1Blikmanden
Jeg ønsker mig et hjerte. Det var hvad blikmanden fortale Dorothy... [...]
Blandede tekster
10 år siden
2Buler
Why! Måske et bevis på at jeg har set for mange amerikanske film,... [...]
Blandede tekster
10 år siden
1Et træ falder
Jeg er mig. · Jeg er mig, og det er et jeg som jeg har brugt lang t... [...]
Blandede tekster
10 år siden
1Er Det Din Eller Min Skyld?
Er det din skyld eller min? Ja, for helt ærligt vil jeg gerne hav... [...]
Blandede tekster
10 år siden
6Akademikeren
Jeg er akademiker. Og fordi jeg er akademiker, så må jeg lære at ... [...]
Blandede tekster
11 år siden
1Nok
Jeg kan aldrig få nok af dig. Sådan er det bare og sådan bliver d... [...]
Blandede tekster
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Astrid Harboe (f. 1992)
Når jeg er alene, kommer han. Det er ligegyldigt om stjernerne er fremme eller om solen står højt - han ved hvornår jeg er alene. Det er alt han behøver at vide. For der er jeg svagest.
   Hver gang er det det samme. Tankerne bliver ustyrlige. De søger hen mod netop det jeg ikke bør tænke på, det jeg har forbudt mig selv at tænke på. For min egen skyld. For de tanker gør mig sindssyg...
   Så kommer tårerne. En efter en, tropper de op i øjenkrogen, for derefter at glide ned af mine kinder. Det er som om de hjælper til med at trække tankerne frem. De dårlige tanker. De væmmelige minder.
   Så er det jeg ser gravsten. Kolde. Uden blomster. Uden besøgene. Uden et svøb af kærlighed. Bare kold sten. - Det skræmmer mig. Så knækker jeg sammen. Mine ben holder det ikke ud, ikke det totale billede af ensomhed. Ensomhed og død, der går hånd i hånd.
   Krampeanfald ryster min krop og jeg føler mig svag. Jeg hader, at være svag. Men det er for sent, mine tanker føles ikke længere som mine egne. De minder der vælder frem i mit hoved er mine, men jeg har ikke fundet dem. De angriber. Stikker i mit hjerte, som knive. Gang på gang stikker de.

Hvis jeg ikke var alene, hvis jeg ikke altid var alene når det skete, ville nogen høre mig. Nogle ville høre, når han tager min krop - når den holder op med at være min. Nogen ville høre mit hoved banke mod væggen. Mod gulvet. Bank.. bank.. bank..
   Men ingen hører det, for der er ingen. Der er aldrig nogen.
   Skriget kæmper sig frem. Hver gang. Og så ved jeg mit hjerte er bristet. Det kan ikke mere. Jeg kan ikke mere. Jeg giver op. Og han ved det. Så ligger jeg der, midt på gulvet. Jeg ved det kommer, men det overrasker mig hver gang.
   Had. Hadet vælder op i mig. Mod mig selv, min familie, min kæreste. Jeg hader, hader, hader dem alle som en. Men mest af alt hader jeg mig - det er jo mig den er gal med. Jeg får lyst til at slå ihjel, men jeg kan ikke slå dem alle sammen ihjel. Det duer ikke...
   Men mig! Jeg kan slå mig ihjel! Og altid, altid ligger der en kniv i min hånd netop da. Og raseriet vokser. Jeg er vred over at jeg lever. Vred over hvor svag jeg er, at jeg ikke kan kæmpe imod. Så jeg skærer. Skærer, skærer. Håber at det er min sjæl jeg skærer i stumper og stykker, så når jeg holder op har skåret alt det dårlige ved mig fra...
   Men kun når jeg er alene... jeg vil aldrig være alene mere!

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 31/03-2010 11:46 af Astrid Harboe (bette o) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 461 ord og lix-tallet er 15.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.