16 år siden

dancing in the street

Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Min tougers ferie:
bragte en skøn skøn skøn, men lidt for kort, cykelferie til Samsø med sig, og hygge og lidt kedsomhed faktisk (tja.. når vennerne er på ferie eller flyttet fra byen bliver det nok let sådan..)

Kattegatcentret og Fyr:
Min mor og far havde lånt min brors bil, da han og konen skulle til Italien, og så kunne de lige pludselig invitere på ture!
De havde specifikt fundet på noget, som de vidste D ville synes var sjovt :)

1. dag tog vi til Kattegatcentret. Det var lidt spøjst, vi holdt udenfor i bilen, jeg spurgte om vi ikke skulle parkere, men mine forældre smilede, og gav os penge til indgangen. De sagde at de vidste at D rigtig gerne ville se det, men at de havde været der sidse år (det vidste jeg ikke) og at de syntes at vi skulle have lov til at gå selv. Så ville de finde på noget andet at lave imens.
Det var vildt sødt af dem! De har kørt hele vejen ud til os først, og derefter kørt til Grenå, bare for vores skyld!
Centret var fedt! Mit yndlingsdyr var en helt hvid buttet rokke, der så ud som om den svævede igennem vandet - virkelig smuk!
På vej hjem til H-byen, spiste vi på en kro - kæmpe portion - pyh. Og så skulle vi lige forbi mormor da vi kom hjem. 'Mormor nu skal du ikke finde andet frem end kaffe, vi er helt forspiste' Men selvfølgelig var der 5 slags kage alligevel. D imponerede ved at tage 2 gange af krydderkagen, og tømte skålen med sveskegrød, og hver gang nikkede mormor imponeret til ham; 'jaa det var godt!' Hun kan helt klart godt lide D, ligesom resten af familien, det er så dejligt!
For resten lykkedes det for første gang D og mormor at komunikere med ord helt uden hjælp fra udenforstående!! Store fremskridt!

Dagen efter tog vi til Fur for at se museet og se om vi kunne finde fossiler. Jeg var heldigst. Da jeg hakkede en sten over, fandt jeg et forstenet søpindsvin med sjove skæl-agtige aftegninger. Rigtig god dag ellers. Mine forældre er så søde!

Fredag var det hyggeaften med D. Vi lavede mad sammen og var bare kæreste-søde nusse nusse, jeg elsker dig bare så højt møs møs møs.. sådan noget der ville give mig brækfornemmelser, hvis jeg så det på film!

Lørdag
Havde ikke fået tænkt på mad og klokken var lige pludselig blevet 18.30. Havde en halv aftale med fuglene, men havde ikke hørt fra hende, så vi besluttede os for at prøve noget totalt nyt! Ud at spise (!!)..... på en totalt billig cafe. en 50er for to retter, men hyggeligt sted og ok mad. Så skrev fug og vi aftalte at mødes der med hende og hviskeren. Ja hyggeligt, og ok mad, selv om det tog.. så lang tid før vi fik noget at spise.. pyt! Så længe man hygger! Bagefter på risras, D hentede J Witt, og da vi var ved at gå kolde, gik vi om til hende for at drikke kaffepunch. Der var fest.. sad udenfor med nogle lidt.. popagtige piger.. eller egentlig var de søde nok, men bare lidt spøjse.. hmm.. Fug inviterede skabskrølhår, som godt nok kører scorestilen for vildt for tiden - hold da op! Bring them on, der kan ikke være for mange. (hehe faktisk lokkede fug ham til at komme med hende den søde hollandske J Witt) Det endte med at vi drak alt J Witts vodka, snakkede politik, og til sidst festede på gaden med nogen fra en kunstskole. Vi dansede rundt, D følte sig ret truet af en pige der virkede totalt stenet, og som kommanderede ham med ud at danse, jeg dansede også med hende, hun var nu ret sød at hænge ud med! Politiet kom kørende forbi på et tidspunkt, straks stoppede musikken og alle satte sig i vejkanten og der var bare helt stille, mens to undrende grinende betjente trillede videre. Det var virkelig mærkeligt.. ingen kunne svare mig på hvorfor alle havde reageret sådan..
Vi var ikke hjemme før kl 5, hvilket slår Ds rekord med timer. Han bliver altid træt og går tidligt hjem når han bliver fuld!
Herlig nat!

Ellers var der reunion med efterskolepigerne, som var ok hyggelig, men klart opfrisker hvorfor det kun er tandfeen og fug man hænger ud med af dem..
Endte med at de alle gik tidligt hjem, Tandfeen var træt - har haft alt for meget arbejde med.. ja tænderne ikke!!
Fug og jeg gik i byen, meen først skal man liige have lidt indenbords ikke? Så vi var først på fætteren kl 03.30. Lidt spøjs tur. Startede med at en udsmider blinkede til mig, og sagde, at hvis jeg bare gav ham den halvtredser jeg stod med i hånden, behøvede fug ikke at betale. Og så 'shhh så skynd jer at smutte ind!' øh ok.. hmm.. så sparer vi lige en tier. Underligt!
Senere sad vi og snakkede med nogle, og en anden bartender kom over og gav os shots og drinks.. nice, men totalt mærkeligt, for han værdigede os ikke et blik hverken før eller efter.. nå ja, så vidt vi opfangede.. blev ret fulde, men hyggeligt!

Nå min tur til at lave mad i aften, tror det skal være sheepherd pie, som D kalder tærte, når det ikke er kage det drejer sig om. mmm er ret sulten!

Senere skal jeg mødes med fug og tandfeen på risras. Tandfeen er kommet ind på studiet i KBH, øv.. hun flytter i den her uge! Det er super trist! Alle af de gamle er faktisk flyttet fra byen nu! Der er kun spiderman tilbage.. men så må jeg bare til at se ham engang imellem igen! Nå ja, Fug hænger nu også ud i byen temmelig ofte.. men savner kakke.. havde lige fundet ud af, at hun faktisk er rigtig dejlig at afslapnings-hænge ud med, og så pist - nu har vi købt gård lang pokker i vold..

Uhs! Ikke flere sentimentale tanker, hygger jo også med dem fra studiet, selv om jeg ikke er så tæt med dem, og nu skal der altså plukkes guller og løg!

senere!

Kh Mejsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget dancing in the street er publiceret 21/08-2007 18:05 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.