21 år siden

Vælge det NU jeg vil have :o)

Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
8 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Ja...X´en var forbi og hjalp til med at smide ud....der er så meget. Men det var hyggeligt....der er jo billeder, breve og alt muligt der dukker op. Vi klarede det meget godt. Jeg rendte over til formanden, da han kom - så fik han lidt tid for sig selv i loftet ;o)

Det gik godt. Det gik fint. Det var hyggeligt, ja :o) selv 1 øl fik han i køkkenet, hvor jeg tændte op med mine flotte stearinlys på væggene i køkkenet. Vi hyggesnakkede. Kort, men godt.

Da jeg var hos formanden af andelsboligforeingen viste det sig at vi faktisk mangler et dokument. Bo-delingsdokumentet. Det betyder at jeg ikke kan sælge min lejlighed før den er lavet - og faktisk kan min X (eller jeg) ikke giftes før det dokument. Man skulle måske tro, hvis det var for 3 år siden - at min X ville benytte sig af chancen for at få en del af eller lejligheden. Jeg håber det ikke. Og tror det ikke. Og alligevel kan man jo aldrig være sikker. Indtil vi har papiret. Han smiler og laver lidt joke om det - så hvis det er, at vi skal lave det - bliver det åbenbart ikke nogen problem :o)

Jeg kommer til at flytte....ja, det er igen med tålmodigheden ;o) det er med at beholde modet oppe og troen på at det realiseres. En anden god nyhed er, at de evt. købere først kommer til byen d. 26. august. Det giver os tid ! Jubbii....selv maleren i weekenden skulle jeg vente med, da de nye købere selv skal kunne vælge farve. Selv om det var arrangeret allerede nu. Det skal jeg nok få ordnet. Yes....this is it. Det er fedt. Vi flytter. For sure ;o)

Vi får et NYT liv. Muget ud og startet på en frisk med det hele !!! Det er bare for fedt !

Tiden er stadig til nye udviklinger og nye handlinger - og denne her gang føler jeg at jeg har helt check på det *GGG* hvor er det fedt. NU kan jeg mærke den modenhed og erfaring jeg har fået. Blevet mere selvstændig og uafhængig :o)

Jeg skal have revurderet mine "nyanskaffelser". Materielle goder skal jeg nok få. Ja, nu skal jeg "bare" have min udsigt og nye rede for mit liv med mine dejlige, fornuftige, humoristiske og ja....skønne unger af unge mennesker.

En kollega gav mig råd om at lade min "hak på tuden" lade være. Ikke gøre noget andet end bare acceptere og gå videre. Ja, jeg ved det godt. Jeg har næsten ikke sovet, træt og meget spændt på mit livs videre færd - så det gør mig lidt følsom. Bare tage det med ro, ~SommerFuglen~.....det hele kommer til dig, som du vil have det. Life is good. Make it good ;o)

Nu drikker jeg noget hvidvin - nok første gang jeg tager et glas, to glas....stille og roligt...tre glas...ja, så skal jeg nok sove godt. På en eller anden måde er det bare utrolig hyggeligt og rart :o) at drikke lidt hvidvin og nyde det, som det er. Lige nu ser min søn TV og det er ok med lidt selskab. Der er kommet meget mere intigritet i mit liv. Jeg kan mærke det. Jeg lader tingene ske...stille og roligt - trods alt. Det gør jeg ;o)

Ulrik har for anden aften i træk skrevet at han går nøgen i seng *GG* altså han får mig til at grine....hmm....men hans taktik med at fange min opmærksomhed igen rykker en smule....men nej :o) jeg giver mig ikke sådan. Jeg gider ikke være 1 af hans damer...den tid er over, hvor jeg er en del af "et harem". Det er slut. jeg er fri, uafhængig - som jeg hele tiden har været. Men det er nu jeg føler...hallo....hæ...jeg har MINE prioreteringer i livet. NU skal jeg danne min fremtidige hjem. Mit eget. Fuldstændig mit eget. Jeg får det SÅ godt. Jeg får mere end mig selv, mine skønne unger, og gode løn at tilbyde. Jeg har det godt, som jeg vælger at have det. Jeg har mig selv med...ja, det er det smukkeste ved det hele. Nuann....:o) lykkefølelsen er stærkere. Værsættelsen af mit liv er berigende i sig selv.... det er en fantastisk følelse. Kan I huske hvor slemt jeg følte mig i sin tid ? :o) the storm is over, my dear. The storm is over. Nu er det NU, dét nu jeg ikke havde forestillet mig at jeg kunne nå. But this is it :o) Weeeiiiii !!!!!!!!

Life come to me ! *GGGG* :oD gad vide om der er en Leif, der hører ? *GGGGGG*

Mine mønstre er tydeligere end nogensinde. Mit objektivitet og ærlighed er større end nogensinde. At det endda bliver bedre med tiden - dét er jeg ikke i tvivl om. I REALLY LOVE ME ! :oD jeg har det sq godt.

Knuzzer til alle.

Fortiden er hvad den var. Hvor er jeg glad for - end nogensinde - at jeg er den jeg er - med den fortid jeg har. Resultaterne kan jeg trods alt se i mine unger, mine gode løn og alle de muligheder ved at møde MANGE rare og dejlige mennesker på min livsvej.

Tak for nu...tak for at læse mine tanker igen.

~SommerFuglen~

PS: jeg har en fornemmelse af at jeg snart har lyst til at fest. Girls Just Wanna Have Fun. Men lader tiden lige arbejde for mig. Giver mig selv tid ;o) *GG* hmmm....den "gamle" ~SommerFuglen~ popper op..hmmm..partytime ???? *GGGG*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vælge det NU jeg vil have :o) er publiceret 20/08-2003 04:19 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.