Kærlighedens fristelser

Kapitel 1


11 år siden 2 kommentarer Uafsluttet Romaner

2Kærlighedens fristelser - Kapitel 1
Jeg har kendt Juniper det meste af mit liv. Vi mødtes i sandkasse... [...]
Romaner
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Luenna Hasssel (f. 1985)
Jeg har kendt Juniper det meste af mit liv. Vi mødtes i sandkassen. No big deal der. Det var på fritidshjemmet. Jeg havde allerede været der nogle måneder, da hun startede samme sted. Hendes forældre var flyttet og havde revet hende væk fra alt hun kendte. Ligesom mine havde gjort mod mig. Vi legede sammen i en periode og så havde det ligesom været det. Vi begyndte senere i samme skole, parallelklasser, og så derfor stadig hinanden uden at blive rigtige veninder. Vi kom også begge 2 ind på det samme gymnasium. Og det var først der at jeg rigtig begyndte at interessere mig for hende. Af de lidt forkerte årsager, skulle det vise sig.

Jeg var allerede sprunget ud som åben lebbe eller hvad det nu bliver kaldt. Jeg havde faktisk aldrig været sammen med en dreng, men altid haft pigekærester. Den første havde været i 9. klasse, havde heddet Ophelia og det havde været en total katastrofe der havde efterladt mig på selvmordsrand (Jeg manglede ikke sans for drama dengang). Siden hen kom der bedre styr på kæresteriet og min nuværende kæreste hed Anoushka og var guld værd. Vi var altid sammen. Gik i samme klasse, svømmede sammen og sov sammen. Sammen tabte vi os 10 kilo og det var der jeg rigtig begyndte at lægge mærke til Juniper. Anoushka manglede stadig de sidste 5-10 kilo før hun var tilfreds med sig selv. Det havde jeg nu altid været. Men nu var andre også begyndt at glo efter hende og til fester kunne det blive ret overfyldt.
   Juniper havde aldrig rigtig snakket med os. Vi gik ellers igen på samme skole, ja faktisk i samme klasse. Men de fælles interesserer havde ligesom aldrig været der og hendes kærester havde haft navne som Josh og Matt. Men hun havde været single pænt længe og var begyndt at stirre, hver gang Anoushka og jeg var sammen. Noget jeg slet ikke brød mig om. Anoushka havde en svaghed for hetropiger og jeg begyndte efterhånden at føle en angst for at blive vraget til fordel for en hetrokælling med honningøjne og en kortklippet page.


Det var endelig blevet sommer og vi var cyklet til standen. Solen bagte og resten af landet havde fået samme idé. Vi stod og kiggede ud på en propfyldt stand.
   "Måske var det en dårlig idé?"
   Vi kunne lige så godt havde ligget hjemme i Anoushkas lille have. Dejlig uforstyrret og uden solens skarpeste stråler. Fik jeg nævnt at vi kunne være uforstyrret og nøgne?
   Jeg havde lys hud der var badet i fregner. Små røde pigmentpletter der efterlod min krop som et spraglet tæppe.
   "Der er ingen ordentlige steder." fortsatte jeg en smule skuffet over at ingen af os havde tænkt på at tage tidligere af sted. Jeg kiggede på Anoushka og ventede på at hun gav mig ret eller i det mindste delte min ærgrelse.
   Hun kneb øjnene sammen og spejdede ud over sandet. Jeg kunne se hvordan hendes hud havde fået den første solglød og hendes hår var allerede blevet lysere.
   "Nu er vi her. Så kan vi ligeså godt finde et sted."
   Og ingen jeg fik svaret hende var hun begyndt at trække cyklen ned og jeg fulgte efter.
   "Men faktor 1000...." mumlede jeg ned i styret.
   Vi fandt et sted midt i det åbne. Et lille, alt andet end personligt sted, lige ved siden af en familie med 2 sandkastende småunger og et par bebumsede teenagedrenge på den anden side, der spillede al for høj musik og var alt for dumme at høre på. Sweeeet.... Forklarede fint hvorfor der ikke var andre, der havde taget den ledige plads i sandet. Jeg begravede tæerne i det varme sand og sendte skjulte dræberøjne til de 2 børn, der var faretruende tæt på at smide sand over på vores tæppe som Anoushka var ved at folde ud og gøre hyggelig med et par puder og mariekiks og sodavand. Vi havde skam fået pakket det hele.

