Skovtur, brændt mad, 3 killinger m.m.

Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
16 dage siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
4 måneder, 8 dage siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære Dagbog

Har lige lagt 3 hektiske, men dejlige dage bag mig.

I torsdag var Lasse, Tanja og jeg ude og gå i Slagelse Lystskov. Vi havde pakket en taske med lidt lækkerier, drikkevarer og en drage, som skulle op. Gik til stationen, for havde selvfølgelig ikke tænkt på, at det var helligdag og derfor ikke kunne hæve kontanter – typisk jeg ikke tænker på sådan noget :-)

Da vi ankom til skoven, fandt vi ud af, hvilken vej vi ville rundt om søen og Lasse snakkede også om en ”Shelter”, som jeg skulle se. En han og klassen havde sovet i, på en tur de havde været på tidligere. Må indrømme, at jeg da ikke mente, jeg nogensinde havde hørt det ord før, så var et stort spørgsmålstegn.

Og så gik det ellers halvvejs rundt om søen, op af diverse skrænter. Oppe på toppen satte vi os og nød udsigten, vindens blæsen gennem os, solen, fuglene, kvækkene fra frøerne og meget mere. Tanja var lutter ører overfor det hele, men blev nu hurtigt træt af både slik og drikkevarer. Ville hellere at Lasse fik samlet dragen, så den kunne komme op og flyve, hvilket den også kom. Det gik dog ikke så godt i begyndelsen, men Tanja syntes det var helt i orden, at spurte ud efter den, hvor den nu end var faldet ned henne. Tror også Lasse fandt den ordning mere end okay :-)

Efter drage op, drage ned, drage op, drage ned, gik turen videre til den ”Shelter”, som viste sig at være en hytte af en slags. I hvert fald noget med gulv og tag, hvor man kunne sove. Foran var der så bålplads og nogle havde vist sovet derude samme nat og kort forinden forladt området, for gløder ulmede stadig fra bålet og der lå rester af frisk snobrød samme sted. Inde på gulvet i hytten, lå en glemt cykelhjelm. Den blev Tanja dog bange for, for hun var overbevist om, at der var en skrubtudse indeni den, for det var hun helt sikker på, hun både kunne høre og se, når hun kiggede ind gennem ”lufthullerne”. Hun giver altså en nogle helt unikke oplevelser igennem en dag :-)

Vi brød op igen, ned mod søen igen og videre rundt. Så også nogle ænder og havde heldigvis hjemmefra været godt forberedt, så selvfølgelig havde vi brød med, som Tanja kunne fodre dem med. Den ene kom næsten så tæt på hende, ville bare ikke tage det sidste skridt, så hun kunne håndfodre den, men det var vist også rigeligt sjovt, bare at kaste brødet i søen og se nogle ænder komme flyvende og deltage i måltidet.

Så nåede vi til en sti, der delte sig i to. Vidste ikke hvilken vi skulle tage, spurgte Lasse, men han svarede: ”Du bestemmer, det er din dag i dag mor”. DET kom godt nok noget bag på mig, at han sagde sådan, for mine intentioner var det stik-modsatte – nemlig at give ungerne en tur.
Vi var efterhånden nået turen rundt og så gik turen hjemad igen. Tanja var også efterhånden godt træt og selv blev jeg da også forbavset, da jeg opdagede, at vi havde været væk i 4-5 timer.

En herlig dag og selv var jeg også dejlig naturlig træt og sov, som havde jeg fået en kugle for panden, hele natten.
Tak for turen unger :-)

Fredag var Tanja og jeg så hos min søster hele dagen. Vi blev hentet allerede ved 10-tiden og kom først hjem sidst på eftermiddagen. Vejret var pragtfuldt og vi sad for det meste udenfor og nød solen, med det resultat, at jeg bagefter lignende en kogt krebs. Du godeste hvor jeg bare savner en have igen!!

Tanja legede hele dagen med sin fætter Thomas og hvad de to ikke fandt på var ikke småting og noget af det sjoveste var 3 små kattekillinger, som de fik lov at tage med ud på græsset, hvor andre sad. Det var dog ikke hele tiden, at børnene kunne finde ud af og forstå, at man ikke bare kunne sætte en kattekilling på et tæppe og den så også blev der. Så det blev der brugt en del energi på :-)

Inden det atter var tid at tage hjem, rundede vi lige Høng og Centret dernede. Uha, der var sket en del siden jeg havde været der sidst. Boede selv i byen engang og sjovt som mange ansigter stadig gik rundt dernede, ansigter jeg kendte og som bare med tiden havde fået lidt rynker her og der og lidt grå stænk i håret. Gu’ vide, hvad de andre tænkte om mig, hvis de altså genkendte mig :-)

Vel hjemme blev det hurtigt tid for at finde på noget aftensmad, hvorefter der blev dømt fjernsynshygge. Tanja faldt hurtigt omkuld på sofaen, Lasse var dels ude kammerater og på hans værelse, så det var kun Jesper og jeg der så film. Til sidst hang jeg ud her foran skærmen, kom godt i gang med noget jeg var ved at skrive, så pludselig var klokken halv 3 og så kunne det ellers godt være, at jeg i en fart kunne finde de døde høns frem og smide dem over mig.

I dag – lørdag – har så været en helt anderledes dag. Den har stået på en gennemgribende oprydning og rengøring, selvom vi ikke nåede hele vejen rundt, men det skal Jesper og jeg så i næste weekend, hvor her så er mere plads til det, når ”han” har afhentet alle hans sidste ting, som jeg har haft stående og som heller ikke har været et problem, men nu hvor han har fundet sig en anden, syntes jeg godt, at jeg vil have hans ting væk, men vel ikke noget underligt i det :-)

Det var så også meningen, at jeg skulle have lavet mad, men ups!!! Glemte de ris jeg havde sat over, så pludselig lignede lejligheden en, der havde været ildebrand i *G*
Nå ja, okay, har nu heller aldrig pralet af, at jeg var en ørn i et køkken, så …. Nå men så trak Jesper ærmerne op, gik i krig i stedet for, og fremtryllede et lækkert måltid til os.

Og nu sidder jeg så her igen, tasterne flyver, burde klargøre en opdatering, men har så fået nogle dumme pc’problemer, som jeg lige skal have klaret forinden. Var desværre bare tappet for energi til den slags, da jeg fik muligheden for det, så der får altså vente til i morgen, hvor der jo atter er en dag, som forhåbentligt er ligeså positiv, som de sidste 3 her :-)

Slutter med en lille Tanja-ting:
Hun blev vist på et tidspunkt i dag, halvsur på storebror Jesper (17), hvorefter hun sagde: Jeg vil ikke gifte mig med dig, før det bliver sommer!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skovtur, brændt mad, 3 killinger m.m. er publiceret 26/05-2001 22:26 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.