3Os, dem, vi og intet
At forsvinde, uden at have afsat sig spor. · At blive glemt. · Ingen ... [...]
Digte
10 år siden
1Parkeringsplads
En ensom gadelampe oplyser vore krakelerede parkeringsplads. · Sted... [...]
Digte
10 år siden
3Et arbejde
kraftig Desaturation · Faldende blodtryk. · Dyspnø · Efterfølgende Inge... [...]
Digte
11 år siden
7Det du ikke ønsker at forholde dig til
Gamle venner. · Det stikker i hjertet. · En samtale over nettet. · " De... [...]
Blandede tekster
11 år siden
1Handlingslammet
" se mig i øjnene, og sig at du er stolt af mig! " · Håret fra den ... [...]
Blandede tekster
11 år siden
0Tjære
"At krybene taler så højt til mig, er ikke et bevidst valg jeg gø... [...]
Blandede tekster
12 år siden
1Patient
Hvor er jeg ked af det på dine vegne. At se dig sådan - jeg kende... [...]
Blandede tekster
12 år siden
2Golem
Dette er den første virkelige følelse · En følelse der ikke er præ... [...]
Digte
14 år siden
2Et forstenet kys
Vi leger på en losseplads af udbrændte forældre · Der med deres spr... [...]
Digte
15 år siden
1Hjerne cancer
Der findes en mand, hvis eneste ambition er at ødelægge sig selv · ... [...]
Blandede tekster
15 år siden
6Jagten
I timen inden søvn og hverdag, er det der jeg lever. · Dette er mi... [...]
Blandede tekster
15 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Thomas Sørensen (f. 1985)
Endelig var de kommet indenfor. Det var så skide koldt udenfor. Det var denne lumske forårstid, hvor det var forholdsvist varmt om eftermiddagen, men bidende koldt på alle andre tidspunkter af døgnet, og efter at have okset løs på diskoteket fra otte til tre, lå sveden som et skærende koldt tæppe om deres kroppe.
   Hun boede forholdsvis lækkert, hendes studie indkomst taget i betragtning - rige forældre gik han ud fra. Fyrre kvadratmeter på Christianshavn blev betragtet som ren luksus, som studerende. Med tanke på hvordan han havde boet den gang han selv sad på skolebanken. Femten kvadratmeter i Brønshøj, med slagsmål som nabo, og narkomaner der lå halvdøde i opgangen. Hvor den tid dog altid havde plaget ham. Alle de bistandsklienter, gamle ensomme tosser - rakkerpakkets højborg.
   Han rettede på slipset, og børstede hurtigt fnuller af blazeren som for at hviske fortiden bort. Hans tunge pung lå trøstende i inderlommen, og nøglerne til den fem værelses på Bryggen sagde mildt, at han for længst havde hævet sig over denne sørgelige tilstand af middelmådighed.
   Hun var gået i bad for at få varmen, og liste sig i noget mere komfortabelt, sagt med et liderligt smil. Han gøs. Lise havde rumsteret en del i hovedet på ham denne dag. Mere end hun plejede i hvert fald, og hans rygestop var også på pause. Han var på den tredje pakke nu, og stank sikkert af helvedes til, men det ragede ham ikke det fjerneste. Hun havde endelig fået sig en nogenlunde stor rolle på Det Kongelige, hvem mon hun havde kneppet for at det var lykkedes. Næverne knyttedes hårdt til knoerne gjorde ondt. Han havde pint sig selv ved tanken om, hvordan hun ville stønne højt når hun blev slikket af et eller andet bøsset kunstner fjols. Hvor meget pik hun dog ikke havde suttet siden deres brud - forbandede møgluder, hviskede han ud mellem de sammenknebne læber. Men en stor flænge skar sig igennem ham da ordene hvislede ud, og bag ordene lå der så meget mere end had. Det var ikke sentimental længsel efter hende, eller sorgen som fjolser føler over at kæresten er skredet. Nej! Det var et for længst overstået kapital. Han ville se hende gjort fortræd.
   Tit havde tankerne kræset om at bryde ind i hendes lejlighed og sidde ventende i den mørklagte lejlighed. Og når hun væltede grinende ind af lejligheden med endnu en stodder, ville hun pludselig opdage, at lille Pølse ikke var løbet hende i møde. Pølse som hun havde fået af ham for længe siden, og elskede så højt som et lille barn. Barnet de aldrig fik på trods af mange planer om det, og romantiske forestillinger om landlig idyl et sted i Nordsjælland. Selvfølgelig med tilhørende hestefold til de små ponyer som hun tit havde kvidret om. Deres lille substitut barn ville hænge fastnaglet til et af hendes store stuemalerier. Flået, med lang blå dinglende tunge. Når hun undrende havde kaldet på lille Pølse, og bedt bejleren om at slappe af i hans liderlige trang til fisse, ville hun til sidst tænde lyset i stuen. Smilet bredte sig på hans læber ved tanken om hvordan hendes ansigt ville fortrække sig i et højt skrig, når hun fik øje på den lille tilføjelse han havde præget hendes popkunst med. Når stodderen så ville angribe ville hans forlængede knytnæve penetrere bejlerens ansigt i en eksploderende dum-dum kugle. Lises nydelige flødefarvede indgang ville blive malet rødt som et bizart Dannebrog. Når han først fik fat i hende ville han helt stille klippe hende skaldet, og lege kirurg med den smukke krop. Det skulle være med et barberblad. Der var noget dejligt råt og klinisk over et barberblad.
   - Hører du slet ikke efter smukke?
   Han røg sammen i et kvalmende chok, da den halvfede pige, han havde glemt navnet på, slog ham ud af drømmende. Hun havde iført sig et mørkt korset, der fik hendes enorme bryster til at kalde vulgært efter en stor gang sæd. Hofteholderne så nærmest komisk ud. Den måde de var ved at drukne i de mange kilo. Væmmelse.
   - Kom her, hviskede hun og greb hans pik, der var begyndt at vokse i de blå jeans.
   Hun kyssede ham kraftigt og begyndte at synke ned på knæ. Hendes hænder havde flået skjorten op, og de røde negle skar ned ad hans svedige ryg. Hun knappede bukserne langsomt op imens hun kiggede ham intenst i øjnene. Hjertet hamrede vanvittigt da hendes tunge kærtegnede ham igennem de hvide boksershorts, og da hun skulle til at hive dem ned hviskede han
   - Jeg smadrer dig Lise.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 03/11-2007 20:47 af Thomas Sørensen og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 763 ord og lix-tallet er 35.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.