8Jeg ville lyve
I mit liv af smukke øjne · Ville jeg lyve · Hvis jeg påstod jeg fortr... [...]
Digte · tanker, mennesker, eksistens
7 år siden
5Masker i mørket
Har så tit været andres lille beskidte hemmelighed, · deres dårlige... [...]
Digte · facade, angst, tanker
7 år siden
2Verdens smukkeste billede
Jeg fandt engang det ultimative billede. · Uanset hvor mange billed... [...]
Blandede tekster · forelskelse, eksistentielt, mennesker
7 år siden
6Grundstenen til en mand
Da jeg var 8 år gammel blev grundstenen til en mand skabt. · Jeg hu... [...]
Blandede tekster · livssyn, relationer, virkelighed
7 år siden
2Ode til en Gigolo
Jaques var død. · Går ned af strøget. Det er en smuk juli morgen i ... [...]
Blandede tekster · eksistens, mennesker, sanser
7 år siden
2The writing's on the wall
Dæmonen på den ene skulder · Danser med englen på den anden · i aften... [...]
Digte · eksistentialisme, sex, identitet
7 år siden
1Dyrebart mørke
I fraktioner af tid · i dyrebart mørke · mens alt andet stod · stille · G... [...]
Digte · erotik, eksistentialisme, drømmeverden
7 år siden
7Sult (Vesterbrogade sveder)
Vesterbrogade sveder. · Er på en af de uendelige ture jeg altid er ... [...]
Blandede tekster · eksistentiel, afhængighed, selverkendelse
7 år siden
4Nattens rester
Bordet foran mig, er ligeså plettet, som resten af rummet er besk... [...]
Blandede tekster · socialrealisme, mennesker, eksistentiel
8 år siden
2Skrig i mørket
En lysstråle strækker sin lange arm over gulvet i det mørke værel... [...]
Blandede tekster · desperation, smerte, virkelighed
8 år siden
6Slutspil (en luders nemesis)
Står og hænger over vasken. · Har lyst til at kaste op, kun min sto... [...]
Blandede tekster · relationer, refleksion, længsel
8 år siden
5Da intet var nok og alt blev for meget
Sidder alene, på en kantsten på Vesterbrogade. · Aftenen er mørk og... [...]
Blandede tekster · eksistentielt, parforhold, identitet
8 år siden
7Min debut som bøsse
Jeg havde engang en ven der hed Jack · Jack var kunstner, nogenlund... [...]
Blandede tekster · virkelighed, sort humor, livsrefleksion
8 år siden
5Stål i natten
Det er fredag efter midnat . · Jeg står på Sam's bar i København , ... [...]
Blandede tekster · reflektion, mennesker, livsrefleksion
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Ace Burridge (f. 1963)
Det hele foregik for ca 15 år siden .

På det tidspunkt var jeg allerede en meget voksen mand og ikke mindst fri (læs : single) endnu engang.

Det var torsdag aften og jeg besluttede mig derfor til, at lufte mit lange hår som jeg efter en periode som slipsedyr, havde besluttet mig til, at vokse ud igen. Så sagt - så gjort.

Tog på rock cafe i Københavns indre by. Langt hår, læderjakke og det hele. Havde på det tidspunkt opstartet mit rock band igen og tænkte: "nu skal der sonderes" og hvilket bedre end ,at se hvad de unge laver .

Rock cafeen var fyldt op (læs: stoppet), med unge mennesker med langt hår, nitter , rygmærker og indimellem en enkelt bums eller 2 stikkende frem mellem de sporadiske skægstubbe. Igennem cigaret tågerne kunne jeg se (til unge læsere- dengang måtte man gerne ryge på cafeer) og ikke mindst høre et Trash Metal band der spillede og de stank.

Mødte hurtigt et par gamle venner (læs : rygklappere) der kendte mit tidligere band og aftenen så ud til at blive en kvalmende oplevelse.

Derfor var der ikke så meget andet at gøre end af træffe en executive beslutning (lærer noget hver gang jeg er i slipse perioderne) og trække mig tilbage til et fjernt hjørne, med min pakke Lucky Strike og en enkelt Southern Comfort (og ja : jeg ved godt det er dame whisky). På den måde kunne jeg i det mindste slippe for, at se på bandet og med lidt held slippe for rygklapperne hvis bare jeg så sur og utilnærmelig nok ud.

Inden for den næste halve times tid kom den samme pige forbi adskillige gange og smilede hver gang til mig. Var jo lidt gået i en Zen tilstand på det tidspunkt og tænkte derfor ikke nærmere over det, indtil pigen satte sig ved bordet og præsenterede sig som - lad os kalde hende Maria, for det hed hun - og spurgte hvorfor jeg var så sur.

