Tyvknægten & kærestebrevet


5 år siden 3 kommentarer Blandede tekster kærlighed indre konflikt kærestebreve

1Talen der aldrig blev holdt
Kære du, · Jeg skriver dette til dig da jeg endnu ikke har holdt mi... [...]
Blandede tekster · tale, kærlighed, tildødenosskiller
1 år, 4 måneder siden
3Når du først har sagt ja...
Du har det største hjerte i verden, · Og jeg kan mærke smerten, · Når... [...]
Rim og vers · livspartner, forlovelse, point of no return
4 år siden
3Accept
Du var ikke en del af den. · Men det blev du, faktisk en ret stor d... [...]
Blandede tekster · fred, tilgivelse, identitet
4 år siden
2Fortvivl ej
Hun havde egentlig sat sig for at hun ikke skulle have nogle børn... [...]
Blandede tekster · håb, tabt mulighed, skæbne
4 år siden
4Til dig, og kun dig
Skat, hvad har mit udseende gjort dig, fortæl mig lige hvad ser d... [...]
Blandede tekster · frygt, selvmord, kærlighed
4 år siden
3Tyvknægten & kærestebrevet
Hun blev inviteret over på diskoteket efter arbejde, hun havde en... [...]
Blandede tekster · kærlighed, indre konflikt, kærestebreve
5 år siden
2Dark dreams & Passion
Drømmen kom igen og igen, det var den samme drøm jeg havde haft i... [...]
Blandede tekster · længsel, drømme, angst
5 år siden
3Hemmeligheden
Dato. 25. november 2013 · Kære Robert, · Der var engang hvor du var d... [...]
Blandede tekster · reflektion, sorg, minder
5 år siden
4Kærlighed og parforhold
Napoleon Bonaparte 1769-1821, "hun som til tider endda insisterer... [...]
Blandede tekster · parforhold, lykke, hjertesorg
5 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Racuelle Heindorf Lomholt (f. 1990)
Hun blev inviteret over på diskoteket efter arbejde, hun havde en gulv lang sort kjole på, en hvid blomst i håret og røde læber, hun duftede af en blanding af sved, sød parfume og sushi, hun havde aldrig regnet med at skulle falde for nogen den aften, og da slet ikke en ung lyshåret fyr, med ekskone og to børn. Men det var rart at være i hans selskab, han tog sig af hende, gav hende opmærksomhed, han lyttede til hende og ja så gav han jo drinks. Hun fik mere og drikke end planlagt den aften, men dog ikke så meget at hun ikke kunne tænke rationelt, senere på aftenen var hun klar til at tage hjem, men han virkede ked af at hun skulle gå, han spurgte efter hendes telefon nr. Han kaldte hende for Vejle. Hun vendte sig for at gå, hun kom udenfor og begyndte at gå over mod bilen, men det føltes så forkert, hun stoppede op og stod og kiggede lidt, pludselig gik det op for hende at der var noget mere, hun vendte sig og løb tilbage, hele vejen ind på diskoteket og hoppede lige op i favnen, på manden hun kun for et kort øjeblik siden havde mødt, hun kyssede ham blidt og længe, de dansede lidt, og så kørte hun ham hjem.

Hun blev inviteret indenfor, hun sad der på hans sofa, med en cola i den ene hånd og et stykke tørt rugbrød i den anden, da hun havde spist rugbrødet og taget en tår af colaen, kørte hun hjem. Han stod der i døren og kiggede efter hende, og råbte hvorfor hun kørte og ikke blev, men det var som om at han ikke forstod det. Da hun kom hjem skrev hun med ham, og han blev ved med at kontakte hende, også dagen efter, ugen efter, han begyndte at spørge hvornår hun kiggede forbi, om ikke de skulle finde ud af noget. Hun kiggede forbi ham en dag, de så film og snakkede helt vildt, det var anerledes at være i hans selskab, og igen tog hun hjem og han skrev og ville ikke stoppe med at kontakte hende, han var tydeligtvist interesseret. Han slog benene væk under hende, han var så mand han skulle være, men alligevel tilpas gentleman, en helt perfekt blanding af en bad ass og en romantikker. Og for ikke at tale om den trænede krop, men alligevel ikke for trænet, lidt tatoveringer og lækkert hår, årh den manderøv og de drømmende øjne, charmerende og han kunne få hende til at grine, aldrig havde hun været så tiltrukket, opslugt og så forelsket, som hun var i ham. Hun kunne ikke stoppe med at tænke på ham, og hun ville ikke stoppe med at se ham, hvorfor? Og så på dette komplicerede tidspunkt, det var jo ikke fair. Men han blev ved med at insistere på at se hende, og efter at have set hende nogle gange begyndte han at spørge hvornår hun flyttede ind, men de var jo ikke kærester, og det var jo ikke bare lige sådan.

Hun var ramt, ramt af hans kærlighed, hans problemfyldte liv, som om hun ikke havde nok selv, men sket var det og han havde stjålet hendes hjerte, for ikke at tale om hende, han havde stjålet hende, sådan helt bogstaveligt talt. Hun flyttede langsomt ind og efter nogle måneder kom hun træt hjem efter en lang aften på restauranten, og der stod han kun iført underbukser og T-shirt og kokkerede flankesteak i vildskab, bordet var dækket med vinglas og stearinlys, hun gik ned på badeværelset som normalt, hun stod der i døren og stirrede hen på skiftebænken, der var det længe ventede spørgsmål, han havde skrevet et vaske ægte kærestebrev, stearinlys og en kuglepen klar til at sætte et kryds, på den gammeldags måde, karismatisk og romantisk. Hun læste brevet og smeltede indeni, hold nu kæft det havde hun aldrig troet, tænk sig at en sådan anden Brad Pitt type kunne falde for en pige, sådan en pige som hende.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/05-2015 00:23 af Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 674 ord og lix-tallet er 55.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.