16 år siden

At føle sig værd

Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
23 dage siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
28 dage siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
23 dage siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Netop hjemvendt fra arbejde, som jeg ikke burde være på når jeg skriver opgave. Men det gør jeg altså alligevel. Ligesom jeg også vil gøre det imorgen og tirsdag. Det handler om planlægning. ;) Det har været super hyggeligt på arbejde, for én gangs skyld. Alle de herlige og unge der var der idag. Pludselig, 1 time før vi skal lukke, gå strømmen. Vupti og væk var den. Var midt i en ekspedition. Vi finder så ud af at det ikke kun er i butikken den er gået, men i hele byen. Skide godt. Kunderne var heldigvis super søde og smilende. Vi kunne ikke rigtig gøre noget. Så vi tændte nogen stearinlys og delte pebernødder og brunkager ud. Efter en halv time kom strømmen heldigvis igen og pludselig kom der stress på. Alle kunderne skulle helst nå at komme igennem inden en halv time, hvilket vi godt vidste var umuligt. Så en halv times overarbejde blev det til. Men det går nok. :)
---

Har ellers haft den mest fantastiske weekend længe. Fredag havde jeg siddet stort set hele dagen og skrevet opgave, da Li. ringer og hører om jeg ikke vil med i byen sammen med Na. Var overhovedet ikke oplagt og havde egentlig også snakket med søsteren om at skulle leje film. Så takkede nej. Men efter noget tid ombestemmer jeg mig alligevel og siger ja tak. Så rimelig hurtigt går det med at komme i noget andet tøj og prøve at gøre lidt ud af sig selv. Jeg orkede ikke badet, så folk måtte tage mit ikke helt nyvasket hår med på vejen. Afsted kom vi ud til Na. Troede kun det skulle være Li, Na og mig. Men Li. fortæller at der kommer omkring 10, fedt nok. Glædede mig faktisk til at møde nogen nye mennesker. Sker ikke så tit for tiden. :) Vi ankommer, og der kommer slet ikke 10. Men vi var et rigtig selskab på 7 mennesker. Vi snakkede, hyggede, drak. Fantastisk. Det viser sig at vi skal med en bus ind til byen rimelig tidligt. Får overtalt Na. og Li. til at blive lidt længere da jeg har fået øje på den søde Mr. M. Denne lidt generte, blåøjede fyr der er ankommet sammen med to efterskole veninder, og som virker til at være noget så sød. Åbenbart har jeg drukket mod til mig, for jeg får møvet mig ind ved siden af ham i sofaen og falder ufattelig hurtig i ubeskrivelig god snak. Det gør mig glad at han er så nem at snakke med, og pludselig virker han slet ikke så genert mere. Bare utrolig køn. Uden nogen form for bevidsthed herom, sidder vi pludselig meget tæt og hans hånd berører min arm. Uden at nogen af os lader os mærke af det, snakker vi videre. Og videre. Indtil den ene veninde forlader selskabet meget drastisk. Den anden veninde følger efter og kommer kort tid ind og får fat i skønne Mr. M. Det viser sig selvfølgelig at veninden er vild med ham. Typisk. Han fortæller senere mig at han har været vild med hende, men kom videre. Så blev det omvendt, og det er så åbenbart ikke gået helt over alligevel. Ihh altså mand! Alligevel bliver han siddende sammen med mig.
Li. vil gerne i byen. Jeg vil gerne bare blive hos Mr. M. Det ender med at vi tager med taxa til en eller anden pub ting tror jeg. Ved ikke rigtig hvad man skal kalde det. Én taxa var der kun blevet bestilt, så Mr. M og veninderne vil gå. De indser dog heldigvis at der er alt for langt til at de kan gå. Dejligt. Noget tid efter ankommer de. Og uden jeg ved hvordan, får han mast sig ind mellem mig og Li. Kan se på veninden at hun er ked af det. Ved ikke hvordan jeg skal forholde mig til det rigtig. Vi får fat i nogen terninger og Meier går igang. Jeg forstår stadig ikke spillet, men blandingen af vin, øl og sprut hjælper heller ikke videre på det. Det viser sig at Mr. M er helt fantastisk til dette spil. Ey, bonus. :) Alligevel taber jeg. Pokkers. Diskret (synes jeg selv), får jeg spurgt Mr. M om det er okay at holde ham i hånden. Hvilket han (så vidt jeg husker), bare griner af og griber min hånd med det samme. Ihh altså. :) Ufrivilligt bliver jeg adskillige gange nødt at slippe hans hånd for at slå med terningen - irriterende. Hehe. Li. bliver ved med at ville i byen, men jeg synes det er dumt at tage derind eftersom af klokken er ved at nærme sig tre, og det vil tage os en time at komme derind. Plus at Mr. M sidder så sød der ved siden af. Men det var langt fra den eneste grund, hvilket Li. troede det var. Så i protest forsvinder hun pludselig og finder ud af at hun er taget med bussen selv, og så ville hun blive hentet derinde. Hallo mand! Du kan da ikke bare tage bussen selv. Ville ringe efter min søster ikke særlig lang tid efter. Men nej, åbenbart ikke.
Omkring kl 4 ringer jeg efter min søster, som meget modvilligt kommer og henter mig. Undskyld søster, jeg elsker dig. :) Mr. M skulle sove hos den anden veninde, så de tog også hjem samme tid. En forsigtig kys blev det og et "jeg skriver imorgen. Sov godt smukke". Åhh altså.
Jeg var helt glad da jeg kom hjem. Selvom trætheden hurtigt overmandede mig, levede jeg højt på aftenens indtryk hele natten.
Min søster vækker mig efter 4 timers søvn, fordi vi skal på julegaveshopping. Jeg mærker hurtigt at det er jeg overhovedet ikke frisk til. Men et løfte er et løfte. Pokkers.
Hele dagen venter jeg på min besked fra den kære Mr. M. Først sidst på eftermiddagen ankommer den, han er på vej hjem fra veninden. Siden har vi snakket sammen. Han har inviteret mig hjem til ham inden for de næste ugers tid. Uhh. :)
Problemet ligger i at han bor i lorte Herning. Et rimelig godt stykke fra mig. Men han er ved at uddanne sig til elektrikker (stort plus hos min far. Hehe). Han er 18 år gammel, og bare helt fantastisk sød. Han virker bare sådan rigtig rar. Altså sådan virkelig sød og nede på jorden. Han vil også gerne ud og rejse når han er uddannet. Og så er han bare sød, og fantastisk at snakke med. Glæder mig til at se ham. Ved heller ikke hvad det bliver, eller om det overhovedet bliver noget. Men man har vel lov at være glad for ham. :)
---

