9Facebook date v. 1.0
Så mødes vi igen. Blodet bruser i mine ører og jeg kan ikke høre ... [...]
Noveller
14 år siden
1Han spejler sig i spejlet
Han så på sig selv i spejlet. Fedtet hud og uldent skæg. De røde ... [...]
Noveller
14 år siden
1Forfatterens utroskab
En lettelse skyllede ind over ham. Mødet havde været langt fra så... [...]
Noveller
14 år siden
1Lys i mørket
"Du har intet på mig!" hendes ord rungede i den øde gade og lød h... [...]
Kortprosa
14 år siden
5Behind the scenes
Nej. Jeg har ikke lyst til at snakke om min barndom. Hva' fanden ... [...]
Blandede tekster
14 år siden
2Aftenvandring
Jeg kan ikke sove. Min ryg gør ondt og rastløsheden holder mig vå... [...]
Noveller
14 år siden
3Den første
En flot sommeraften, en af de perfekte. Campingpladsen ligger lig... [...]
Noveller
14 år siden
6Utro
For første gang, i mange måneder, så han hende med fremmede øjne.... [...]
Kortprosa
14 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Michael Leranne (f. 1985)
Nej. Jeg har ikke lyst til at snakke om min barndom. Hva' fanden havde du regnet med? Bare fordi der var lidt succes i horisonten, så skulle I have alle de slibrige detaljer om min skrantende økonomi, min skilsmisse, mit eget barn - og resten af min familie - der ikke vil kendes ved mig?
Du må sgu da være idiot. Det har aldrig været min hensigt at stå i rampelyset, andet end når jeg selv havde lyst. For at promovere mit arbejde, og jeg kan i øvrigt heller ikke se hvordan det - overhovedet - har relevans til min privatperson.
Så fat det dog menneske! Jeg gider ikke at snakke med dig. Gå din vej!
Hvorfor Helvede bliver I ved med at følge efter mig? Hva' får du ud af nogle streger på et stykke papir? Er du så langt fra dine venner at de ikke vil tro dig på dit ord? Og hvad beviser nogle krusseduller på bagsiden af en busbillet? Fjols.
Ja ja. Jeg skal nok smile. Skrive autografen og spørge til din familie der rager mig en skid. Yes. Du har altid drømt om at blive forfatter, men er aldrig kommet i gang. Har du måske overvejet hvor kæden springer af fætter Fedtmule? Hvordan skulle Verden nogensinde kende til den store komponist Jens, når alle hans 'greatest hits' ligger i en skuffe på arbejdsværelset eller gemt væk på computeren?
Kom så med det. Ja. Spejl dig i dine små finurligheder. Jeg er da helt sikker på, at resten af Verden holder vejret indtil du afslører hvordan du fik... ja flot, skrid bare midt i det hele. Forbandede møgunger. Ingen opdragelse, pli eller respekt.
På den igen *smil*
- "Ja. Jeg er også glad for at være her. Det er en enormt stor ære sådan at... ja jeg ved det, men... nej, ikke foreløbig. Hvem siger du? Det kender jeg ikke noget til. Hvem er hun?
A hva' for noget? En gang til... Kean? Dean? Jane?! Hvem fanden er Jane?! Ja, nej.
- "Nej ikke endnu, men vi glæder os rigtig meget til... ja, det bliver rigtig godt."
*kan vi ikke skride nu?*
"Hva'?" *smil*
- "Nej. Som sagt, der er ikke rigtig noget på bedding endnu, men jeg tager gerne imod idéer og forslag udefra..." *smil for helvede. Stort smil, de elsker det*
- "Desværre. Hva'? Nej vi må inden for. Jeg hører at der er rødvin og kaviar." *grin af hans joke*
- "Ha ha! Nej jeg er nok mere til øl når det kommer til stykket. I må hygge jer. Hav nu en rigtig god aften..."

Sådan en flok bæaber. 4 år med grammatik, artikler, prøver og ren idioti. For hvad? At stå dér som en anden zoo-gænger der ikke kan få nok af aberne der kaster fæces efter hinanden og publikum. Det er sgu da til at brække sig over. Blev I så trætte af jeres egen utilstrækkelighed, at I besluttede jer for at skrive om andres succes? Er du BMWimmer hvor må I føle jer overflødige.
'Ja goddag. Vi står uden for Domkirken, solen skinner' - Ja det kan vi sgu da se din testikelsuttende hængemule.
'Hvordan har du tænk dig at vinde over en af tidernes bedste cykelryttere?' - Ja hvordan fanden tror du? Måske ved at komme først over stregen? Jeg ved det ikke, jeg gætter bare. Jøsses!
'Tror du at du kan følge op på successen?' - Det aner jeg da virkelig ikke. Jeg skriver ikke for at få succes eller anerkendelse. Jeg skriver fordi jeg har lyst, og så var der tilfældigvis nogle der godt kunne tænke sig at læse om lemlæstelse, børn der dør og soldater der græder. Men jeg kan jo nok ikke skrive den samme bog igen, tror du? Det er sådan noget I er uddannet til, ikke sandt? Bare skrive det samme lort, om og om igen og igen. Afsindigt inspirerende, hva'?

Så sluk dog for det lortemusik. Sådan en mager ko der står der og vræler. SÅ SYNG DOG ORDENTLIGT!!! SYNG NOGET VI KAN FORSTÅ!!! Hvem tysser du på? Mig?
Bah!
...*kigger på uret - få det nu bare overstået*
Hold da kæft. Jeg vandt. Sikke en enorm overraskelse, jaaah den er mægtig fin, men hva' pokker forestiller det? En dildo? En agurk?
- "Det er en stor ære at være her i aften og modtage denne... fine... pris. Det kommer helt bag på mig..." jeg lyver jo ret beset ikke for jeg havde aldrig regnet med at skulle tage imod noget så grimt.
Halløjsovs. Hva' er det nu for en ung knøs? Kunne du tænke dig at komme med mig hjem i aften? Mums for et jakkesæt. Det skulle da ikke tage mig mere end to sekunder at flå det af dig og vise dig hvad en kvinde der topper i 40′erne har lært gennem tiden.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 01/02-2010 17:30 af Michael Leranne og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 808 ord og lix-tallet er 17.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.