En stor pærevælling (laaaang en)

Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære dagbog..

Ja, et par dage siden jeg sidst har skrevet i dig.. En del er sket..

Lad mig se om jeg kan holde styr på det..

I lørdags var vi til grill aften/indflytterfest hos en tidligere nabo, der er flyttet lidt længere væk.. 15 minutters gang herfra ca.
Jeg havde i forvejen fortalt hende at jeg var på DDV og selv medbragte min mad.. Det var naturligvis helt okay.. Så det gik faktisk helt okay.. Eneste der gik "galt" var at en af de andre gæster smagte lidt af min hvidløgsdressing, så jeg fik vel et par gram for lidt fedt og mælkeportion.. Plus at jeg fik sådan en kartoffelpakke værtinden havde lavet til grillen og lift majs fra grillen.. Alt i alt regnede jeg det sammen til at være for ca. en frugt.
Dem der ikke kender til DDV og læser dette.. for dem er det nok mest volapyk, men for DDV kendere er det essentielt at man vejer alt og ikke tager noget på slump..
Men det var nu ikke noget at betydning i forhold til min kur.
Udover dette var det utrolig hyggeligt.. Vi snakkede rigtig godt sammen og vi (kæresten og jeg) fik et lidt andet udtryk af værtiden og hendes kæreste..
Ser du dagbog.. Vi kan godt være ret sexuelle mennesker på flere planer. Og det virkede lidt som om de også oplever lidt mere end onsdag aften, i mørke og under dynen..
Hmm, ved det ikke.. men det var mit indtryk at hun også er biseksuel.. Meget tydede på det..

Hvilket minder mig om... ØV.. jeg er blevet droppet.. Det har jeg ikke prøvet før.. Ikke på denne måde..
En pige jeg har været sammen med et par gange nu, og som har været det mest succesfulde pigeerotik jeg har oplevet - har droppet mig.. Hende og hendes kæreste havde videreudviklet sig, mens jeg har tumlet med mine følelser omkring vægten, der gjorde at jeg ikke var så interesseret..
"Men vi vil meget gerne fortsætte vores venskab med jer"
Hmm.. lyder som en sætning mange har hørt.. Måske bare ikke på den måde jeg hørte den..
Vi skal nu også nok forblive venner, for vi snakker rigtig godt sammen.. Det ærgrer mig bare meget.. især fordi hun er så smuk.. Lyder måske egoistisk, men var lidt stolt over at jeg havde fået kontakt til så smuk og dejlig en pige..
Anyway.. du skal nok finde en anden sagde hun.. Ja, det håber jeg nu også.. Skal måske i gang med at søge lidt mere intensivt igen..

Nå.. søndag var vi inviteret på Jensens Bøfhus i Kolding med kærestens arbejde til en sommerfest..
Vi havde i forvejen ringet for at høre om det kunne tilpasses kuren og det skulle ikke være noget problem hvis de ikke havde for travlt. Så jeg havde taget min egen dressing med og det hele.. Men jeg gav mig selv lov til at lege jeg ikke var på DDV.. For det første var det alt for besværligt, for det andet var det 20 menneskers selskab hvor jeg kendte 2-3 styks og for det tredje var det alligevel gået galt, for at fortælle de to forvirrede piger der styrede alle os 21 menneskers mad.. det var alligevel gået galt.
Men det var dejligt.. jeg havde ikke dårlig samvittighed bagefter, hvilket var medvirkende til at jeg ikke fortsatte i det forkerte spor.. Og det gjorde også at jeg ikke var overrasket over vægttabet mandag morgen..

Den stod på minus 400 gram, dvs. 3 kg. på 3 uger.

Så stod den på eksamen mandag middag.. Jeg VED ikke hvad der er gået galt.. Fik en SKOD dårlig karakter.. 7! Sammenlignet med de karakterer der ellers var givet på det tidspunkt.. fra 03-8 så er det jo ikke slemt, men sammenlignet med den karakter jeg havde i årskarakter -9- så er det elendigt..
Grund.. Ja, for det første sablede de os ned.. Ingen af os i klassen er gode til IT, fordi vi det første år bogstaveligt INGENTING lærte.. Vi havde en lærer der var skide hyggelig, men mente vi styrede det fint selv.. og så lærer man intet.
For det andet.. Ja, dagbog.. Jeg ANER ikke hvad jeg har tænkt på.. Når jeg tænker over det bagefter, lyder det fornuftigt nok.. Selvfølgelig skal man læse op i IT bogen, når det er IT eksamen, ik? Man skal ikke kun lave en fremlæggelse fra IT casen, vel?
*STUPID ME* Selv da en fra min klasse, havde fortalt min kæreste at hun skulle læse hele bogen grundigt igennem, tænkte jeg ikke over det..
Peace of cake.. Hvorfor stresser de sådan? Vi skal jo bare op og forsvare vores projekt.
Det gik op for mig hvor dum jeg havde været, da jeg kom ned til eksamenslokalet og hørte dem der havde været inde fortælle hvad censor havde spurgt om.. FUCK FUCK! tænkte jeg bare.. Jeg havde sguda ikke engang kigget i bogen.. Okay, jeg havde 15-20 min. inden jeg skulle ind.. Som om jeg kunne huske noget hvis jeg gav mig til at læse nu..
Holdt kæft hvor jeg følte mig dum.. Men på den anden side er jeg ikke sikker på at det havde reddet mig, hvis jeg havde læst.. For vi måtte kun bruge vores notater til fremlæggelsen af projektet.. ikke til det andet.. Det er unfair synes jeg.. det må man ellers normalt godt..

