0Faldet for Jea - Kapitel 34
Rejsen gennem · Nu er de to første år gået, uden den helt store kla... [...]
Romaner
17 år siden
0Faldet for Jea - Kapitel 33
Kan tiden virkelig hele alle sår? · Er det den eneste faktor som ka... [...]
Romaner
17 år siden
0Faldet for Jea - Kapitel 32
Forliset i lejligheden -2 · Jeg havde siddet i sofaen i cirka fem m... [...]
Romaner
17 år siden
0Faldet for Jea - Kapitel 31
Hvor kommer Gud ind i billedet? · Hvad er det nu for et fænomen? · Va... [...]
Romaner
17 år siden
0Faldet for Jea - Kapitel 30
Tanker om lys · Jeg sad en aften ved min computer, som så ofte før ... [...]
Romaner
17 år siden

Puls: 2,4

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Henrik Weitzmann (f. 1962)

Mareridt

   Jeg befinder mig 30.000 fods højde... flyver fra den ene ende af landet til den anden... er ved at bide hjørnet af en pose peanuts... en coladåse tager sig en flyvetur henover mig... jeg er på vej igennem en turbulens,, jeg er bange, skriger,, bevarer fatningen... jeg overlever det her, det ved jeg men jeg ved, at jeg kun er et sekund fra døden,, jeg skriger inde i mig selv... kan ikke komme af med lyden... åh... gud ... det er det sidste jeg når at sige... aner ikke om jeg nu er levende eller død... det sidste jeg husker... jeg vågner langsomt op... stille fatter jeg, hvad der lige er sket.
   jeg er målløs... bange... ser med det ene øje... jeg er i live... hvem er der... nogle må da være her... tid at tage sig sammen... kan jo hjælpe dem der er her... mit ben er hjælpeløst skadet... lige foran en kvinde... mand... en gammel mand... står og kigger på dem, men kan intet gøre... mit ben er ødelagt... står på et ben... griber ud efter et andet menneske... kvinden trækker vejret... jeg kan få kontakt og lidt hjælp, men hun dør... lige foran mig... jeg græder... sætter mig... er hjælpeløs, fatter intet af hvad der sker... nu er det nu... jeg skal dø, det var det,, solen skinner på mig... men det er slut nu... jeg vil ikke give slip,, Jeg må ud... hvem hjælper mig... jeg sidder fast i selen... kan ikke åbne bagdøren i bilen... vi skrider ud... bilen... NEJ NEJ NEJ!!!

Sveden hagler af mig, da jeg finder mig selv siddende i sengen. Jeg kaster dynen fra mig, så vildt og desperat, at den rydder natbordet for alt hvad der ellers burde blive stående. Jeg har haft et nyt mareridt. Et der føltes værre end sidste gang. Et, der denne gang føltes mere intenst end de andre onde drømme jeg har haft på det sidste.
   Gud ved, om det er på grund af den angst jeg lider af, der er årsag til alle disse grufulde mareridt som jeg har døjet med i længere tid?
   Alle disse horrible drømme, der gør at jeg ikke får den nattesøvn som jeg ellers har så meget brug for?
   Måske får jeg svarene en dag, hvem ved?

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 09/11-2006 23:31 af Henrik Weitzmann og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 379 ord og lix-tallet er 13.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.