i min hjerne så jeg kan fortælle uvidende om det - når jeg engang har brug for at snakke om det.

Når jeg flytter mit hår eller løfter mit hår kan jeg se ægte blå mærker efter ham på min hals. Der er to. Voldsomme kys på halsen, det tænder, men dagen efter er det mindre fedt...

Det var pisse farligt, pisse frækt og måske også forbudt!? Der er så meget at fortælle, så meget jeg tænker på lige nu, det er sværere end nytårsaften, når det skal ned på papir og det bliver fandme nok også temmeligt langt. Jeg kan ikke vudere om jeg har travlt, det er aften klokken er 22.30 (lørdag) og jeg har ikke sovet siden 06.00 fredag morgen.

Jeg lytter til Nik & Jay :) for jeg føler mig ligeså bling bling agtig som dem lige nu. Det er ikke fordi jeg er perfekt, jeg kunne sagtens være mere lækker, men jeg vil ikke klage over mig selv. Jeg er meget pæn, især nu hvor jeg er smadret, så får jeg et vildt trashy look, der er bare skønt. En dejlig fornemmelse.
Jeg føler mig lykkelig og dejlig - og det har jeg gjort hele året, det har hjulpet at flytte fra de gamle - vil aldrig tilbage igen!

Jeg har så meget at sige, så meget jeg synes, og alligevel snakker jeg udenom..

Vi sad overfor hinanden under middagen helt nede i den tomme ende. Genialt at P ikke kom og skønt at T sad mellem mig og J. Jeg følte mig overskudsagtig ligefra jeg kom. Så jeg slentrede lidt rundt og snakkede med forskellige grupper som jeg ikke kendte.
Ved middagen sad jeg mellem to par. Ikke kærester venner. Gruppen på to hvor den ene er sejere end den anden. Den ene er udadvendt og holder kontakt med de rigtige mennesker, men nummer to ville være forkert i selskabet uden nummer et.
Pige parret har lidt storhedsvanvid efter en fest, hvor de kunne smide folk ud som det passede dem, men de er ikke helt vildt seje, de sover halvdelen af deres liv væk. De er tit uoplagte og har underskud i deres glade humør.

Jeg fik en masse vin under middagen, drengene fyldte på.. En lille snak om alder (jeg var absolut den yngste) hvor han selvfølgelig gættede på at jeg var ældre end jeg er (16). Det blev konkluderet at 16-årige var over den seksuelle og måtte have sex med alle.. (Hmm)

Senere hilste jeg på en rødhåret gut (voksen), der åbenbart kunne huske mig fra dengang jeg var barn. Jeg spillede på at jeg var ung (det er en del af mit image derovre) og jeg huskede ham på at jeg ikke kunne huske ham fordi han snakkede om noget der skete for 1/3 del af mit liv siden :)

Jeg synes nu at han var pisse flink. En smigrende mand, der dog snakkede meget om pædofili. (derudover minder han mig nok om min far, jeg vil gerne møde ham igen).
Han vækkede mine tanker om min 6. klasses forelskelse (nu drømmer jeg, men måske vækkede han også noget i ham!?) i ham der dengang var en 'mand' på 19 år. I dag er jeg blevet stor, nu er vores forhold mere lige..

Jeg kan ikke finde rundt i hvad der skete efter...

Vi drak, jeg var sammen med dem på min egen alder, men senere satte jeg mig hen til de store drenge. Hehe - KMK var der og Do var det også.
Jeg snakkede med Do om hendes søn, jeg gav hende gode råd om ham - til grin jeg er kun 1/2-1 år ældre end ham, men for mig virker det som oceaner. Hun tog for en gangs skyld seriøst, det er sjældent hun gør det (og denne gang var jeg fuld).

Jeg snakkede også med de andre, mens jeg prøvede at smile og se sød ud hele tiden. Tænkte over hvad jeg sagde. Anna indtager opmærksomheden - med måde!

De kom hen og snakkede om voksen ting. Altså forholdet mellem unge og voksne. Unge i min alder og voksne der er 18 or derover. Især dem jeg som ung har et specielt forhold til når de har et ansvar overfor os..
Tror nok (ja nu kommer jeg i tvivl) at det handlede om noget med misbrug. Hvornår er det misbrug at en 'pædagog' forføre.? Kan den unge føle sig misbrugt bagefter? Mente han noget? Havde han mærket det? Kunne han se det? Kunne han se hvad jeg tænkte på? Hvad en hvis anden person måske også tænkte på?
Der blev sagt en masse kan ikke huske hvad Han sagde..

Vi tog videre da vi kærligt blev smidt ud - fødselsdagsbarnet var gået.. :)
Vi var 5, men KM skred så var vo tre. Vidste de noget jeg ikke vidste?
Jeg var aldrig gået med videre hvis A ikke havde været med - måske var det heldigt, måske uheldigt?

Begyndte så småt at tænke på at forføre, kunne altid skjule det med at jeg bare var fuld.. Han gav en del at drikke først øl, men det drikker jeg helst ikke, så fik vi sprut.
Tøsen havde købt sin egen øl hun sad og spyttede i.
Jeg lod skæbnen vælge, nu drikker jeg ansvaret fra mig...
A gik da klokken var ret mange, men jeg skulle alligevel tilbage igen nogle timer efter, så besluttede at blive.
Han redte en seng på Ps gamle sted, lidt ironisk. Jeg fik mere og mere at drikke. Jeg tvivlede lidt, han var 7 år ældre. Vi snakkede, nu aner jeg ikke om hvad, men vi snakkede i mange timer. Jeg tænkte hele tiden på klokken, hvis det begynder nu, så kommer det til at gå for vidt. Så er der for lang tid til de andre ville komme.

Han havde fortalt han havde kæreste. Men da jeg kiggede ham i øjnene kyssede vi.

Jeg ved ikke helt om han trak sig tilbage for at se om det var okay, ved ikke helt hvor hurtigt det gik, men tilsidst gav jeg løs og var bare oppe at køre. En kælling der drillede ham, trak mig væk, kastede mig over ham, snakkede med ham...
Var det okay? Hvor gammel var hende kæresten? (21.. Yes, det er da godt scoret så..). Hvor mange gange havde han været utro (kun denne, yeah right!). Hvad fanden lavede han så nu med mig? Var det ikke for dumt? (Han var vild med mig, yeah - han var i hvert fald fuld.)
Jeg var fanden i voldsk, bed lidt, slog lidt, sloges lidt, grinede af ham og lod mig rive rundt.
Jeg har det godt ved tanken. Han bad mig om at blive længe, efter de andre var gået, snakkede om numre og mobil (fik hans)..

Jeg forbød ham at lave mærker, fuck det nu har jeg alligevel to.. Normalt hader jeg dem, jeg vil ikke mærkes, men jeg er lidt stolt. Jeg er anderledes end jeg plejer.

Jeg gik selvfølgelig med de andre. Ikke flere gevinster til dig. Driller ham lidt ved at gå, men det ville jeg have gjort med hvem som helst. Det er for risikabelt at blive længere..
Kan tage mig selv i at tænke på at skrive til ham, men det er ikke mig,. Den slags gør jeg ikke, nu er skal der være tid til at savne, for hvis han savner mig er det ok. Hvis ikke er det dødt.

Måske var det hele forbudt, også i følge loven!
Han skal ikke tro at jeg er hans, jeg vil ikke tæmmes, jeg vil være fri!

Vil sove på det..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er blevet gammel nok til ham nu! er publiceret 21/02-2006 15:50 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.