Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 9 dage siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
Hun er forelsket.......hun ved ikke hvad hun skal sige og gøre....første tegn på forelskelse *SMS*

Har ikke turdet at sende ham sms - også de sjove - for...jeg vil nødig være omklamrende.....men jeg har fået lyst til at sende ham et billed af mig.....

Han har svaret med sms - hvor han fortæller hvad han har lavet....og at han er glad for hendes hilsner :-)

*suk*.....næste sms:......han nyder hendes musik.....

ÅH ! :oD *GG* jeg er total glad for at jeg gav ham en brændt cd med Cæcelie Norby.....den faldt i god jord...svarede ham....*hun sender sit søde smil...og er glad for at musikken spiller.....hun skal i biffen nu...Sov Skønt.

Ja...bedre kan det vist ikke være ? :o)

Var til ACA i aften om "Selvbedrag" - wow - et tung emne...hårdt...og hold kæft hvor vi græd ! Det var så godt....jeg havde bare denne her fornemmelse...af stor stor kærlighed for mine ACA-veninder. MÅTTE simpelthen fortælle en veninde at jeg elskede hende meget højt - hun brast sammen af gråd...åh, hvor blev hun lykkelig. HUn sagde jeg var som en storesøster for hende....og da jeg mødtes med en anden ACA_veninde i biffen...så sagde hun...det var så sjovt med vores sms - og nu i biffen...hun havde det som om jeg var hendes storesøster ! Åh...det er da en gave...simpelthen. Hvor er det skønt med de her dejlige dejlige mennesker...som jeg inderligt bare holder total meget af. Efter mødet - før biffen tog jeg over til min "ældste" veninde...og det var også bare skønt. MÅTTE simpelthen dele med hende - hvor forelsket jeg egentlig var...jeg har det HELT indefra...med Hans....ham jeg nu er forelsket i....går jeg ikke på kompromis. Jo..han er ikke i min by....og han kommer først om en måned...hvor vi så skal ses. Gå i biffen ...gå til koncert - nørj..hvor jeg glæder mig. Jeg kanbare se så meget...godt...der kunne være ved at være kæreste med ham....*suk*....nu ER det jeg skal træde varsomt....ganske varsomt..stille og roligt...kære du lille kærlighedsfugl...intet går galt...bare tag det roligt...:o)

I aften var jeg nødt til at ryge igen....efter mødet. Det var ganske ...ja...jeg fik forløst min sorg omkring min nye rolle i familien. Storesøster-rollen slippes ganske stille...sikke en sorg....min elskede kære lillesøster. Kigger du på mig fra din stjernehimmel ? Glædes du over...den gave du giver mig ? Hvor hårdt at tænke...at hun skulle dø ...for at jeg skulle forløse disse ting.

Hvis jeg skulle falde om...lige pludselig...så håber jeg at jeg har fået mit liv på rette kurs...fået nogen til at kende mailsene der skal sendes til min kære....og helt ærligt...? Det er underligt at leve i CyberSpace nu....der er ingen tid...ingen reaktioner...ingenting....kun mig selv. Det er ikke ligesom i gamle dage, hvor mine kære kan finde mine dagbøger. Og måske er det en god ting ? En god ting at mine trængsler kan forsvinde med mig...... mine glæder DELER jeg jo med mine medmennesker i min dagligdag. Det ER da en skøn fornemmelse. Jeg elsker mine veninder...elsker min mor..elsker min far...mine unger er dem jeg elsker aller allerhøjest. Det har jeg også sagt til dem. De er simpelthen min verden *suk*.....det fungerer godt med os. Derfor er det nok sjældent jeg skriver om dem. Men de fylder meget i mit liv. Rigtig meget.

Mit horoskop - en del af den siger: Your ruler's regression has coincided with a time during which you have felt as if you are going over far too much old ground. Now, at last, everything (and everyone) starts to move happily forward again.

Og det er lige præcis sådan det er. Jeg har erfaret ...da jeg mødte Hans...så snakkede jeg ikke om min X...nope. Det var så meget andet. Det jeg er IDAG...det jeg vil..og det jeg værdsætter. Dejligt...moving forward I am ;o)

Skal jeg sende et sødt billed af mig ?

Jeg savner at se ham....hans ansigt...den fader en smule...men hans smil ! Den er velbevaret i mit hjerte og sind. Sikke en udstråling.....woow.

Med ham føler jeg INGEN kompromis...ikke endnu ihvertfald. Det er skønt. Intet er lovet - andet end at være hinandens væsen tro. Dejligt. Ingen forventninger..og alligevel..ja, det er jo lige præcis disse jeg skal have styr på ;o)

Må huske at træde varmsomt....:o) vil nødig miste ham her....ham kan jeg altså meget godt lide *SMS*

~er lige på chatten~...sørme om den unge mand jeg chatter med om natten - ikke kommer og siger at jeg er som en søster for ham....*GS*:...fantastisk...det ER da utroligt - 3 uafhængige ytringer på samme aften.


Nå..jeg må slutte nu. Forsvinder i chat....må sove. Men jeg ved 1 ting. Ham Hans - han ved endnu ikke hvor meget han passer til mig *GGG* forhåbentlig vil universet lære os noget med dette møde. Forhåbentlig er det en god oplevelse...et lille eventyr...som kan berige vores liv..for en stund. Indtil...næste sving på ruten :o)

Enjoy the adventure....with the RollerCoaster of mind....:o)

~SommerFuglen~

PS: har haft en masse SJOVE sms fra mine unge veninder. De er bare humoristiske og cool. What a life ! ;oP *GGG*




Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forelsket....er hun... er publiceret 22/01-2003 04:53 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.