21 år siden

Personlig udvikling & tlf. ringede ;o)

Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
brænde
Peter
9 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 13 dage siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg har næsten igen tid eller kræfter til at skrive...men jeg kan sige så meget :o) det er en fed uddannelse jeg er gået i gang med - og det er en rigtig god Netværksgruppe jeg er kommet i ;o) fedt - hårdt, men rigtig rigtig godt med nogle værktøjer til at se på min situation på arbejdet og ikke mindst rent personligt...

Byens flotteste mand fra sidste uge - ringede i aften :o) *suk*....det var rigtig dejligt....han ringede egentlig for at invitere mig over til festen de havde sat gang i. Det var midt under aftensmaden...og der var helt stille i baggrunden :o) de har sq respekt for den Mand *GG* de andre. Måtte melde fra. Efter 10 min og efter at have ringet til "Tøzen" - min unge veninde. Så ringede jeg og sagde at jeg havde lovet datter at blive hjemme - og at jeg var alene fra på mandag af i en hel uge. Han håbede jeg kom forbi..."nu får vi se" sagde jeg så.

Midt i et tv-show - lidt senere ringede han og spurte om jeg kom ? Jeg sprang til med det samme. Bare for en kort stund. Jeg rystede helt vildt på vejen derover !! *suuuk* total nervøs og spændt ;o) woow.....tænk at føle sig sådan. Men jeg vidste ikke rigtig for...han er jo gift - og jeg vidste at jeg fra da af ville få meget svært ved at sige nej igen. Men han er så dejlig...rolig, nem at snakke med ...og egentlig ret frisk. Ikke overstadigt frisk - men frisk i en alder af 42 år.

Da jeg kom ind lå han på gulvet og grinte, at han skulle høre musik. "Stairways to heaven" ;o) - kunne ikk lade være. Hilste på de andre...og satte mig ved ham...krammede ham og gav ham nogle søde kys.
Så satte vi os alle på det ægte tæppe og hørte musik og drak øl, mens vi snakkede.

Så kom Poul ind med 2 andre damer. Poul spurte til konen. Han svarede: Det er slut. What ? ? Hun havde været der i aften...for der havde været misforståelser. Han ville sove i kutteren, men hun havde troet at han havde sagt at han var smidt ud. Det var jo ikke sagen. Hun vil have ham. Men han har sluttet det nu. Han forklarede at det ikke gik længere. De havde længe ikke haft det godt - og han trivedes ikke med hendes familie. Følte sig hele tiden....som om han skulle gemme sig. Sidste weekend havde han haft det så fedt og det var bare så lækkert. Nå..men vi fik snakket lidt mere privat. Hvor han forklarede det og hvad han går og bakser med - rent personligt. Jeg fik hans fortrolighed, som hans kone også havde fået....lidt tankevækkende. Han har tillid til mig - vi snakker godt sammen. Så tog han på toilettet. Jeg fulgte efter - lidt efter. Så vi lige kunne snakke - mest for at sige farvel - for nu var der gået en time og datter var alene med TV og Nettet. Havde jo bedt hende om at være hjemme. Så holder jeg det - altså :o) Som han sagde - børn er de vigtigste :o)

Han ville sove i kutteren - og så havde han mine numre og ville ringe mandag. han synes jeg har et dejligt smil - og jeg synes han også har eén selv....:o) nævnte at jeg stadig havde hans smil i mine tanker fra havnen... :o) og at jeg var høj i 1½ time over ham. Han udtrykte spontant - " Det var så dejligt da vi mødtes, ikk ?" *suk*

Jo, forresten. Jeg ved ikke om hvilken tegn det var, da jeg kom ind til dem/ham. Mine hænder blev SÅ varme....så megen energi....underligt ? :o) Jeg ved ikke hvad det betyder :o) han mærkede dem også ...så jeg nævnte det for ham ved toilettet. At jeg healede....han har også noget "overnaturligt" i sin person - sagde han.

Nå ja..på toilettet måtte jeg fortælle ham - hvordan jeg havde det da jeg kom over til dem/ham. Hvorfor ? Fordi...ja, nu er jeg jo egentlig glad....sagde jeg. For jeg synes det er vanskeligt at gå ind til en relation, når han er gift.

Han fortalte så....at forholdet ikke var godt for ham. Og at han var blevet glad igen, da han ringede. Han havde tænkt på at ringe....og han var glad for at have gjort det. Jeg er ...lidt målløs :o)

Nå, men...manden er jo ved at blive skilt. Så...ja. Jeg skal nok ikke forvente noget....ikke tænke så meget. Men bare nyde ham :o) hvis han kommer på mandag. Det ville han :o) *SMMS* kyssede dejligt intenst og ...'suuk* - vi har en skøn energi sammen. Det bedste er den del med at vi snakker så godt :o)

Mine betænkeligheder er selvfølgelig om jeg er drønet ind i den forkerte type igen ? Time will show....som "tøzen" sagde...han kan jo vende tilbage til hende. Men nej.....jeg tror det ikke. Det er en proces han allerede har startet og han har besluttet at han ikke vil blive - fordi hun har nogen børn der betragter ham som deres far gennem 10 år. Det er synd for dem, siger han. Men det har også været hårdt for dem - og de forstår godt at han vil gå.

Han er et meget smukt menneske. Vi kan spejle os i hinanden....måske er vi begge i en overgangsfase, hvor vi bearbejder os selv - og har brug for den inspiration og bekræftelse i hinanden....lad os nu se. Nu fester han med vennerne - og han stornyder at være med kammerater. Og som han siger - han har ikke været i byen meget længe. Jo - sidste weekend. Med kammeraterne og ...mig ;o) *SMS* o engang i november, hvor jeg gav ham en øl. Der så han helt ædru ud, sund og frisk ud.

Dejlige mand - "vær dig selv, du er så dejlig sådan og hyg dig" - sagde jeg til ham.....og forresten..." så bliver jeg altså ret genert, når jeg møder en jeg er interesseret i" - "Det er jeg også....søde" - svarede han med det dejligste varme smil. Han har glimtet i øjet..rolig...bevidst....energifyldt....dejlig.

Ja...jeg er ikke oppe i den lyserøde sky....mere afventende. Er det ved at ske ? Jeg vil ikke skuffe mig selv igen. Jeg må bare være tålmodig og se hvad som sker på mandag og tiden derefter. Håber bare ikke at skilsmissen går ud over mig. Skal nok være varsom....fare med lempe - som en anden snakke-chatter sagde til mig.

Men jeg er tryg - han minder mig om mig. Mønsterbryder. Bevidst. På den måde inspirerer han mig på min videre færdi livet. Livet er for kort til...at spilde den...fokus på de positive og gode ting. Gribe mulighederne. Nyde momentet.

Jeg har det fint med det :o) tog hjem til datter. Der nåede han at ringe igen...*GG* han ville bare fortælle at han lige var blevet karseklippet. Skal jegkomme og se ? *GG* nej, siger han roligt. "Du ser det senere" ;o) for mig virker det som....vi har tid nok....og vi får vores stund/er.

Hvis dette ikke sker. Så er det det. Lige nu i den næste tid - skal jeg fokusere på mit arbejde. Blive bedre og mere målrettet. Igen. genfinde mine kvaliteter jeg kan bidrage med i virksomheden. Videreuddannelsen er det bedste der er sket mig i denne tid. I don´t wanna blow it :o)

Well....dear. NU er kroppen træt. Better get my sleep :o)

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Personlig udvikling & tlf. ringede ;o) er publiceret 16/02-2003 06:43 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.