19 år siden

en fantastisk uge

Min Far er død
Poul Brasch ...
8 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
8 år siden
En snak om plejehjem, syg...
Bjørn Langki...
2 måneder, 21 dage siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
8 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
4 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
4 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
4 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
4 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
7 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
5 måneder, 23 dage siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
4 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
7 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
6 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
5 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
7 år siden
Påske
Bjørn Langki...
2 måneder, 13 dage siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
6 år siden
Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
5 måneder, 20 dage siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
8 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
4 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
6 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
2 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
5 måneder, 14 dage siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
9 år siden
Det har været en underlig uge - helt fantastisk rolig og skøn med masser af tid til oplevelser..
Jeg har oplevet det før, dette med at når humøret har været lidt i bund, så har jeg ikke lige udsendt de signaler, der skal til for at folk kontakter mig for at få aftale om behandling i min lille klinik.
Ja, sidste weekend var jeg lidt nede, uden at jeg dog vil komme nærmere ind på det, min opmærksomhed var i den grad rettet mod andre ting i mit liv end lige netop klinikken og klienterne... På forhånd havde jeg ikke mange aftaler til denne uge, og allerede mandag oplevede jeg afbud af nogle af de få, der var .. Det gjorde mig ikke noget, jeg tænkte bare, at det var godt med ro ovenpå de uroligheder der var i weekenden. Jeg ved så også godt - af erfaring - at sådan nogle huller i kalenderen, åbner masser af muligheder for gode oplevelser, hvis man da selv vil ha' dem..

Mandag ringede en god ven og spurgte om jeg havde tid til at gi' lidt zoneterapi, og ja da det havde jeg, for der var jo plads p.g.a afbud. Så næsten som sendt fra himlen, var han der bare til at lytte og gi' et knus - lige hvad jeg havde brug for den aften.

Tirsdag var kalenderen tom for aftaler, bortset fra en lille notits om et foredrag. Det valgte jeg så at tage til sammen med min veninde... Vi hørte om chakra-energi, og hvordan man kan anvende det behandlingsmæssigt, og vi hørte om de mentale love. Intet af det var nyt for mig, men det er altid godt at få nye indfaldsvinkler og nye tanker.
Jeg har lyst til at nævne et par af de mentale love.... Det er love, som bare ER her præcis som tyngdeloven:
Tanker er årsag - begivenheder er virkningen
Du er den eneste, der tænker i dit sind
Dine grundlæggende overbevisninger skaber din virkelighed
Du kan ikke opleve andet end dine egne tanker
Tanker er at skabe, og da du ikke kan lade være med at tænke, skaber du hele tiden

Onsdag var igen en dag uden aftaler - dvs aftenen var besat af et besøg hos min veninde og lærer i den hawaiianske massage, jeg uddannede mig i for nogle år siden. Jeg havde mødt hende igen på en helsemesse for nylig og dermed var kontakten skabt igen. Da hun ved, at jeg bøvler lidt, er lidt nede pt, inviterede hun til en kop kaffe og alletiders snak. Det var så godt at få ord sat på meget af det, der kører for mig, og det er hun bare fantastisk til at hjælpe med. Bl.a. snakkede vi om, at det er så vigtigt at spise sig ordentlig mæt her i livet, at stille sin sult i alle sammenhænge, at blive tilfreds. Snakken faldt også på det at være en "pæn pige".. Pæne pige sidder stille og forlanger ikke noget, stiller ikke krav, og det kommer man ikke langt med, måske skal man sommetider smide pænheden og stile direkte mod det man ønsker sig.. Ja sådan er det vist, hvis man vil ha' sine ønsker opfyldt - det passer jo perfekt med sætningen her over om at overbevisninger skaber virkeligheden, - altså må man gøre sine ønsker til sine overbevisninger og dermed til virkelighed.

I går torsdag havde jeg besøg af en ven her fra pennen til lidt zoneterapi, og det var jo bare hyggeligt som sædvanligt. Derudover var jeg så heldig at han installerede et ordentligt antivirus-program for mig, så det har jeg moret mig lidt med at køre igennem i dag.. Uha det var vist tiltrængt, tror jeg

I dag fredag har været med en enkelt behandling i eftermiddags - og ellers bare med Lene (15år) Hun skulle til fest her i aften og havde fået den gode ide, at hun liiiige skulle ha' ny nederdel på omsyet af et par gamle bukser, og mor kan du ikke lige... Osv og jo da, det kunne vi da i fællesskab - i løbet af ganske kort tid var hun bare så smart og klar til at gå til fest..))) Og glad var hun med masser af knus og tak - hvad kan man da så forlange mere..??

I morgen rejser jeg til København for at besøge mine to ældste piger, der begge bor derovre. Det er første gang overhovedet, jeg bare har sagt, at nu rejser jeg - nu gør jeg lige præcis det jeg har haft lyst til længe, men hvor der altid har været 117 undskyldninger for ikke at gøre det. Jeg glæder mig til rejsen, et par timer i fred og ro til tanker eller at læse lidt eller præcis hvad jeg nu har lyst til, og jeg glæder mig til at blive taget imod på banegården af begge pigerne. Jeg glæder mig til at opleve de ting, de har forberedt til mig, og jeg glæder mig til bare at være sammen med den og til snak om, hvad der sker i både deres og i mit liv - og det er ikke småting nogen af stederne. Der bliver masser af snak er jeg overbevist om - og tiden bliver nok bare alt for kort.

Ja, det har været en fantastisk uge, der slet ikke er slut endnu. En uge hvor jeg i den grad har været egoistisk og fået masser af oplevelser og oven i det hele synes jeg, at jeg har haft utrolig mange gode snakke med gode venner, kollegaer m.v. der alle har været der for mig, har lyttet når jeg har haft behov og givet gode råd efter bedste evner....
Så - ja - er livet da ikke bare herligt, der er lige præcis altid det man har brug for

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en fantastisk uge er publiceret 01/11-2002 23:40 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.