16 år siden

Even though I really love you

Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 4 dage siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 12 dage siden
Drømme
Salomon
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg ved ikke hvor jeg skal starte. Det hele er så frustrende. Inde i mit hoved er det hele ét stort rod, som virker helt uoverskueligt at få orden på.

Han skuffede mig endnu en gang. Virkelig skuffede mig. Og jeg forstår ikke, at han ikke forstår at jeg bliver ked af det og sur. Det værste er, at det slet ikke kommer bag på mig. Det undrer mig ikke, at han beviser, at han fylder mig med lort.
Jeg bliver fortalt at han har været sammen med sin ekskæreste og at de har besluttet at prøve igen. Jeg sætter mig til at tude. Egentlig ikke så meget fordi de vil være sammen igen, men fordi jeg havde besluttet at jeg ville lade ham bevise at jeg kunne stole på ham og at virkelig holder af mig. Det hele faldt bare til jorden og blev endnu mere gal på mig selv end på ham.
Han uforståelighed gjorde det heller ikke bedre, for jeg ville virkelig gerne have ham til at forstå at det ikke var okay. Hvordan det påvirker mig, når siget et og gør noget andet.

Han fortæller mig senere at de ikke skal være sammen alligevel. Prøver at forklare ham, at det ikke er det, det handler om. Men at han bare har bevist overfor mig at han fylder mig med lort.
Han mener, han hele tiden har været ærlig overfor mig. Mener, at han sagtens kan mene alt hvad han sagde til mig den dag, samtidig med at han gerne vil være sammen med sin eks igen.
I mit hoved fungerer de to ting ikke sammen. Det kan de ikke. Og det er den, den ligger. For vi kommer aldrig videre, hvis vi bliver ved med at være uenige på det punkt. Jeg mister virkelig alt respekt for ham, når han kan behandle mig sådan og ikke se at det er forkert.

Alligevel elsker jeg ham. Jeg kan ikke hade ham.

Jeg skrev en mail, for at forklare ham hvordan jeg opfattede det hele. Hvad han havde tænkt sig. For hvis han virkelig har det med mig, som han siger, så kan det ikke fungerer. Jeg er træt af at græde over ham. Jeg vil ikke mere, selvom jeg kommer til det alligevel.

Han synes jeg skal tage mig sammen og lade være med at græde. Og hvad er det for en reaktion. På den ene side, har jeg på ingen måde lyst til at se ham, men på den anden side savner jeg ham.

Jeg er ked af det. Virkelig ked af det, hvilket jeg ikke havde troet jeg ville blive det. For inderst inde vidste jeg det godt.
Jeg har isoleret mig fra mit sociale liv. Jeg melder afbud til ting, som jeg egentlig havde glædet mig til.
Da To. endelig fik mig med til grill på stranden i onsdag, havde jeg mine lykkelig øjeblikke. Andre gange sad jeg bare og kiggede ud i luften. Indtil To. smed sig over mig og hev mig op. Det endte med at jeg lagde mig i sengen og begyndte at tude med A's arme omkring mig.

Jeg græder, fordi jeg godt ved at han ikke er god for mig. At jeg er mere værd. Fordi jeg godt ved, at han ikke er oprigtig. Fordi jeg elsker ham. Fordi jeg aldrig ved hvor jeg har ham. Fordi jeg har brug for at komme væk. Fordi jeg ikke kan mere men alligevel gør det. Fordi han ved at jeg elsker ham.
Men jeg kan ikke. Fordi jeg stadig har en naiv tro på, at han virkelig elsker mig og vil mig det bedste. Fordi han ved alt for meget om mig. Fordi jeg ikke er klar til at give slip. Og aldrig bliver det.

Hver gang jeg ser gamle Li's veninde, som han har været sammen med, får jeg kvalme. Jeg har aldrig prøvet det før. Jeg ved, hvem mange af de piger han har været sammen med, er. Det har aldrig påvirket mig synderligt. Men når jeg ser hende, får en ubehagelig fornemmelse i maven, fordi der opstår billeder i mit hoved. Billeder, jeg absolut ikke har brug for at se. Og så kommer kvalmen.
Jeg sad nærmest ved siden af hende til dansk eksamen. Jeg kunne slet ikke koncentere mig og gik derfor igang med at skrive et brev til Je. Han får det aldrig, men lige der, kunne jeg ikke koncentere mig om andet end at få skrevet mine tanker ned.
Jeg kan ikke overskue det. Ikke lige her op til alle eksamnerne.

Han behandler mig ikke godt, men jeg elsker ham. Det må jeg gøre siden jeg bliver ved med at holde fast i ham. Ved ikke hvad det ellers skulle være. Kan ikke finde nogen anden logisk grund til hvorfor jeg bliver ved.

Nu har jeg ikke snakket med ham et par dage, og har det som sådan egentlig også fint nok. Jeg ved ikke hvor det hele ender eller om jeg har lyst til at ham igen. Jeg aner ikke hvad han tænker, udover at han synes jeg er virkelig patetisk. Det er jeg nok også. Men denne gang, føler jeg ikke jeg er latterlig eller ikke har nogen grund til at have det bare lidt dårligt og bare være en smule sur. Jeg kan ikke lade vær lige nu i hvert fald, så må han synes jeg er patetisk. Jeg er ligeglad.

God damit.
---

Jeg er blevet tilbudt et job på byens apotek. Skal til samtale på tirsdag og jeg håber virkelig jeg får det. Eller både og. Jeg kommer til at skuffe min chef dybt hvis jeg siger op igen. Og min samvittighed siger mig også, langt nede, at jeg heller ikke kan tillade mig at sige op, når jeg nu egentlig har fået et fuldtidsjob.
Men jeg har endnu ikke skrevet nogen kontrakt, selvom jeg har spurgt efter den, og på apoteket kan de tilbyde mig næsten 30 kr mere i timen. Ja tak. Og når de ligefrem har spurgt efter mig, så bliver jeg lidt stolt. :)
Er spændt på hvordan det bliver på tirsdag.
---

Er blevet optaget på højskole. Jeg glæder som et lille barn. Den 4. januar drager jeg til Hillerød, til mit nye hjem, i hvert fald de næste 5 måneder. Det bliver super fedt. Håber jeg. Jeg har fuldt med på deres hjemmeside via billeder og videoer, og det er lige mig. :)
Glæder mig bare til at komme væk og få noget afstand fra en hel del ting. Bliver alt for dejligt.
---

Eksamnerne er i fuld gang. Jeg er endnu ikke kommet længere end til de skriftlige. Mangler tysk på onsdag - God safe me! Og så starter jeg ud med AT den 26. Aj. skal op imorgen, så er spændt på at høre hvordan det går. Jeg bliver så nervøs. Har lige læst min synopsis igennem. Tror det er godt, at de ikke må dømme efter den, for aldrig har jeg da skrevet noget med så mange fejl i. Typisk mig at overse sådan nogen ting. Og det gik også op for mig at jeg kun har skrevet, at jeg har brugt 1 metode til opgaven. Det kan jeg jo ikke, når det to fag indenfor to forskellige fakulteter. Flot Anne. Håber det går hvis jeg selv gør opmærksom på det helt i starten af fremlæggelsen. Please at de ikke hakker ned på det. Puuh. Skal have nogen ordentlige karakterer til de eksamner.

Jeg må hellere få støvsuget. Øv mand.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Even though I really love you er publiceret 18/05-2008 16:52 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.