16 år siden

Oprigtighed

Spejle
Marie Martin...
10 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 1 dag siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 15 dage siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Så er nytåret overstået, og jeg sidder og nyder min sidste feriedag hvor jeg har besluttet at jeg ikke gider lave noget som helst. Heller ikke idag. :)
Det var en fantastisk nytårsaften. Virkelig super. Heldigvis nåede jeg lige at få en lille lur på ½ time inden jeg begyndte at gøre mig klar. Lækkert. Ankom hos Ka. lidt tidligt, så hjalp med det sidste af maden. Mums, hvor det duftede godt. Mmmh. De andre ankom lidt efter nytårstalen (pinligt Margrethe - pinligt!)
Spisningen gik igang, og det smagte mindst lige så godt som det så ud. Dejligt. Drengene gik straks igang med bordbomber og hvad der ellers var medbragt, så Ka's fine bordpynt var meget hurtigt ødelagt og gulvet lignede noget - ja, jeg ved ikke. Jeg er glad for at jeg ikke skulle gøre rent.
Efter maden gik det festligt for sig. Og det var bare super hyggeligt. Alle snakkede med alle og dem der havde medbragt kærester sad ikke, som frygtet, op af hinanden. Og kæresterne var mindst lige så godt med som alle andre. Super søde mennesker er det også. Cr. og hans kæreste var de eneste der ikke spiste med, men de ankom senere. Og hvor er hun bare sød. Super dejlig pige, og Cr. holder så meget af hende. Han er så sød. Dejlige mennesker.
Som altid, hoppede vi ind i det nye år med champagne i hånden. Fantastisk. Og festen forsatte. Cr. medbragte singstar. Åhh ja. Jeg har stadig ikke lært at synge. Pokkers. Men sjovt var det. Og et fjernsyn fik vi da også ødelagt - vupti og lyden var væk. Ved ikke hvad der skete. Øv!
Dansegulvet blev indtaget og hvem jeg ikke dansede med, ved jeg ikke. Det var dejligt. Festen forsatte til klokken 5, hvor vi blev enige om at gå til køjs. Eller alle andre end To, Ra og Mi, gjorde. Pludselig synes de at vi skulle høre højt rockmusik og danse endnu mere rundt. Endelig fik vi dem overtalt til at lægge sig ned. Eller det troede vi. Men pludselig var de væk, og ingen anede hvor de var gået hen. Næste morgen viser det sig at de er gået over til naboen, hvor Ka's forældre stadig sidder. Meget fulde er de gået derover og endnu mere fulde er de kommet hjem. Da de endelig kommer hjem, vælger de selvfølgelig ikke at være stille. Nej da, alle skal vækkes. Får endelig lagt Mi. ned i sofaen og Ra. på gulvet. Senere får han sniget sig op ved siden af mig på madrassen. Drengen var stadig godt fuld og ubeskrivelig meget i krammehumør. Så i ske skulle vi lægge. Ja da. Og nusse. Ra, læg dig til at sove. På mirakuløs vis fik jeg ham til at sove. I starten gik det fint med at dele dynen. Men pludselig var dynen væk - en smule koldt blev det pludselig.
Klokken 10 vågner vi næste morgen og Ka's forældre er ved at lave morgenmad til os. Lækkert.
De fleste af os fik morgenmad. Men de fleste drenge valgte at blive liggende i sengen indtil de blev hentet. Ra. var også ude og hilse på toilettet en enkelt gang. Eller to. Fjols.
Ham kom jeg også i snak med i løbet af aftenen. Spasseren fortæller mig at han har taget stoffer. Hvor dum er du dreng. Jeg skældte ham ud, slog på ham. Jeg bliver så gal. Ihh. Fatter ikke at han gør det. Og det er ved at blive tit. Jeg bliver så bange for at der sker noget med ham. Uhh. Dumme dreng.
Men ja. Ellers en fantastisk nytårsaften. Snakkede med Aj. som var hos Li. Der ville jeg også gerne have været. Men nu valgte jeg klassen når det nu er sidste år. Og jeg fortryder det bestemt ikke. Dejlig klasse, som jeg vil komme til at savne næste år. Øv mand!
---

