D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
11 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
18 dage siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Så gik endnu en juleaften. Væk var den, uden man egentlig vidste at det så bare var det. Men dejligt, det var det. Kirke kom vi ud i. Eller kirke er måske så meget sagt. Byens kirke skal renoveres, så gudstjenesten var flyttet ud i i sportshallen. Ikke helt det samme, må jeg indrømme, men den var der. Man fik sagt glædelig jul til en masse mennesker, man ikke ville have sagt det til hvis man ikke havde været der. Så det var fint.
Om eftermiddagen ankommer vi hos far. Maden er nærmest klar og præcis klokken 18 sidder vi til bords med alt for meget mad foran os. Snakken gik lystigt og hyggeligt var det. Bortset fra små irritationsmomenter pga. stedmoderen, så gik aftenen rigtig godt. Masser af dejlige gaver var der også. En hvidguldshalskæde til 2000 kr fra far og stedmor. Det er alt, alt for meget. Det plejer aldrig at give for så meget. Ved ikke lige hvad de har tænkt i hår. Den er super flot, helt sikker. Men det er bare mange penge altså. Puuha. Hudprodukter fra Ole Henriksen og Clinicderm, penge, pung og tøj. Det var meget fantastisk.
En pruttende far omkring juletræet, så vi bliver nødt til at holde en pause fra sangene indtil denne dunst af æg er gået over. Puuh. Det er ikke fra fremmed min søster har det. Far forsatte med ikke at kunne sangene og lavede derfor sin egen version af samtlige sange, så det aldrig rigtig blevet til noget seriøst med det juletræs-sjungen. Men han er herlig. Når min stedmors hunseri bliver for meget for ham, går han bare. Eller også snakker han om nogen andet. Fatter ikke at han altid finder sig i det. Men han har aldrig været den der har sagt folk imod. Men alligevel. Den måde hun altid snakker om hans familie på, hunser med ham og hakker på ham. Jeg forstår det ikke altid. Men ja. Man kan se han bliver ked af det, men siger bare ingenting. Stakkels mand. Men han har nok bare lært at leve med det.
Tirsdag vågner vi og spiser fælles og hyggelig morgenmad inden mor ankommer for at hente mig og søster for at køre op til mosteren. Her tilbringer vi 1. juledag med at. Ja, spise. Masser af mad og endnu mere snoller. Puuha. Men sådan er det jo når det er jul. Og så må man også gerne. :) Super hyggeligt at se dem igen. Fætteren er så herlig. Ihh altså.
---

Dejlige J. kommer på fredag sammen med hans ven, og Jc. kommer også. Glæder mig. Ved ikke rigtig om der kommer flere. Er bange for at det bliver akavet. Men nu må vi se. Håber, og tror, at det bliver super hyggeligt.
Vi snakker stadig bare sammen engang imellem, hvor de spontane beskeder popper op engang imellem. Det er herligt, og derfor kan jeg godt lide ham. Fordi han bare er sød. Rigtig høflig sød og ikke bare klæbre sød. Arr, jeg ved det ikke. Han har sagt at jeg ikke må tro, han gør eller siger noget af det han gør, fordi Jc. pressede på i fredags. Og det har jeg valgt at tro på. Jeg prøver på det i hvert fald. Men samtidig prøver jeg på ikke at håbe for meget. Jeg gider det ikke mere. Så jeg prøver.
Glæder mig til de kommer fredag. :)
---

Je. hører man ikke så meget fra. Han skrev juleaften. "Glædelig jul skat. Elsker dig". Reagerede ikke rigtig på beskeden og har endnu ikke gjort det. Har valgt at vi bare er os to. At jeg vi inde i mit hoved, stadig ikke er helt okay, men at jeg ikke kan vise det til ham, og derfor bare lader det komme som det nu kommer. Han siger han gerne vil se mig, men venter på at han inviterer mig. Så nu må vi se om det nogensinde bliver til noget. Han har sagt han ville købe julegave til mig, men tvivler jeg nu stærkt på at han har gjort. Jeg ved det ikke. Jeg ved bare at han skal møde sin kærestes familie imorgen. Noget han aldrig har gjort hos mig. Og det er nok bare sådan det er og skal være. Det er okay.
---

Nu glæder jeg mig bare til nytårsaften hos Ka. sammen med klassen. Aner intet om hvordan jeg kommer derud eller noget andet. Eller hvornår vi skal komme, men det kommer jo nok på et tidspunkt. :) Glæder mig til at møde folks kærester og møde nye mennesker. Det bliver herligt.
---

Lige nu sidder jeg og hører latterlige kærlighedssange og har tændt samtlige stearinlys på værelset - noget jeg aldrig plejer at gøre. Men det skal vel prøves engang imellem. :)
"Tell me that we belong together".

Take care...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tell me that we... er publiceret 26/12-2007 20:28 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.