0Faldet for Jea - Kapitel 34
Rejsen gennem · Nu er de to første år gået, uden den helt store kla... [...]
Romaner
17 år siden
0Faldet for Jea - Kapitel 33
Kan tiden virkelig hele alle sår? · Er det den eneste faktor som ka... [...]
Romaner
17 år siden
0Faldet for Jea - Kapitel 32
Forliset i lejligheden -2 · Jeg havde siddet i sofaen i cirka fem m... [...]
Romaner
17 år siden
0Faldet for Jea - Kapitel 31
Hvor kommer Gud ind i billedet? · Hvad er det nu for et fænomen? · Va... [...]
Romaner
17 år siden
0Faldet for Jea - Kapitel 30
Tanker om lys · Jeg sad en aften ved min computer, som så ofte før ... [...]
Romaner
17 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Henrik Weitzmann (f. 1962)

Kærlighed på godt og ondt

   Kærligheden er mange ting, og er der altid, men forestillingerne om kærligheden er endnu mere mangfoldige. Den gode kærlighed, hvor man føler sig hjemme i et forhold. Der hvor man er klar over, at man også er sammen dagen derpå. Der hvor man godt ved, at man til en vis grænse kan opføre sig tåbeligt, men alligevel vide, at man stadig vil være partneren for sin partners kærlighed dagen efter. Der hvor man kan sige de dummeste ting, selv i andres selskab, men dog sende et ømt kærtegn til sin partner og vide, at man vil være tilgivet kort tid efter. Der hvor man sidder sammen på en udendørs cafe en sommeraften, hvor man mærker den andens svagheder og styrke på én og samme tid. Der hvor man kysser hinanden, selv efter at have været sammen i mange år, har fået de børn, som har sat sig sine dybe spor i begge. Men hvor kyssene alligevel føles som et brændende, og intenst nærvær. Som slørede billeder, i en rus af fællesskab hvor det kun er jer sammen hvor man kun ser hinanden og hver i sær føler den hengivenhed, som gør stærk..
   Her gør kærligheden ikke ondt...

Den dårlige kærlighed...
   Man bliver pludselig skudt i en person. Man henleder alle sine tanker til denne person. Ens logiske tanker bliver hastigt sat ud af funktion. Man ser ingen fejl ved denne person, men man kender ikke denne. Kun de skønneste billeder og forestillinger dannes på ny i éns tankevirksomhed. Tankerne bliver let til et ragnarok i éns hjerne. Man efterstræber nu alt hvad man kan overkomme, for at få gengældt sin opmærksomhed fra den anden. Men man krævede for meget, og man vidste det alt for godt. Man kæmpede for noget man troede på, for derefter at blive overladt til sig selv og sin egen verden igen. Den kærlighed gør ondt...

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 10/10-2006 18:08 af Henrik Weitzmann og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 315 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.