J. var her igår. Åh, dejlige dreng. Vi havde snakket lidt sammen i mandags og han spurgte om han ikke måtte komme igår aftes. Selvfølgelig. Sagde til ham, at jeg nok ville være træt, men at han selvfølgelig gerne måtte komme. Og det var super skønt. Var okay nervøs inden han kom. Hvad nu hvis vi ikke havde noget at snakke om. Hvad skulle vi lave. Men da han kom og han gav mit et kæmpe knus, glemte jeg det hele. Vi snakkede om nytår, Afrika, alt og ingenting. Det var skønt. Da Adams Æbler starter i fjernsynet, lægger vi os i sengen. Dejlig, behageligt tæt. Rimelig hurtigt falder jeg i søvn, mens jeg lægger op af ham mens armen omkring mig. Og han var bare sød. Siger ingenting. Lader mig bare sove mens han nusser mig. Fantastisk. Pludselig vågner jeg. Kigger på ham og smiler. Får et smil tilbage. Og jeg tænker "det er nu eller aldrig, Anne". Så jeg kysser ham. Og den stakkels dreng bliver helt forbavset. Men glad. Vi kysser, krammer og snakker. Og han er da nok lige verdens blødeste læber. Holdt da op. Det var tosset. Og jeg kunne blive ved med at kysse ham. Og så har han det bedste hår at nusse. Det sidder der bare, uden noget i. Og så er det bare så blødt, når han ikke gør noget ved det.
"Frøken Anne, du er dejlig". (Og ja, han kalder mig rent faktisk frøken. Hihi).
Siger til ham at han ikke kan tage til Afrika. Ikke nu. Ikke i 3 måneder. Ikke når jeg lige har mødt ham. Han synes også selv det var noget lort.
Han lovede at sende et postkort. Eller to. :) Snakkede om at man også kunne sende billige sms'er. Men alligevel. 3 måneder. Det er lang tid når vi kun har kendt hinanden i 2 uger. Det er så latterligt altså. Øv mand!
Vi fik ikke snakket om 'hvad vi gør' nu. Om vi er sammen eller hvad vi er. Ved ikke hvad han vil eller regner med. Ved ikke hvad jeg vil. Han er super skøn. Men 3 måneder. Jeg ved det slet ikke. Skal også have snakket med ham om inden han rejser, så jeg ikke går og spekulere på det. Hmm.
Halv to tog han hjem, velvidende om at han skulle op på arbejde klokken 7 i morges. Stakkels dreng. Men ville jo ikke sige ham imod, når han sagde 5 minutter længere, og så overfalder mig. Hehe. Det kan man jo ikke. :)
Ved ikke om jeg ser ham inden han rejser. Vil meget gerne. Men han havde bare så mange ting han skulle nå inden, samtidig med at han skal arbejde. Og jeg skal også bare alt muligt. Arr. Øv mand!
---

Nu er der snart vinterbal, og hvor bliver det godt. Glæder mig helt vildt. Har lige fundet en taske jeg kan have med. Alletiders. Så tror jeg faktisk at jeg er klar. Skal til frisør den 11. og have prøveopsætning. Måske jeg lige skal øve mig i at gå i skoene. En smule høje er de. Men fine. Tape har jeg købt til at holde kjolen oppe med. Det må jeg nok også hellere få afprøvet inden, så det ikke går helt galt den aften og slet ikke dur. Det kunne ellers blive godt. Hmm.
---

Jeg gider ikke i skole imorgen. Og så skal vi starte med idræt. Hvad nu det for noget og lægge det i første time. Tsk. Håber på at vi skal danse. Men tvivler. Og så skal vi have sprog resten af dagen. Jeg gider ikke igang igen. Og så skal vi snart begynde på AT. Det gider jeg da heller ikke. Men et halvt år, så skulle huen være der. :)

Jeg vil læse lidt i min nye bog som min mor har lånt til mig. Hmm. Ved ikke rigtig hvad det er for noget. Jeg må se på det.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Oprigtighed er publiceret 02/01-2008 15:46 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.