Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
6 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
7 år siden
Jeg spiser aldrig røget l...
Kianna Kitte...
2 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
7 år siden
Når man ikke kan gengælde...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
2 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
7 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
5 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
3 måneder, 9 dage siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
5 år siden
Jane Doe eller GI Jane?
Kianna Kitte...
1 år, 4 måneder siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
6 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
2 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
3 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
2 år siden
Uafsluttet tekst - proble...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
5 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
5 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
3 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
2 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
3 år siden
Godt nytår, velkommen 201...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
6 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
3 år siden
Upsize VS downsize?
Kianna Kitte...
1 år, 3 måneder siden
Poetry slam
Martin Micha...
8 måneder, 24 dage siden
Forfald
Hanna Fink (...
7 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
6 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
7 år siden
Jeg har skrevet et brev. På baggrund af alt hvad der er sket gennem de sidste par år. På grund af alt hvad jeg har skrevet herinde, har jeg skrevet et brev. Men så skriver hans kæreste. Hans altid søde, rare, venlige kæreste. Og så kan jeg ikke fortælle ham det. Fordi hun er så interesseret og rar. Fordi hun også siger, han savner mig og at vi snart skal ses. Fordi hun har det fint med at jeg er en eks-kæreste og alt mulig andet. Fordi jeg burde have det fint med det hele. Men det har jeg bare stadig ikke.
Men jeg kan ikke give ham brevet. Lige nu kan jeg ikke bryde med ham. Men det bliver jeg nødt til. Fordi jeg har haft det med ham som jeg har. Fordi han har såret mig så meget og fordi jeg har været så ked af det alt for mange gange. Fordi jeg ikke længere har lyst til at have den følelse i maven, som jeg har. Fordi jeg har brug for at føle mig betydelig. Har brug for at han fortæller mig at jeg er betydelig. Ellers kan jeg ikke. Jeg bliver nødt til at give slip. Fordi jeg ved at vi har såret hinanden så meget, at vi er nødt til at give slip. Derfor kan ikke håndtere at hans kæreste pludselig er så frygtelig sød. Eller det har hun altid været. Men aldrig skrevet til mig og ført en rigtig samtale.
Men fordi jeg har skrevet de ting jeg har gjort. Fordi han har gjort det han har. Fordi jeg er blevet såret mere end jeg nogensinde har villet. Derfor er jeg nødt til at give slip.
---

Var ude og spise med tre gamle veninder i lørdags. Jeg priser mig lykkelig for at jeg har dem. De ved så meget om mig, og der er rigtig mange ting jeg kun kan grine med dem over. Hvor er det fantastisk. Den sødeste tjener blev vi betjent af. Han var bare sådan rigtig pæn. Virkelig pæn. Bare pæn. (Okay, fik alle fat i at han er pæn? Hihi). Je's kæreste arbejder på caféen, vi spiste på, og jeg skal bare sige til hvis jeg ville i kontakt med ham. Det tør jeg da ikke altså. :) Men måske man skulle tage imod tilbuddet og tage chancen. Bare for at se hvad der sker. Fordi jeg aldrig har prøvet bare at skrive til en før, som jeg synes så sød ud. Det skal vel prøves, ikke??
Men ellers en kanon hyggeligt aften. Barndomsminder kom frem på bordet og selvom de har kendt hinanden altid og jeg først er kommet til senere, så virkede det bare ikke sådan. Helt fantastisk. :)
Vi endte hos A. til noget hyggedrik. Dejlig aften var det. Helt sikkert.
På lørdag drager vi til Tyskland på roadtrip. Jeg glæder mig. :)
---

Der er 9 skoledag tilbage og hvor er det surrealistisk. Kan slet ikke lige forstå at det snart er nu. Det man har ventet på i 3 år. Det er ved at være nu. Første eksamen blev offentliggjort idag. Vores AT. Heldigvis skal jeg ikke op den dag vi offenticielt får læseferie. Det ville jeg hundme også være træls. Pubcrawl dagen før, så det ville jeg blive nødt til at afmelde. Men heldigvis ikke. Glæder mig helt vildt til pubcrawl. Og er mega spændt på at få mine sidste eksamner og vide. Hver gang vi snakker om eksamensforberedelse og hvordan det kommer til at foregå, bliver jeg helt nervøs. Jeg har slet ikke lyst. Vil bare gerne have huen. Men meget surrealistisk er det stadig.
Studenterruten er også på plads og hele uge 27 er optaget af studenterfester. Det bliver alletiders. :)
---

For nogen uger siden skrev jeg til R., som i R. jeg gik i folkeskole med og har fortalt om før. Ham som der var mange indviklede ting med, men som jeg snakkede med for et stykke tid siden. Tænkte at det var lang tid siden jeg havde hørt fra ham og ville derfor skrive til ham. Drengen har så slettet mit nummer, fordi han mener det ville være underligt at begynde at snakke sammen igen efter så lang tid. Og jeg ved at det ikke er ham, der har bestemt at vi ikke skal snakke sammen. Ikke fordi at jeg synes, at jeg er så vigtig, at man selvfølgelig gerne vil snakke med mig. Men fordi at det ville han aldrig gøre ved nogen. Det kommer bag på mig at hans kæreste ikke er kommet videre og stadig ikke kan håndtere at vi snakker sammen. Men hun kommer nok aldrig videre. Synes simpelthen det er latterligt og fortalte ham at jeg synes det var en tom undskyldning. Han er godt klar over, at jeg ikke tror på at det er ham, der har skrevet det af sig selv. Men sådan skal det nok være. Desværre.
---

Den sidste fest på skolen på onsdag. Og alle skal med. Det bliver skide godt. Det værste er at J. og Al. vidst kommer i byen bagefter. Det har jeg ikke lyst til at de skal. Jc. mener det er en helt fantastisk idé, for så kan vi møde hinanden der, så det ikke er så akavet næste gang. Men tror nu det bliver mærkeligt. Og det gider jeg ikke. Men nu må vi se. Heller ikke sikkert at de kommer.

Må hellere komme videre. Søsteren mener vi skal hygge.:)

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vi har såret hinanden for meget er publiceret 23/04-2008 20:13 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.