21 år siden

livet med illusionerne...

Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
2 dage, 11 timer siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Idag har jeg ikke haft en længsel efter nogen mand eller kæreste..........måske er det ved at være ude af min krop - og jeg får normaliseret mig selv og min drift.....

I dag snakkede jeg med min X-elsker igennem en længere periode indenfor et års tid....han er blevet afsløret med den elskerinde han har haft siden januar sidste år. Det skulle jo kommme - og jeg er enorm glad for at jeg havde meldt mig ude af det spil. Good for me !!!!! ;o) er dog fornuftig trods alt. Nå,men elskerinden har været knust og han har været knust - så jeg har holdt kontakt med ham for at støtte ham. Sikke et circus - nå, men nu har elskerinden tages sin X-mand tilbage i huset - med hver sit soveværelse. Mens min X-elsker jo har taget fat i at få ægteskabet til at fungere. "For børnenes skyld" - siger de begge. Jeg kunne ikke andet end grine af ham - og sige I er sq da ligesom to teenagere. Forskellen må da så være at, istedet for at have et sidespring i det skjulte - at han/de åbenlyst siger at de gerne vil have familielivet til at fungere - men at kærlighedslivet og sexlivet må passes. Godt nok med en anden - men det er åbenbart det parterne ønsker ?
Så håber jeg at de har mod til at bryde alle konventionelle måder at leve på. Konen havde jo levet med meget meget LIDT sex i mange måneder - faktisk afholdenhed i flere måneder. Hvordan kan man tillade sig selv at forsvinde så meget ind i moderrollen at man "glemmer" sine behov som kvinde, som kone, elskerinde og kæreste ? Jeg fatter det ikke. Det bunder vel i for lidt selvværd ? Hmm...som den dog kan manisfestere sig på forskelligvis.....

Luise kom over til the i aften. Ja, vi sidder og siger nærmest det samme ting som for et pr. år siden - eller er det 4½ år siden ? Ihvertfald har vi snart troligt været de singler der bare ikke formår at støde ind på "manden" .... da hun sgade det - tænkte jeg. Det er vel fordi vi bilder os ind at han findes ?
Det er da på sin vis ret frustrerende at rende rundt og savne et menneske der kan være ens kammerat, beskytter og elskede på dette liv, som jo nærmest brude være så kostbart at ingen kunne gøre hinanden fortræd ?

I dag gik jeg hjem fra arbejde. Jeg mødte eller fulgtes med en mand fra ungdommens tid. Vi gik og snakkede om min søsters dødfald og hvordan livet føles efter denne oplevelse. Det har givet indtryk på mange - selvfølgelig - men specielt fordi hun var vores yngste og altså kun nåede at blive 31½ år. Det var dejligt at snakke med en mand, som man har fra en fjern ungdom. Igen. Der var den igen. På en leler anden måde har min søsters død ført min vej og mine samtaler med mennesker, som jeg ved eksisterer og hilser på - men altså ikke rigtig har snakket med. Det er meget berigende og meget...ja, livsbekræftende. Vi mennesker er så små i den store natur og univers. Og alligevel falder vi i - i den illlusion vi skaber. Ikke alle gør - men tit så kan hverdagen jo virke surrealistisk, ikk ? Altså - det er da vildt at der findes morgenmad, frokost, aftensmad også er der frugter, vand, vasketøj og sæbepulver....tandpasta og vaskekum. *ryster lidt på hovedet* ;o) *GGG* men dte er jo rigtigt - det hele er der jo lige nu - og vi går nærmest udfra at det altid vil være der. Selv om tandpastaen altså snart bliver tom....;o)

Nå....jeg har en lang dag imorgem. Jeg er ikke glad for mit arbejde i denne tid. Har jeg egentlig været rigtig glad for det på nogen tidspunkt ? Ja, det må jeg sige. Det sker bare så sjældent.....sikke noget.....og det byder jeg mig selv ? Jeg tror ikke det holder særlig længe....... Jeg savner mine studier.....ÅÅÅH - hvorfor kan jeg ikke lige finde mig en forsørger ? Så gjorde jeg det....var mere mor i min hverdag ...læste masser af faglitteratur og fulgte meget mere med i pressen....og slappede mere af og hyggede mig meget mere med mine unger og venner....ikke mindst. :O)

Ja..jeg trænger til en god dag :o)

Imorgen har jeg ACA...jeg glæder mig til at møde "familien" :o) vi har vist alle en masse der skal fortælles ....få vores bekræftelser....vores fælles glæde for programmet. Gud være Danmark, Europa og resten af den kæmpe store klode. En verden uden grænser .... med mennesket der sætter sine begrænsningerne.....hvor grådigheden er sluppet løs..... i dag vil jeg sende en tanke og en bøn om at lade Putte få sin energi til sin dag imorgen :o)

Sender mine kærlige tanker til mine unger der sover.....mine kære veninder og venner der drømmer sødt....mine bekendte og familier der synes langt væk...og alligevel er tæt på.

Livet må værdsættes og lives derefter. Tilgiv mig for at lade mig friste...velsign mig for at være ren og god som væsen.

Tak for i dag. Tak til dig og tak til mig.

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget livet med illusionerne... er publiceret 14/01-2003 04:24 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.