Men aldrig i mit liv har jeg dummet mig sådan.. Aldrig har jeg ikke læst op til en eksamen..
Havde mest lyst til at banke hovedet ind i en mur..
Det der også ærgrer mig, er at resten i min gruppe (vi var fire) havde alle fået 8.. Og det synes jeg ikke var fair, eftersom to af dem havde klaret sig så ringe derinde at de var på nippet til at græde da de kom ud.. Den ene havde tilmed talt hvor mange gange hun havde sagt "Det ved jeg ikke".. 28 gange!

Det sure er at det kommer på eksamensbladet til næste år! SKOD!

En veninde jeg mødte på vej hjem, pointerede at det jo bare bevidste at man ikke altid skal regne med eksamenskarakterene.. det viser ikke alt..

Hmm.. idag var jeg nede og afleverer alle mine bøger.. Sidste gang jeg sætter en fod der, indtil om 1½ måneds tid.. Vores karakterer for de skriftlige eksaminer var kommet op..
Tjekkede.. Okay, Erhvervsøkonomi 10.. fint nok.. Plejer jeg at få, så det var tilfredsstillende, om end jeg ikke kan bruge den til noget.. Jeg skal have det på A niveau næste år, så det er alligevel ikke den karater der kommer på eksamensbladet..
Tysk.. *gisp* Jeg VED godt jeg ikke er perfekt til tysk.. nærmest ikke særlig god.. Men havde håbet jeg kunne få en karakter højere end i årskarakter, hvis jeg tog mig sammen, hvilket jeg følte jeg gjorde.. I det mindste den samme karakter som sædvanlig.. 7.. Men nej nej.. 6! DET har jeg endnu ikke fået her, på nær i et par enkelte stile.. Og jeg følte virkelig jeg havde gjort noget ud af min tyske eksamen.. Og så får jeg et F.... 6 tal?!

Alt i alt.. nogle skod eksaminer.. EØ kunne være lige meget for det skal jeg alligevel op i igen næste år.. Men de to eksaminer der VIRKELIG betyder noget for mit gennemsnit og kommer på eksamenspapirerne, kløjer jeg fuldstændig i og scorer 6 og 7!
*PIIIIIIV*
7! kunne jeg leve med, men 6?! Shit, det trækker ned...

Well.. hjælper vel ikke at banke sig selv i hovedet med det.. Føler jeg gjorde hvad jeg kunne og har sommerferie, sådan rigtigt nu..
Det må værre at have det som min ene klassekammerat.. Fik han ikke en bestemt karakter i IT eksamen i mandags, så kom han ikke videre på 3. år..

Ellers.. jo, holdt Tupperware igår aftes.. Det var rigtig hyggeligt.. Men typisk at folk afmelder få timer før.. Men vi endte da med at være et par stykker..
Stod og lavede hjemmelavet is til dem i forgårs.. Damn, det var hårdt at stå med og måtte smage selv.. Og det er hårdt at vide resten ligger i fryseren lige nu.. og er ganske ensom.. Men jeg holder mig fra det.. VIL IKKE..

Vi gav alt det kage og is væk igår vi kunne.. Selvfølgelig havde vi købt aaaalt for meget.. Men kom af med det meste, så det ikke ligger og frister..

Ellers har jeg holdt min DDV kur fint.. Bortset fra et par dage, hvor jeg ikke har været så standhaftig til at huske at drikke alt mit vand..

Og så har jeg lavet lakridser.. på DDV maner.. Smagen er lækker, omend konsisstensen er lidt meegt vingummi.. Håber de bliver bedre.. altså de to der er tilbage, ud af de 14 der blev lavet.. Sjovt, som folk vil smage når man laver sådan noget..

Nå.. nu må jeg hellere smutte inden det bliver en hel roman.. Må til at huske og skrive lidt oftere, så jeg ikke har SÅ meget at fortælle hver gang..

God dag til dig dagbog og til evt. læsere..

mismismiav

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En stor pærevælling (laaaang en) er publiceret 19/06-2003 18:26 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.