Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 måneder, 22 dage siden
studiekredsmøde
Erling Thestrup (ordkløver6)
mødet vel overstået , ca. halvdelen manglede , det er nok efterårsferien der gør udslaget , jeg er stadig træt efter det middags møde , i søndags , nu er det nye horisonter , nu her lørdag skal jeg have min Eks. og et venne par som vi har mødtes med i de sidste tre årtier. og så om mandagen har jeg
5 måneder, 22 dage siden
5 måneder, 22 dage siden
Nu se dig selv !
Søren Sørensen
Jeg er lige vågnet, og har sundet mig over jeg på mirakelvis sneg mig ind i finalen og endte på en 2 plads i gårsdagens poetry-slam i Sønderborg. Jeg følte ikke jeg tabte, det var med ære at vige 1 pladsen til Lasse og hans fantastiske fede tekster!!! Jeg vandt! Jeg vandt over mig selv, jeg kom tætt
5 måneder, 22 dage siden
5 måneder, 24 dage siden
Altid i debat
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg bruger mere og mere tid på at debatere, og udstille folks dårlige holdninger. En mand skrev noget om, at han ikke mente det var ok, at fanatiske religiøse undertrykte kvinder. Så var der gu hjælpe mig, en kvinde der skrev at han nok var fanatisk..ok..step up, mr Anomi to the stand..r
5 måneder, 24 dage siden
5 måneder, 25 dage siden
Det smukke efterår.
Ann R. Sørensen (Savanti)
Det er efterår. Jeg elsker når det rusker i vejret. Og når bladene skifter farve, inden de falder af. · Inden de gør det, vil jeg tage en masse billeder af det ,for holder rigtig meget af at tage billeder. · Er begyndt at få respons for mine malerier. Så det kommer også med mine digte . · Det er en proc
5 måneder, 25 dage siden
5 måneder, 26 dage siden
Kære Læsere:)
Ann R. Sørensen (Savanti)
Jeg havde en instragram profil det hed. kunstforfatterenann.dk jeg var oppe på 1000 følgere. Jeg går meget op i det. Det vil sige bruger meget tid på det. Sagen er den , jeg ville gerne give mine følgere så kom til at krænke instragram . Jeg har sagt undskyld med min nye profil og ligger ikke nøgen
5 måneder, 26 dage siden
5 måneder, 28 dage siden
Min kunst udstilling :).
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære læsere:) · Nu har jeg endelig noget at berette for jer. · For et stykke tid siden, skrev jeg at jeg ville lave noget mere i mit liv for at få mere indhold . Nu holder jeg kunst udstilling på Juelsmine bibliotek helt indtil den 11/11-2019. · Jeg er et meget kreativt væsen. Og min digtsamling kan ogs
5 måneder, 28 dage siden
5 måneder, 29 dage siden
Trophy wife
Sofie Fahl
Talte med en kammerat i dag om mit skrantende kærlighedsliv. Han virkede mildest talt uforstående overfor det faktum at jeg igen var blevet droppet - For som han, sikkert velmenende, sagde så er jeg jo en trophy wife og hvem vil ikke have det? · Han mente det sikkert som et kompliment, men det er jo a
5 måneder, 29 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

9 dage siden
Så mange
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, endnu et par kvinder har henvendt sig til mig..men ja, må indrømmen, at jeg er mere ligeglad nu. I used to care but, things have changed..... [...]
9 dage siden
6 dage siden
Tankemylder og afledning
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Jeg sidder her sat godt til rette med mit eget selskab, mens jeg beskuer verden uden for min rude. Når jeg kigger ud af mit vindue ser alt helt normal... [...]
6 dage siden
27 minutter siden
Pause
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg har sat bilen i garagen og går nu hjemme med Claus. Vi har en nedgang af ture på 75% hvilket får branchen til at bløde. Om det bliver knald eller ... [...]
27 minutter siden