0Faldet for Jea - Kapitel 34
Rejsen gennem · Nu er de to første år gået, uden den helt store kla... [...]
Romaner
17 år siden
0Faldet for Jea - Kapitel 33
Kan tiden virkelig hele alle sår? · Er det den eneste faktor som ka... [...]
Romaner
17 år siden
0Faldet for Jea - Kapitel 32
Forliset i lejligheden -2 · Jeg havde siddet i sofaen i cirka fem m... [...]
Romaner
17 år siden
0Faldet for Jea - Kapitel 31
Hvor kommer Gud ind i billedet? · Hvad er det nu for et fænomen? · Va... [...]
Romaner
17 år siden
0Faldet for Jea - Kapitel 30
Tanker om lys · Jeg sad en aften ved min computer, som så ofte før ... [...]
Romaner
17 år siden
0Faldet for Jea - Kapitel 29
Bruddet med Charlotte · Jeg anede ikke hvordan jeg skulle afslutte ... [...]
Romaner
17 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Henrik Weitzmann (f. 1962)

Mine tanker om 40-årsalderen

   Kan en mand også opleve fænomenet overgangsalderen, eller kaldes det noget andet hos mænd? Måske burde jeg i stedet for kalde det for panikalderen, og måske er det denne fase af mit liv jeg lige nu gennemlever.
   Så vil jeg da lige påpege, at det er en svær tid, hvor balance og harmoni er et ukendt fænomen.
   Denne tid jeg er i, handler nu ikke så meget om at finde en kæreste, men mere om at opbygge et bedre forhold til mig selv med mere og dybere indsigt. Der er bare pludselig så meget jeg må indse og erkende, og det går så dybt, at jeg nogle gange føler at jeg står på hovedet, på den dybeste havbund og prøver at finde overfladen igen.
   Jeg vil jo gerne se resultater og helst gerne i dette liv. Men også gerne lære at føle, og forstå den store bevægelse, og forandring der sker inde i mig og samtidig være i stand til at beholde min egen identitet.

Hvis det er panikalderen, som jeg lige nu gennemlever, så er det vel forudbestemt... Jeg mener, hvis det er min mulighed for at kaste en masse dårlige egenskaber fra mig, og samtidig tage fat i alle de gode og ægte ting i mig selv, så er det vel i orden?
   Jeg er i dag nået dertil, at jeg ikke aner, hvad der er normalt og hvad der ikke normalt længere, men måske allerede her, har jeg svaret til at komme videre Jeg tror faktisk at når man erkender at man ikke har svaret, så er det vel et svar i sig selv.

Men hvordan finder jeg mig selv igen. Det er dét der er mest fortvivlende, at der er så mange omstændigheder hele tiden. Hvorfor reagerer jeg helt anderledes på ting nu, end jeg gjorde før?
   Mine ellers sunde visioner føles pludselig som de er blevet klædt af til skindet, og nu skal jeg pludselig tænke og analysere mine drømme, for ellers falder dagligdagen fra hinanden, som hvis jeg kastede et puslespil ud fra et højhus.

Nå! Ok! jeg må vel acceptere livet som det er lige nu, og så bare kigge på verden som den er, finde den styrke jeg besidder, og så bare tage alle de skønne og dejlige oplevelser helt ind til sjælen. Måske skulle jeg endda lade være med at forske så meget i mig selv, og bare lade andre mennesker vise mig vejen til denne forståelse...Tænk hvis man var barn igen. Børn lever jo i en fuldstændig tillidsfuld og uspoleret verden, indtil vi voksne går ind og sætter vores præg i dem.
   Jeg kan stadig fornemme det indre barn i mig...

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 10/10-2006 18:12 af Henrik Weitzmann og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 446 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.