Mine fødder var efterhånden helt forsvundet i det hvidgule bløde sand, der var koldere mod mine fodsåler. En sjov fornemmelse og jeg var i et flashback tilbage til dengang jeg var 6 år og kunne stå længe og betragte mine fødder, mens de forsvandt længere og længere ned i sandet, et tåvrik af gangen og forestille mig at jeg var Indiana Jones og ved at gå til i kviksand.
   "Hallo?" Anoushka havde allerede sat sig på det store grønne tæppe og vrængede af mig med en utålmodig stemme. "Skal du stå der hele dagen?" Hun kiggede uforstående på mig og fiskede solcremen op af tasken.
   Jeg trak lydigt fødderne op af sandet og i 5 skridt sad jeg ved siden af hende. Hun lå på ryggen og strakte sig mageligt i solens stråler. Hendes blonde hår fangede lyset og glitrede næsten. I løbet af den næste måned ville hun blive helt blond.
   Jeg rakte ud efter solcremen, og Anoushka flyttede den drillende ud fra min rækkevidde. Jeg rakte ud efter den igen og det samme skete. Jeg strakte mig så langt jeg kunne, uden at få overbalance.
   "Seriøst, gi mig den tosse." lo jeg og Anoushka smilede til mig. "Hvad vil du gi for den?" spugte hun drillende og viftede ufortrødent med den.
   "Mh... Det ved jeg ik." Jeg så ud over vandet, der havde samme farve som himlen og små stjerner spredt ud over sig. Det var en rigtig børnevenlig strand. Man skulle mange meter ud i vandet, før det overhoved nåede over knæene. Men det var en dejlig sandstrand uden sten og tang. Jeg kiggede på hende igen. Hun lå stadig og viftede med den.
   "Hvad med et kys?" foreslog jeg.
   Nu var det Anoushkas tur til at give sig god tid. "Så okay da."
   Jeg bukkede mig ned over hende og hendes arme lukkede sig omkring min ryg, da vi kyssede.
   Der gik præcis 2 sekunder og så begyndte aberne ved siden af at hyle op. Pokkers. Jeg havde ellers glemt alt om de uønskede naboer.
   Der lød et afslørende 'smack' da vi begge trak hovedet til os og stirrede på teenagedrengene. Nu begyndte de gu hjælpende os' at lave perverse fagter! Kunne man ikke være i fred nogle steder?
   "Virkelig modent. Virkelig flot." vrængede Anoushka og jeg rullede irriteret af hende og gik i gang med at rette på bikinitoppen. Et eller andet skulle jeg jo tage mig til, inden tingene gik tilbage til normal og den fælles IQ igen nåede et minimum på 90, og det sidste jeg ville var altså at afsløre for emget bryst. Det ville sikkert sende abuburet i hyperdrive.
   "For helvede" mumlede jeg ærgerligt og gik i stedet for efter smøgerne i tasken. Nu hvor stemningen var ødelagt, kunne jeg lige så godt forpeste hvad der var tilbage af mine lunger. Så meget som jeg røg, kunne der ikke være meget tilbage af dem.
   "Hvor er ilden?" Jeg vendte tasken på hovedet og rystede det sidste ud af den, inden Anoushka fik en chance for at svare.
   Anoushka fik også en smøg og vi satte os til at ryge os betragte den smukke udsigt. Den silkeblå himmel med enkelte hvide totter vat spredt imellem solskinnet.
   Der var en altomsluttende duft af salt og tang. Det var ikke en ordentlig sommer uden dette. Det hele var så smukt og fredfyldt.

