21 år siden

dagen blev ok - aften frisk !

Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Arj..hvor fedt. Jeg tog hjem inden midnat. Jeg fik lige tjent nok ind til min vognmand og nattevagten jeg skulle sælge. Så...ja...fik ingen penge til miig selv - men det er bedre end underskud. Så det har været en god aften. Jeg får lidt fri - ligesom imorgegn bliver min friaften. Jeg tror jeg vil slæbe mine unger i biffen :o) og bare "slappe af"

Nu chatter jeg...ih, hvor er det dejligt ;o) føler jeg hviler ud med Spyro Gyro med den glæde som jeg har i mig. Jeg møder en masse dejlige mennesker, når jeg kører. En del som jeg kender godt og en del som er bekendte. Det er bare så hyggeligt - også fordi de andre chauffører nu har vænnet sig til mig. Det er bare fedt.

På arbejdet kører det faktisk godt nu. Jeg har fået ansat en vikar - så bare det at jeg nu kan koncentrere mig om mine arbejdsopgaver - åååh..det er dejligt :o)

Jeg mødte min professor igår. Det er fint nok at jeg ikke læser videre. det er nu en god fornemmelse. Faktisk første gang at det ikke nager mig - at all.....;o) så er jeg ved at være tilfreds med at være der hvor jeg er :o)

Mødte C i dag. Selv om hans kollega stod ved siden af - kunne jeg ikke lade være. Smilte sødt..sagde blidt, men direkte " Jeg savner dig" *GS*....han svarede..." ooh !" *GS* han blev genert. Så....nårh, men jeg har tænkt over det. Manden må tage et initiativ til noget...hvis det er. Og da det ikke sker - så må jeg jo..ja :o) acceptere og håbe på at der kommer en mand med Mands-Mod og indfanger mig :o)

For et år siden mødte jeg Pat på chatten. Gad vidst om han husker dette og logger på engang ? :o) Jeg 'krydser fingre* ;o) - det måste han...

Har forresten også skaffet datter job i dag ;o) ........*GG*...det er da helt vildt som tingene udvikler sig. Min kære elskede datter klarer sig så godt i skolen - og nu får hun job. Hun kommer til at trives med sine forskellige aktiviteter...at være hjemme, hygge hjemme, vaninder i skolen, give lektiehjælp, fodbold..jamen :o) hun har et godt liv. Ingen bekymringer her. Søn - han er anderledes, men også dét yngre, jo.

Den kære lille mand...han er ved at få sit ønske opfyldt ;o) i aften fortalte deres far - at de skal til at have en lille ! Helt vildt ! ;o) Nørj - hvor er det skønt ! Drønede op for at sige tillykke - til deres store overraskelse og glæde. Joh, som en kunde sagde. Hvis der er nogen der behandler en dårligt - skal man ikke svare ondt igen. For en dag finder de selv ud af deres dåd. Og nu...ja, jeg tror at de vil indse at ... ja, at jeg IKKE ønsker dem noget ondt - kun godt :o) og det mener jeg virkelig af mit hjerte. Jeg ser det som et tegn på at de får det bedre og bedre - og det kan kun betyde noget godt for mine børn. virkelig - og det ER jo det jeg hele tiden har ønsket. Jeg håber virkelig at de vil indse det en dag :o)

Åh - nu spiller Robbie Williams: Come on and hold my hand...I wanna contact the living ---- I just wanna feel real love in the world that I live in....

Bare dejligt... :o)

Det går godt med veninderne :o)jah...imorgen vil jeg checke op på mine brødre og høre hvordan de har det. Måske skulle jeg invitere til noget spisning igen ? :o) savner at være sammen med dem..faktisk. Men det er jo ikke meget jeg har tid at give af til nogen. Jeg er glad for at mine unger synes det er fint at jeg arbejder så meget - men VED også at jeg skal give mig tid til dem.

Jeg overvejer at tilbagebetale min banklån - seriøst. På den måde kan jeg få mere plads til alm. ferie-opsparing.

Jeg må altså huske at snakke med X om de billetter....

well... det må være dagens. Har arbejdet og arbejdet - men jeg er ikke længere udkørt - og hvor er det fedt ! ;o)

Ha det rart ....så rart ;o)

~SommerFuglen~





Skriv kommentar

Dagbogsindlægget dagen blev ok - aften frisk ! er publiceret 06/02-2003 05:29 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.