18 år siden

Han er min..

Tanker
Luxuryline
9 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 14 dage siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 3 dage siden
Nyforelsket.. Lykkelig Nyforelsket.. Ikke længere ulykkelig kærlighed.. Nu er han min.. Je. er min.. Endelig.. Men hvor er det underligt at det endelig er sket.. Puha.. Underligt endelig at kunne sige "Ja, vi er kærester" når folk spørger.. SÅ fedt..
Må indrømme at jeg ikke kan lade være med at tvivle på hans følelser.. Er bange for at han gør det her af de forkerte årsager..
Onsdag gik det helt galt for mig.. Sku ned at købe fortrydelsespiller for Li.. Bad min søster om at køre mig, så jeg kunne nå det inden de lukkede.. På vejen hjem spørger hun.. "Er du sikker på, at de er til Lise?" Jeg var bare sårn lidt.. Prøv nu lige at stol lidt på mig.. Helt ærlig altså.. Åhh.. Blev bare sur.. Sagde bare til hende at jeg fandme ikk havde været sammen med Je.. Vi har sovet sammen.. Men det har sgu os kun været det.. Har fandme ikke været i seng med ham.. Blev bare så sur.. Og ked af at de ikke stolede på mig.. Eujch.. Men resten af dagen var jeg halv muggen på min søster.. Og til sidst gik hun amok og sagde alt muligt med hvad fanden jeg ville ha dem til at tro når jeg ikke fortalte noget og vi altid var sammen.. Så brøs jeg sammen.. Havde bare brug for at græde.. Brød mildest talt sammen.. Græd.. Græd bare over det hele.. Både over at de ikke stolede på mig og pga Je. som ikke ville have mig når jeg nu var så dybt forelsket i ham.. Efter lidt tid kom min mor op af trappen.. Kunne bare ikke stoppe med at tude.. Kunne slet ikk forklare hende hvad der var galt..
Til sidst fik jeg dog fremstammet at jeg bare er helt fortabt i ham.. Og hvordan det hele havde forgået.. Grunden til at min mor og søster tvivlede på mig var så åbenbart at min mor syns jeg har forandret mig SÅ meget de sidste par måneder.. Især de sidste par uger.. Jeg har ikke været den livsglade pige som altid kom og snakkede.. Og kunne kun give hende ret.. Jeg snakker ikk med min mor og søster mere.. Og har altid kunnet fortælle dem næsten alt og vi har haft det bedste forhold.. Men ved ikk hvad der er sket.. Min mor sagde at hun ikke syns jeg sku se Je. så meget mere.. Og ikk på det plan vi havde det på nu.. (Det plan hvor man kysser og nusser som venner).. Det ville bare ødelægge mig til sidst.. Altså kunne virkelig ikk andet end at give hende ret..
Problemet var bare at jeg havde aftalt at Je. sku komme hjem til mig om aftenen og overnatte.. Men blev nødt til at forklare ham at det nok ikk var en mega go ide.. Lavede ikke andet end at tude den aften.. Vidste med mig selv at jeg ikke kunne holde til det i længden.. Men vidste også at jeg ikke kunne undvære ham.. Vidste ikk hvordan jeg sku fortælle ham det uden han ville misforstå det.. Skrev til ham at jeg var nødt til at være mig selv lidt og at jeg ikke kunne holde til det.. Han spurgte om jeg droppede ham.. Hvilket jeg jo ikke gjorde.. Men kunne bare ikk få ham til at forstå det.. Til sidst ringede han.. Kunne bare ikke snakke med ham.. Kunne ikke fremstamme et ord.. Så ser jeg at Li. har ringet til mig.. Je. havde ringet til hende og var begyndt at græde i telefonen fordi han ikke vidste hvad der var galt med mig.. Li. nærmest skældte mig ud og gav mig besked på at ringe til ham..
Gjorde det.. Kunne ikke forklare ham hvad jeg ville.. Kunne ingenting da jeg havde ham i røret.. Var fortabt.. Ville alt med ham.. Ville ingenting.. Men så pludselig bryder han bare fuldstændig sammen.. Fuldstændig.. Vidste bare slet ikk hvad jeg sku gøre.. Ringede til Li.. Som så ringede til ham og prøvede at forklare ham hvordan jeg havde det.. (Underligt-ja..) Men det hjalp.. Og han forstod det endelig.. Han ringede til mig senere.. Og vi fik snakket lidt mere om det.. Men fandt ikke rigtig nogne løsning på det.. Men pludselig slog vi over i andre samtaleemner.. Om alt muligt andet.. Dejligt.. Men underligt at vi ikk rigtig vidste hvad vi skulle gøre.. Men inden vi sagde godnat aftalte vi at mødes til fest i byen torsdag aften..
Jeg holdte forfest torsdag.. Mega hygligt.. Virkelig.. Lige før vi ikke tog afsted.. Men med bussen sku vi.. Snakkede med Je. i telefonen for at aftale hvor vi sku mødes.. Ud af det blå kommer Jo. og tar telefonen og snakker så derefter med ham.. Kan godt høre det er om mig.. Men hvad de siger, aner jeg ikke.. Det sidste han siger til mig inden vi kører er "Jeg har en løsning på det hele".. Så lægger han på.. Spade..
Det første han gør da han ser mig er at kysse mig.. Og fortæller mig at han vil være sammen med mig.. Han har indset at han ikk kunne undvære det vi har.. Jeg turde dog ikk stole 100 på ham.. Vi havde begge fået noget at drikke.. Men han blir ved med at sige at jeg skal stole på ham.. Fr., hans ven, siger at jeg skal stole på ham, da han åbenbart har sagt til ham at han rent faktisk holder mere af mig end bare sårn lige.. I løbet af aftenen siger jeg til ham at han skal ringe om fredagen hvis han mener det..
Hvilket han jo så gjorde.. Så nu er vi så officielt kærester.. :)
Men ja.. Er bange for at kun gør det fordi han ikke vil miste mig som ven og derfor syns det her er den eneste løsning.. Men har snakket med Jo. om det.. Og selvfølgelig er man usikker i starten.. Og hun havde haft en ganske seriøs samtale med ham inde i byen osse.. Og der virkede han vist meget oprigtig.. Må bare lære at stole på ham.. Lige nu vil jeg bare nyde at han endelig ville ha' mig.. Og at han er min.. :) Og at hans familie forguder mig.. Hihi.. Det rart at de kan li mig.. :) Glæder mig osse bare til at se ham igen.. Holde om ham.. Kysse ham.. Bare være sammen med ham.. Dejlige dreng..

Det blev vidst en længere historie.. Ups.. :)
Men ja, påskeferie.. LÆKKERT..
Har man nået alt det man gerne ville..? Nej..
Har man lavet alle de lektier man skulle..? Nej..
Har man fået set alle de mennesker man gerne ville se..? Nej..
LORT.. Har en stil til fredag.. Og er på ingen måde gået igang.. Møg.. Heldigvis er det da en dansk stil.. Men alligevel.. Har tonsvis af lektier.. Og er ikke gået igang.. Men glæder mig til at se folk fra skolen igen.. Elsker den klasse.. Herlige mennesker..

Er gået igang med påskeægget fra min mot.. DUM ide.. Spiser altid det hele på en gang.. Det er frygteligt..
Men chokolade er jo også sundt, ikke.!?:S

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Han er min.. er publiceret 15/04-2006 22:46 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.