"Hva..? Er I så kærester eller hvad?" Lød det pludseligt.
   Det var en synkron bevægelse, da vi begge gloede på de evig generende teenagere. Vi var begge helt stille.
   "Nej, vi snaver kun fordi vi synes det er sjovt." Anoushka kunne ligeså godt have spyttet af dem. Intet sagde 'hold kæft og fuck af' som et mavesurt svar.
   "Ej, du lyver. I er totalt lesbiske" triumferede en brunhåret, omkring de 16 år, dreng. Han så helt stolt ud, over at have regnet den ud.
   "Nogle burde give ham en medalje for at være så fucking hurtigtænkende." mumlede jeg lavt, så kun Anoushka kunne høre mig.
   "For fanden da, børn." sukkede Anoushka og kiggede væk i håb om at de hurtigt ville miste interessen.
   "Har I så også sex?"
   Nu var det ikke kun os der gloende. Også forældreparret på den anden side stirrede. Når de kom hjem skulle de sikkert ha en lang snak med deres afkom. Børnene selv var nu mest optaget af at bygge sandslotte og havde vist intet opdaget.
   "Hør nu her.... Det kommer virkelig ikke jer ved." forsøgte Anoushka mere tålmodigt. Nu hvor både strategien med at ignorere dem og at være bitchy var fejlet, var der altid tilbage at forsøge at snakke fornuft til dem.
   Og endelig var der så meget fred, som man nu kunne forvente. Børnefamilien sørgede for at deres afkom var på sikker afstand fra os, tænk hvis de hørte mere, og teenagedrengene snakkede ikke til os. Selv om de snakkede om os.

At smørre Anoushka ind i solcreme blev droppet. Teenagedrengene var endelig færdige med at interessere sig for os. At starte et eller andet halvlesbisk strandshow med solcreme, ville sikkert være alt for fristende for dem. Også selv om pornoindustrien med garanti havde en mere spændende variant over emnet ' lesbiske der smører hinanden ind i en hvid creme-substans'.
   Igen sad vi kort i stilhed, kiggede ud over sceneriet, nød sommeren, ignorerede den høje musik, kommenterede enkelte ting vi lagde mærke til og nød at være til stede.

"Vi tager på Cat Club i aften, ik?"
   Cat Club var vores yndlingsdiskotek og det var der vi gik i byen. Musikken var så høj at man ikke kunne tale sammen og sprutten kostede en månedsløn, men stemningen og atmosfæren gjorde det hele værd. Og det var der hvor dem vi mente var "rigtige" kom.
   "Jo. Kan vi godt. Super afslutning på en god dag"
   Vi forlod vores plads for at få et dyk i bølgerne. Sandet var blødt og vandet kildede vores ben de første mange meter og havde en solvarm temperatur.
   Jeg gøs da vandet nåede min mave. Det blev altid koldere så langt ude. Anoushka grinede og dykkede under for et kort sekund. Vi holdte i hånd hele vejen ud, indtil vandet nåede os til over navlen. Der var ikke mange mennesker helt herude, og der var langt ind. Endelig fik vi lidt af det privatliv vi ikke fik inde på stranden. Jeg sprang frem og mærkede hvordan det våde element opslugte mig og føltes så anderledes end luften. Hvordan det svagt trykkede mig fra alle sider og skubbede mig opad igen. Og ikke mindst hvordan jeg uden anstrengelse skød fremad.
   Anoushka greb fat i min ankel og trak mig så let som ingenting tilbage, og jeg flød op til overfladen.
   "Hey. Du skal da heller ikke smutte helt." Hun trak mig helt hen til sig. Jeg lå passivt og pustede luft ud af munden, så der kom små bobler.
   "Jeg havde heller ikke tænkt mig at gå nogle steder."

Da slet ikke nu hvor vi var alene. Anoushka så sexet ud med det våde hår der klistrede sig til hende i dryppende våde totter og vanddråber der løb ned over hendes ansigt, ned af hendes hals og ned gennem kavalergangen..
   Jeg betragtet hende, som jeg elskede. Hendes store bryster var synlige over vandkanten og det gav en illusion om at de ingenting vejede og blev båret af saltvandet som to fjer. Alt dette betød at jeg også kunne se udformningen på hendes hårde brystvorter under den mintgrønne bikini.
   Mine fødder fandt strandbunden under mig og jeg dukkede mig, så kun mit ansigt var over vandet. Bunden var blevet mere svampet. Ikke lige den lækreste fornemmelse, når jeg ikke kunne se hvad jeg stod på. Den svampede fornemmelse har altid frastødt mig en anelse.

