21 år siden

Mere ro på idag - forelsket ? :o)

Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Nej - intet svar. Jeg måtte acceptere det inde i mig selv søndag sen eftermiddag. Jamen sådan er det. Det er da til at forholde sig til - for mig.

Jeg har været meget urolig og ustabil i mit sind.....men efter at have gennemgået en nedtur. Min familie har været der for mig - så jeg har fået det så rart. Samtidig...ja...hvad kan jeg sige ? *dyb indånding*.....jeg fik lyst til at have mig en kæreste. Måske en desperat reaktion på at jeg gerne ville dele livet som en gave....og måske sikre mig selv en til at holde mig i hånden, hvis jeg blev syg eller når jeg blev gammel.

Tog mig gevaldigt sammen til at invitere C til middag i lørdags...fik en tilstand af noget forelskelse over de dage det varede. Søndag havde han ikke svaret. Ja. Så er der ligesom ikke mere at koge suppe på. For jeg ved jo godt at han må have læst den, da jeg sms`ede en besked om mailen. Åh Gud, jeg har en en-vejs-kommunikation med ham.......

Samtidig var der en mand, som ringede til mig fredag-nat og faktisk gav en kærlighedserklæring baseret på en impulsiv tre-kant med hans kone..... han var som besat af sit begær for mig og fortalte hvad han havde gjort lige siden osv osv......Og jeg tænkte...tjah...han var da dejlig, så lad mig få ham som en trøst og blive lidt bekræftet og lavede en aftale med ham til søndag.

Men så var der en mand på chatten - lørdag aften.....

En lørdag aften, hvor mit faste par kunne finde på at ringe til mig og sige, at "hyggeaftenen" alligevel lykkedes trods unger hjemme osv.....heldigvis ringede de ikke og meldte deres ankomst. På den måde fik jeg lidt ro på. Have en aften for mig selv. Forvirrende ? ;o) Ja...men ikke for mig. Men jeg kan godt se at jeg var ved at udsætte mig for en hel masse....det var stressende uden jeg var klar over det. Og det er jo kun symptomatisk.

Fredag aften havde jeg en ACA-kammerat til film i fjernsynet, hvor han faldt i søvn på sofaen. Det gav os en hyggelig aften, formiddag/frokost med brunch og en masse snak. Dejligt. Han havde trængt til det. Så det var bekræftende at jeg dog trods alt stadig går og har kammeratskaber med fyre.

Igår, søndag fandt jeg endelig roen inde i mig. Jeg fik ringet til min ekskæreste, M - og han kom og ordnede min PC. Han blev her hele dagen, også selv om jeg lige skulle på arbejde i en times tid. Det var så dejligt.....bare hans tilstedeværelse gav mig bare ro og mulighed for at hyggesnakke og gå og mærke efter mine følelser. En proces der strakte sig over hele dagen...så fik jeg givet slip på min egen lille besættelse af at skulle have en kæreste ved min side. Jeg smed ham altså ud kl. 22.10. NU ville jeg simpelthen på Nettet. Efter formatering, installering og en forbindelse der gik kold - ja, så måtte jeg simpelthen erkende at der var en mand jeg absolut ikke ønskede skulle forsvinde ud af mit liv.

Det var lidt sjovt.....for faktisk startede vores chat lidt spøjst. Jeg troede han var en ung mand på 19 år, der prøvede at puste sig op - mens jeg bare væltede ham omkuld med mine flabede svar. Da han pludselig viste en kærlig side af sig - efter jeg havde vist ham linken htpp://www.soulconnection.dk ( vigtig detalje ;o) så kunne jeg fornemme den modne mand. Og så...tænkte jeg....ÅH DET ER C - OG HVORFOR SKAL HAN GEMME SIG BAG ET ANDET NICK ? HAN ER IKKE ÆRLIG OVERFOR MIG.

Men det var det ikke.....

Det krævede pludselig en svær proces, med ked-af-det-hed der begyndte at udspille sig.Han fornemmede den hurtigt. Og vi fik snakket åbent og ærligt. Det var rart....han var påvej i byen for at score. Men kom aldrig afsted.