Der var jeg jo nødt til at at opføre mig som en gentleman og invitere hende på en drink og forklare hende, at det var jeg egentlig slet ikke.

Pigen - Maria- var faktisk en rigtig lille sød sag og efter et par glas whisky spurgte jeg hende om hun ikke havde lyst til, at få lidt at spise og vi tog derfor til en græsk restaurant i nærheden der havde sent åben.

Der sad vi så og samtalen kørte rigtigt godt, vi hyggede os faktisk og jeg må indrømme at jeg fandt hende tiltrækkende (læs : fræk).

Som det så ofte har en tendens når jeg er sammen med kvinder udviklede samtalen sig i en noget seksuelorienteret retning. Det er ikke noget jeg bevidst gør, men er bare meget åben og kvinderne finder åbenbart lige netop det tiltrækkende ved mig .

Vinen og maden kom indenbords og humøret steg, tiden gik og på det tidspunkt var vi nået igennem alt fra min tid som gigolo, hendes frækkeste oplevelser og ditto mine og jeg kunne godt se hvad det her var ved at udvikle sig til.

Her ville de fleste mænd sige : "super-go go".

Problemet var bare, at på det tidspunkt boede jeg i samme lejlighed som min bror. Han havde sin lille datter på besøg og ville IKKE have bifaldet, at jeg tog en ung kvinde med hjem og forstyrrede lejligheden med høje lyde og efterfølgende kropsdufte. Samtidig var Maria lige for en kort periode flyttet hjem til sin mor , så der var mulighederne nok også ret små. Jeg havde heller ikke penge med til et hotelværelse.

Nu kunne man jo sige at jeg bare kunne være kommet clean og sagt tingene som de var. Men den chance var vist passeret - Maria havde tydeligvis besluttet sig til at der skulle action på den aften.

Så gode råd var dyre og hvad gør man så ? - man trækker tiden for, at kunne tænke sig om. Så jeg inviterede derfor den unge dame på flere øl ovre på Studenter Cafeen i et desperat forsøg på, at få denne lille sag klaret på en ordentlig måde.

Efter et par øller på den stop fyldte cafe, rejser Maria sig pludselig , sætter sig overskrævs på mig, nu er jeg ikke den der normalt mener, at en lap dance skader nogen, men lige her hjalp den altså bare ikke på situationen.

Med let våd stemme og tågede øjne krøb hun tæt ind til mig og hviskede : "Nå frække, skal vi så se at komme hjem til dig".
"Pis" tænkte jeg og tyede til en sidste ,desperat udvej, som jeg ved kvinder HADER.
Jeg begyndte at spille usikker , ubeslutsom og hviskede sådan noget som :" øh Maria du er rigtig sød, men jeg ved ikke rigtigt" eller "er du sikker ?" og vinderen : "jeg er altså lige inde i svær periode så det måske ikke så godt".

Det fandt hun sig i, i rundt regnet 30 sekunder, sprang op, smed sin fadøl på gulvet og råbte, foran minimum 200 meget unge mennesker, med et vildt udtryk i øjnene : "Hvad fanden har du gang i, at gøre mig så liderlig og så bare være sådan en vatpik".

Alle i lokalet vendte sig om, Maria løb hen til den nærmeste bebrillede unge fyr gav ham en ordentlig tungeslasker og sagde "ok når han ikke vil, så hvad med dig skat ?".

Den stakkels unge fyr blev helt befippet og fremstammede noget i retning af : "Jamen jeg har min kæreste med" og så skred Maria.

Igennem vinduet kunne jeg se hende stavre sig op på den store sorte herrecykel hun havde haft med og slingre igennem natten på vej hjem.

Næste dag tænkte jeg, at jeg nok hellere måtte ringe til hende og sige undskyld for natten ( jeg havde fået hendes telefon nummer i løbet af aftenen).

Så hen af eftermiddagen den næste dag, ringede jeg op og fik en meget søvnig Maria i røret, der med kælen stemme sagde : "Hej søde, rigtigt hyggeligt i går, lidt ked af at jeg fik black out til sidst, kan slet ikke huske hvad der skete, håber du kom godt hjem, ringer til dig senere ".

Se det er hvad jeg kalder et belejligt "black out".

Så eller hørte aldrig mere fra Maria.... wonder why
Forfatterbemærkninger
Ældre tekst ..blevet redigeret et par gange, da der var en del grammatiske fejl og der tydeligvis ikke var læst ordentlig korrektur på den i sin tid..

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 12/11-2012 17:26 af Ace Burridge (Ace63) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 1043 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.