"Kommer du ned til mig?" spurgte jeg kælent. Jeg havde front mod stranden og over Anoushkas skulder kunne jeg snildt holde øje med dem alle. De var så små. Jeg kunne ikke kende dem fra hinanden, ikke helt præcist se hvad de lavede. Kunne kun gætte mig til dem der var længst ude. Og det samme måtte gælde med os.Var vi diskrete nok, ville ingen gætte noget. Det tændte mig en anelse, og Anoushka forsvandt også næsten under vandet, så kun hovedet var oppe og hendes halvlange blonde hår flød omkring hende.
   "Siden hvornår er du blevet så vovet?" Anoushka havde allerede fundet den lumre sovekammerstemme frem.
   "Måske vil jeg bare gerne prøve noget nyt?"
   Jeg kunne mærke Anoushkas fingre mod min mave. De gled ned imellem min mave og bikinibund. Vi kyssede og kyssede igen. Vores læber blev ved med at mødes,skiltes halv for at finde hinanden igen, inden fornemmelsen af den andens læber forsvandt helt.
   Jeg kunne smage Anoushkas søde spyt i min mund og mærke hendes tunge der kærtegnede min.
   En salt smag af hav blandede sig som kyssene blev mere ihærtiske og vi måtte kort stoppe for at få vejret. Jeg udnyttede den korte pause til at skæve over mod standen. En gruppe spillede bold ude i vandet, et kærestepar gik en tur i vandkanten og flere soppede eller badede i det forfriskende havvand. Men ingen lod til at interessere sig for os og vores private eskapade. Og det passede os udmærket, at vi derfor kunne fortsætte hvor vi slap.
   Anoushkas store fyldige bryster havde altid været min ynglingsdel på hende. De gavmilde, bløde, feminine bryster som jeg elskede vægten og fornemmelsen af. Når jeg var træt, sur, ked af det eller kedede mig... Det hjalp altid at pille ved Anoushkas brystparti. Også de gange hvor hun fik nok og dunkede mig i hovedet og kaldte mig sexistisk, fordi jeg hellere ville pille på hende, end at snakke med hende.
   Anouskha smagte af stand og salt.
   Og sådan blev vi ved. Med korte mellemrum åbnede jeg øjnene for at tjekke at vi stadig var uinteressante for omverdenen. Vandet skvulpede os langsomt længere ud. Jeg ville nok ikke havde langt mærke til det, hvis ikke det var fordi jeg havde så travlt med at lege undercover overvågningsagent. Jo længere væk vi kom, jo mindre diskrete mente vi at vi behøvede at være. Berøringerne blev mere krævende og vores støn blev højere og vores kroppe var klistret til hinanden.
   Først efter vi var færdige med vores leg fandt vi ud af præcist hvor langt ud vandet havde skubbet os. Det var nemt nok at komme ind igen. Selv om vi var kommet omtrent dobbelt så langt ud, nåede vi hurtigt et niveau hvor vi kunne bunde, og gå ind uden understrøm.

Vi var begge udkørte da vi igen kunne smide os på tæppet og slappe af. Senere ville en is gøre godt, men lige nu var vi begge så slappe at vi ikke engang orkede at række ud efter mariekiksne. Anouskha så over på teenagerne.
   "Hey. Hey!" kunne jeg høre hun kaldte på dem, indtil hun fangede deres opmærksomhed. "Jeg synes bare I skal vide at I gik glip af noget derude." Jeg lyttede med et halvt øre, på hendes skadefro stemme og smilede lykkeligt for mig selv. Det sidste jeg hørte inden jeg slog filteret til, det filter der blokkerer ligegyldigt støj som for eksempel fra teenageaberne, var et klagesudbrud fra nabotæppet da de regnede ud, hvad Anouska havde hentydet. Deres plageri og ynk blev ved et stykke tid, men vi var for trætte til at kunne tage os af det og lagde os til at slumre i solen.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 16/10-2012 10:36 af Luenna Hasssel (Saber Kitten) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 2556 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.