Snakker ikke så meget med Je. Efter mit mindre sammenbrud den anden dag, har vi ikke rigtig haft kontakt. Han skrev dagen efter som om ingenting var sket. Ringede dagen efter det klokken fucking halv to om natten. Som om jeg ikke sover der. Han ville bare høre om jeg havde fået det bedre. Det er da sødt af ham at spørge til mig, men lad vær med at gøre det på det tidspunkt af døgnet. Men siden har jeg ikke snakket med ham. Jeg er stadig skuffet og til et vist punkt ked af det. Jeg får ham aldrig til at forstå det, og sådan er det bare. Men lige nu kan jeg bare ikke håndtere ham inde i mit hoved. Jeg føler ikke at jeg er til noget for ham lige nu. Hvis han vil bruge al sin tid på sin kæreste, er det hans valg, men han skal ikke forvente at jeg vil være der når han pludselig en dag får tid til mig. Det er ikke fordi jeg har skide meget tid til at se ham, men han har slet ingen tid. Skrev til ham torsdag for at høre om han var sammen med kæresten. Hvilket han selvfølgelig var. Ville ellers være taget derind for at få snakket med ham. Men det kom jeg så ikke.
Men pludselig som Mr. M er inde i billedet, fylder det heller ikke så frygteligt meget. :)
---

Ellers er der jo "juleferie". På sin vis i hvert fald. Startede på det store studieretningsprojekt, SRP, i torsdags. Har ikke lavet noget som helst på den hverken idag eller igår. I fredags skrev jeg 3 siders redegørelse. Hvilket slet ikke går. Er bange for at min opgave bliver forvirrende. For kommer til at have redegørelse flere forskellige steder. Er nødt til at redegøre for nogen psykologiske teorier inden jeg kan ind og analysere og fortolke ud fra det. Det kommer bare til at fylde alt for meget i forhold til hvad det må i hele opgaven. Men nu må vi se. Skal have skrevet noget mere imorgen.
Desværre har min psykologilærer lagt noget ind i problemformuleringen som vi ikke har snakket om og som jeg ikke ved herrens meget om, det er skide godt. Men så er det jo godt man har nettet. :)
---

Den følelse jeg sidder med lige nu er helt fantastisk. Havde troet, at når jeg på et tidspunkt fandt en jeg kunne være sammen med, så ville det være som "hævn" på Je. At jeg ikke ville have nogen følelser med i det. Havde ikke troet at jeg skulle sidde med sommerfugle i maven når jeg tænker på i fredags og på hvordan han er. Det var ikke det jeg havde forventet da jeg tog afsted i fredags. Ville bare være fuld og i byen. Blev meget fuld, men ingen bytur. Noget meget mere betydeligt for mig. Han er slet ikke som Je. og det skal han bare slet heller ikke være. Han er ikke poppet, som jeg måske havde forventet jeg ville falde for. Han er bare. Ja, han er bare Mr. M. Dejlige, høje, lyshåret, søde, skønne Mr. M. Jeg kan rigtig godt lide ham. :)
Og så bor han fucking i Herning. Hvad er nu det for noget.
(Og så har han lige sagt at det er nederen at jeg bor hvor jeg gør - uhh skæbnesagtigt ;) Ej, okay. Nu er jeg bare latterlig. Hehe).

Jeg vil afvente Pyrus afsnittet. :) Mens jeg hører latterlige kærlighedssange. Hehe.
(Og er jeg den eneste der synes at det er helt fantastisk at de endnu en gang sender Sex and the city som julekalender. Det er jo ganske fantastisk).

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At føle sig værd er publiceret 09/12-2007 19:34 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.