Det viste sig at vi var ganske interessante.... for hinanden alligevel. Hyggeligt og spændende. Han spurte pludselig: " Vi tager til København en uge. Hvad skal vi ? " ...uuuh....*GG* uundværlig og spændende måde at gribe snakken på. En test på vores moral-begreber. En test på hvad vi ønsker af en partner. En test på tillid og friheden til at være sig selv tro.

Søndag morgen var der en mail fra ham. Lidt frækt...dejligt. Jeg svarede ham tankefuldt.....og dagen gik. Først 22.15 logger jeg på igen og finder ham straks med et nyt nick. Jeg kunne bare genkende ham. Han havde ventet hele aftenen...og han havde lysten til at se hende......og. Det gjorde han....jeg måtte tage modet til mig for at ringe. Skrev det direkte på chatten. Og ja. Jeg tog modet til mig. Og vi nød simpelthen vores overraskelse over at høre hvor dejlige, vi syntes vi lød... *GGG* jeg syntes han lød dejlig ...sexet *SF*--------------> *GGG* stemmen er sød...kærlig...frisk....
så han kom hjem til mig. Og han ER bare så dejlig. Han er så dejlig med sine øjne....hans ansigt er kønt og hans krop er faktisk rimelig trænet. Hans væsen havde jeg jo fanget i de 5 timers chat vi havde. Vi elskede næsten med det samme. Han måtte dog hjem og sove. Fremmede senge skal man vænne sig til. Ja :o) sådan er det jo. Han gik først kl. 3.30. Og han skulle flyve næste dag kl. 12 *GS* stakkels A-mennesket.Udsat for så meget af mit selskab :oP

I dag vågnede jeg ved at have en forelskelses tilstand. Jeg havde det jo faktisk allerede med C fra ugen der gik. Denne følelse af at ville være forelsket, nusse og kysse en der bare er et dejligt menneske for en. Måske var den hobet op - men det var en fri, frisk og skøn forelskelse jeg vågnede med i morges. Han gør mig glad for at være single nu. Ellers havde jeg ikke mødt en mand - jeg føler jeg er på niveau med. Bare jeg dog ikke har skræmt ham.....jeg nåede at fortælle så meget. Samtidig....ja. Faktisk så havde han svært ved at få "den op at køre" - følelsesmæssig involvering blokerer ham - siger han.Han prøvede alligevel en time mere, hvor han simpelthen kunne få mig tændt. Nørj..det var skønt at opleve den så intenst...*suuuuuuuuk*
Ked af det blev jeg alligevel...for det var ligesom sidste gang jeg skulle have "Ædru-sex" hmmmm...der kunne han heller ikke lige pludselig. Begge gange var det dog, når jeg bragte kondom-snakken på bane.

I dag er jeg forelsket. Kender jeg mig selv...varede den dagen idag. Er han som de andre....ja, så fader hans interesse nok ud. Men han kan lide mig..og det er indefra. Jeg kan mærke det....han er overrasket af at have mødt mig....min type..eller væsen. Det er dejligt at være mig selv nu....jeg har mødt en der "giver mig lov" til at være mig selv. Med alle mine små spidsfindigheder. Ih, hvor er det skønt. Jeg skal ikke gå på kompromis med nogen af de ting, som man ville gøre i et parforhold. Ja. Par forhold. Ham ville jeg gerne have. Men jeg må nøjes med - til at starte med - at han vil mødes med mig igen om en måned, når han kommer til byen igen :o) vi kan lide samme slags musik. Lægger mærker til de samme ting i musikken. Det er enormt bekræftende. Så vi skal til koncert sammen. *sukker stille* - kære Gud. Hvad er din plan ? *GS* får jeg en oplevelse med ham med en særlig koncert ? Det håber jeg *SUK* :o) *Smiler Stort*

NU vil jeg checke post.....sms´erne har hvirvlet i dag/aften. Det er sjovt med unge veninder der sender sjove tekster ! :oP

Ha det rart...sender kærlige tanker til veninderne i aften.

*KnuS*

~SommerFuglen~


Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mere ro på idag - forelsket ? :o) er publiceret 21/01-2003 03:05 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.